Burçlar ve Uyumları ~~ Yengeç Kadınları

16.8K 160 23
                                    

Yengeç Kadını - Koç Erkeği

Yengeç burcu kadını ve Koç burcu erkeği arasındaki ilişkide uyumlu bir beraberlik beklemek yanlış olacaktır. Birbirlerine uyum göstermeleri oldukça zordur. Uyumu yakalayamayacakları için mutlu olmaları da oldukça zordur. Bu ikilinin birlikteliği daima kısa süreli olacaktır.

Siz, duygularınızı gizlemede; o ise sizi açmada büyük zorluk çeker. Büyük olasılıkla ilişkide zorluklar yaratacak olan neredeyse klasik bir tartışma durumu.

Bu da yetmez, o kendini, kendisi gibilerden oluşan bir toplumda, güvenilir aile çemberinden daha rahat hisseder ve siz Yengeç kadını olarak bu durumdan acı çekersiniz. Dürüst ve neredeyse acımasız tarzıyla, özellikle de seks konusunda, size kendini sevdirmeye çalışmaktan çok, acı verecektir. İhtiyacınız olan duygusal şefkati, bu erkek genelde size veremez. Ama bu, sizi gerçekten sevmediği anlamına gelmez. Koç ve Yengeç birbirlerine ateş ve su kadar terstir, ama zıt kutuplar birbirini çeker.

Siz daima gayretli ve bir işe sonu nu getirmek için başlayanlardansınız, buna karşın daima yenilik arayışı içindedir. Genelde de ona ulaşamadan sıkılır. Bir şey için savaşabilir, ama bunu gerçekten isterse.

Koç erkeğiyle hareketli bir yaşam sürersiniz; değişimi ve sosyalliği sever. Çoğu zıtlıklarda, tartışmalar katlanılmaz olabilir. Fakat ikiniz de kindar değilsiniz.

Yengeç Kadını - Boğa Erkeği

Yengeç burcu kadını ve Boğa burcu erkeği karakteristik özellikleri bakımından birbirlerinden oldukça farklıdır. Bu nedenle birlikte uyum içerisinde bir aşk yaşama ihtimalleri oldukça düşüktür. Sevgili oldukları süreden sonra, evliliğe adım atabilirler ancak mutlu olma ve kalıcı bir ilişkiye sahip olma ihtimalleri oldukça düşüktür.

Boğa erkeği, sizin bir erkekte aradığınız her şeye sahiptir. İhtiyacınız olduğunda omzuna yaslanabileceğiniz güçlü, gerçek bir erkektir. İkiniz ideal bir çift sayılabilirsiniz, çünkü birbirinizi mükemmel tamamlarsınız. İkiniz de kendinizi iyi ve güvenli hissedeceğiniz, düzenli bir aile yaşamını ve evi özlersiniz. Size ikisini de sunmak, onu mutlu eder. Her saniye, onun için ne ifade ettiğinizi bilmek istersiniz, çünkü o, her şeyi önünüze döken bir erkek değildir. Açık, dürüst ve doğrudur.

Doğrusu büyük bir ihtimalle, onun biraz daha sevecen ve romantik olmasını dileyeceksiniz. Güvenilirliği ve kendinden eminliği karşısında, kendi güvensizliğinizi unutacaksınız. Boğa erkeği, aşkta da çekici, sahiplenicidir ve bu nedenle çok kıskanç olabilir. Eğer gerçekten akıllı bir Yengeç kadınıysanız, eşinizi aldatırken ona yakalanmazsınız.

Geleceğiniz. için endişelenmenize hiç gerek yok. Boğa erkeği bunu sizin için sağlayacaktır, hem de sadece güvenlik ihtiyacınızı tatmin etmek için değil. Hayatın değişik dönemlerinde hep kendini korumaya çabaladığı için hiçbir şey onu şaşırtmaz. Kendi kaprislerinizle başa çıkabilirseniz, her konuda birbirinize gayet iyi uyum sağlarsınız.

Yengeç Kadını - İkizler Erkeği

Yengeç burcu kadını ve İkizler burcu erkeği arasındaki ilişki sorunlar ile devam edecektir. Birbirlerinden zıt kişilikleri vardır. Aşk hayatları oldukça kısa süreli ve zevksiz olacaktır. Sevgili olarak da, evli olarak da başarılı olma ihtimalleri oldukça düşüktür. Mutsuz olma ihtimalleri ise oldukça yüksektir.

Birlikteliğinizde ya size katlanır ya da kalbinizi kırar. Şaşırtıcı olaylar karşısında, onun yanında kişiliğinizi kaybettirmemeye dikkat edin. İkizlerin çok yönlü ilgi alanlarına katlanmayı istemek, daha önemlisi katlanabilmek her zaman kolay değildir. Size bir şey kazandırmayacak konularla aklınızın karışması tehlikesini fark ettiğinizde, kendinizi ikizler 'in etkisinden kurtarmanız çok zor olacaktır. Sizi kurtuluşu olmayan cazibesiyle kendisine doğru çeker ve oldukça da sahiplenicidir.

Burçlarla İlgili Her Şey - ALFAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin