Burçlar ve Uyumları ~~ BAŞAK ERKEĞİ

11K 98 4
                                    

Başak Erkeği - Koç Kadını

Başak burcu erkeği ve Koç burcu kadını aşk hayatında mutluluğunu yakalayamaz. Zaten birliktelikleri kısa süreli olacaktır. Bu birliktelikten asla uzun süreli bir ilişki beklenemez. Koç kadını ve Başak erkeğinin mutluluğu yakalaması gerçekten zordur. Hâl böyle olunca, ikilinin arkadaş olarak devam etmesi mantıklı olacaktır.

Koç kadınının baskın olma eğilimi, Başak erkeğiyle bir ilişkiyi en baştan çok karmaşık yapar. Her şeyi trajik bir şekilde ele almazsınız ama, her emre uyan bir kılıbık da değilsiniz. O kesinlikle sizin evcilliğinizin tam karşıtı olan aktif, tipik bir iş kadınıdır. Asla evinin kahramanı rolünü benimsemeyecektir. Bayan Koç en iyi kendisiyle ilgilenir. Centilmen tutumlarınız bile onun için beş para etmez. Beraber çıkarsanız, restoranın kapısını size tutan o olacaktır.

Ama kısa zamanda, onun görüntüdeki saldırganlığının altında kolay incinen bir karakter olduğunu anlayacaksınız. Eleştiriye neredeyse nevrotik bir tepki verir. Haksız olduğunu asla kabul edemez, bu Achilles topuğu onu "alt etmek" için size iyi bir fırsat verebilir. Anlayış ve iyilikte onu kendinize uzun süre bağlayabilirsiniz.

Başak Erkeği - Boğa Kadını

Başak burcu erkeği ve Boğa burcu kadını aşk hayatında fazla heyecanlı bir birlikteliğe sahip olmazlar. Ancak, buna rağmen ilişkileri uzun süreli ve kalıcı olabilir. Hem sevgili olarak, hem de evlilik hayatlarında mutlu olma ihtimalleri oldukça yüksektir. Her ne olursa olsun, Başak burcu erkeğinin ve Boğa burcu kadınının birlikteliği kalıcı olacaktır.

Bir Boğa kadınıyla çıkmak, sizin için çok zor olmayacaktır. İkiniz de toprak grubundansınız ve bu ilişkinize sağlam bir temel sağlar.

Hayattaki en önemli şeyler, ikiniz için de güvenli bir varoluş, rahat bir ev ve sorunsuz bir aile yaşamıdır.

Boğa kadınınız için uzun zaman çabalamış ve kazanmışsanız, size rüyalarınızı gerçekleştirmede yardımcı olacaktır. Ama sakın şaşırmayın: O sizin tam tersinize, evinden dışarı çıkmayan bir külkedisi değildir. Gezileri ve macerayı sever, özgürlük ve bağımsızlığa değer verir, ama güvenli bir yere dönebilme güvenine ihtiyacı vardır.

Boğa kadınınızın bu enteresan karakteri, ilişkinizin sıradan olmasını engeller. Akşamları isteyecek bir şeyiniz kalmayacaktır. Boğa burcundan bir kadından başka kim sizi cin sel engellerinizden kurtarabilir...

Bazen çılgına döner ve tabaklar etrafta uçuşur. Buna da ilişkinizin devamı için katlanmalısınız.

Başak Erkeği - İkizler Kadını

Başak burcu erkeği ve İkizler burcu kadını aşk hayatında heyecan dolu ve tutkulu bir birlikteliğe sahip olabilir. Sevgili olarak kalmayı tercih ederlerse hiç bir sorun yoktur. Ancak, evlilik kararı alır ve bunu uygularlarsa ne yazık ki mutluluğu yakalayamazlar. Aralarındaki aşk, evliliklerinde yok olabilir. Bu ikili, evlilik hayatına adım atmadan önce uzun süre düşünmelidir.

İkizler kadınının yanında neyle karşı karşıya olduğunuzu bilemezsiniz. İnsanın tutmayı başaramadığı bir cıva küresi gibidir. Ani ruh hali değişimleri sizin için anlaşılmazdır. Sık sık harika bir şey karşısında şaşırıp kalmak isterseniz, bunu onunla deneyin. İkizler kadını cazibesinden emindir ve erkekler karşısında alışılmamış başarılar elde etmiştir. Onunla olmak çok eğlencelidir. Partilerde ve samimi buluşmalarda onunla çok eğleneceksiniz.

Ama sıkı bir beraberlik için çabalıyorsanız, yaşama açlığını biraz olsun yenmesini beklemeniz gerekecek. Kendisiyle ve dünyayla anlaştığında ve alışılmamış hayat biçiminin uzun vadede bir şey getirmediğini fark ettiğinde, sizin için vakit tamamdır. Ama dikkat: Onu değiştirmeye çalışmayın. Sizin hayal ettiğiniz özenli anne ve iyi bir ev kadını olmak, İkizler kadını için imkânsızdır.

Başak Erkeği - Yengeç Kadını

Başak burcu erkeği ve Yengeç burcu kadını aşk hayatında ateşli ve son derece tutkulu bir birlikteliğe sahip olabilir. Birliktelikleri gerçekten doyurucu ve heyecan verici olacaktır. Uzun süreli sevgililik zamanlarından sonra, evlilik kararı alabilirler ve mutlu olabilirler.

Burçlarla İlgili Her Şey - ALFAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin