Burçların Müzik Zevkleri

27K 589 255
                                    

Koç Burcu

Nakarat kısımları çok sık olmayan rock türlerinden hoşlanan Koç Burçları, halk müziği dinlemekten de zevk alır. Klasik müziklerin bir saniyesine bile katlanamazken romantik şarkılarla kendilerinden geçebilirler. 

Boğa Burcu

Boğa Burçları için şarkının sözlerinin bir anlam ifade etmesi çok önemlidir. Heavy metale kaçmadığı sürece rock müziğin her türü hoşlarına gider. Ancak soft rock favorileridir. Bireysel şarkıcılar yerine grup müzisyenleri dinlemek daha hoşlarına gider.

İkizler Burcu

Hemen hemen her müzik türüne açıktırlar ve hepsinde sevdikleri bir şey bulurlar.  İkizler Burçları Elektro müzikle kendilerinden geçerler ayrıca rock müziği de en çılgın tınılarındaysa onları mest edecektir.

Yengeç Burcu

Yengeç Burçları solist enstrümanlar eşliğinde çalan kalabalık bir orkestrayı dinlemekten son derece haz alacaktır. Rock müzikle pop müzik arasında bir seçim yapmaları gerekirse popu seçerler. Yapay müziklerden hoşlanmadıklarını country müziklere duydukları ilgiden anlayabilirsiniz.Eğer gelgitli halleri varsa da metal müzik ya da gerilim tarzı müzikleri severler.

Aslan Burcu

Aslan Burçları hızlı ritimlerden hoşlanmaz bu nedenle sofistike müziklere daha bir düşkündür.  Ancak rap müziğin hoşlarına giden ilginç bir yönü de vardır. Kalabalık orkestralardan dinleyebileceği güçlü müzikler onları mest edecektir. Arabeske de romantik yönü ağır bastığından ötürü bayıldıkları söylenebilir.

Başak Burcu

Başak Burçları’na çok efektli ve yapay elektro müzikler dinletmeye çalışmak işkence gibidir, onlar basit ve kolay anlaşılan müzikleri tercih ederler. Pop müzikten de ayrı bir zevk alırlar. 

Terazi Burcu

Terazi Burçları romantik müzik dinleyebileceği küçük orkestralardan çok hoşlanır ancak deneysel müziklerden nefret eder. Pop müziği sadece dans etmek ve eğlenmek istediği zamanlarda dinler.

Akrep Burcu

Akrep Burçları tek bir soliste enstrümanların eşlik ettiği müziklerden çok zevk alır. Onları klasik müzik dinlerken görmeniz imkansız gibidir, özellikle de jazz dinletmeye kalkarsanız hakaret etmişsiniz gibi bir tavır alırlar. Ayrıca romantik müziğe ve halk müziğine de belli bir mesafede dururlar.

Yay Burcu

Yay Burçları farklı kültürlerin müziklerini tatmaktan çok hoşlanır. Baygın müzikler dinletmeye çalışırsanız ortamı terk edeceklerdir. Jazz’a karşı şaşırtıcı bir etkileri vardır ancak bu ilgi hard rock ve rap'e duyduğu ilginin yanında solda sıfır kalır.

Oğlak Burcu

Oğlak Burçları’na hitap eden az kişiden meydana gelen ve klasik müzik çalan orkestralardır. Ritmik disco tarzları veya elektro müzik dinletmeyi denememeniz konusunda uyarırız.  Ancak country ve folk müziğe duydukları zevk gelişmiştir.

Kova Burcu

Elektronik müziğin Kova Burçları üzerinde büyüleyici bir etkisi vardır. Ayrıca Jazz ve Rock tarzlarından da çok hoşlanır, bu tarzları dinlerken mest olurlar.

Balık Burcu

Balık Burçları için dünyadaki en güzel müzik romantik olanlardır. Disco müzikleri ise insanlara işkence etmek için çıkarılmıştır.  Enstrümantal sololardan çok hoşlanırlar.

Burçlarla İlgili Her Şey - ALFAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin