Burçlar ve Aşk Uyumları ~~ KOÇ ERKEĞİ

45.3K 547 16
                                    

Koç burcu erkeği ve Koç kadını

Koç burcu erkeği ve Koç burcu kadını daima yöneten taraf olmak ister. Hem erkeği hem de kadını lider özelliklere sahiptir. Koç erkeği biraz daha katıdır, bu nedenle Koç kadını ona uymak zorundadır. Aksi halde ilişki yürümez. Diğer özelliklerin birbirine uymasından olayı pek sorun yaşamazlar. Ancak en önemlisi, bu ilişkiyi kimin yöneteceğidir.

Bir Koç olarak devamlı merkezde olmak istediğinizden, Koç kadınıyla olan ilişkiniz, ancak o kendini size tabi kılmaya hazır olduğunda iyi gidebilir. Bir Koç kadını olarak, onunla devamlı aynı basamakta durmaya çalışmayın, çünkü o doğuştan liderdir ve evlilikte de öyle kalmak ister. Ancak o zaman bir kadını kabul eder:

Koç erkeği, Koç kadınında ilgi alanlarını entelektüel olarak paylaşabileceği ve uyumlu bir aile yaşantısı düşüncelerini gerçekleştirebileceği bir insan arar. Bir Koç erkeğinin hayatında çocuklar büyük rol oynar. Eğer bir sevgili ve bir anne olarak beklentilerini karşılayabilirseniz, iyi bir baba olur.

Koç erkeği, genelde eğilimleri ve ilgi alanlarıyla kendini yönlendirir, çünkü bütün olasılıkları kullanmak ister. Ancak kendinden bir şeyler vermeden bunu yapabilmesi her zaman kolay değildir. Bir Koç kadını olarak siz, Koç erkeğinin bu eğiliminde eksantrik bir egoistlik olmadığını anlamak zorundasınız. 

Eğer bu ilişkide, rotayı kimin belirleyeceği konusunda anlaşabilirseniz, bu ikiniz için de mutlu bir beraberlik olur.


Koç Burcu Erkeği ve Boğa Burcu Kadın

Boğa burcu kadını kendisine basit gelen fikirlerden pek hoşlanmaz. Bu tarz fikirlere de pek tepki vermez. Koç erkeği ise canlılık arayışı içerisindedir ve bu isteğinin kimi zaman Boğa burcu kadınında eksik olduğunu fark eder. Boğa burcu kadınının sakin bir yapıya sahip olması, Koç burcu erkeğine sıkıcı gelecektir. Ancak Koç burcu erkeği, Boğa kadınına karşı doğru davranışlarda bulunursa, Boğa kadını kendisini fazlasıyla şaşırtacaktır. Yine de aşk açısından zor uyum sağlanır.

Boğa kadını basit fikirlerden hoşlanmaz ve buna tepki vermez. Koç erkeği, ara sıra Boğa kadınında bir kadında aradığı canlılığın yokluğunu hissedebilir. Bir Koç erkeği olarak Boğa kadınının sakin ve oturaklı tipi, size uyuşuk ve sıkıcı gelebilir. Yine de Boğa kadınına karşı doğru davranış biçimi geliştirirseniz, sizi ihtirasıyla şaşırtabilir. Onda, hiç beklemediğiniz bir ateşi canlandırabilirsiniz. Bu tamamıyla size bağlıdır. Her şeye rağmen onu çok fazla baskı altında tutmamalısınız, çünkü boğanın "boynuzlayabildiğini" de görebilirsiniz.

Koç ve Boğa, farklı bakış açılarına sahip oldukları için karşılaşmaları patlamaya benzer bir başlangıca yol açabilir. Bu nedenle bir ilişkiye girmeden önce, dünyaya bakış açılarının çok uzak olup olmadığını ve aralarındaki uçurumun karşılıklı tavizlerle kapatılıp kapatılamayacağını bilmek zorundadırlar. Sonuçta birliktelikleri, gerçek bir ilişkiye dönüşebilir. Boğalar, Koçların en fazla karşı oldukları "ayraç"lara fazla eğilimlidirler.

Boğa kadını, bilgi sahibi olmadığı bir konuyla ilgilenmek istediğinde, baştan ona bu konuyu unutturabilirsiniz. Ama Boğa kadınının yanında taşa çarpabilirsiniz. Düşüncelerine uymayan bir şey karşısında çok zor ikna olur ve nadiren fikrini değiştirir. Yere öyle sağlam basar ki ayaklarından yere demirlenmiş gibidir. Bir Koç olarak onunla başa çıkabilir seniz, bu övgüye değerdir. Ondan çocuklarınız için çok fedakâr bir annelik beklememelisiniz, çocuklarınıza en iyi yaşamı sağlama konusunda yan çizebilir.


Koç Burcu Erkeği ve İkizler Burcu Kadını

Koç erkeği ve İkizler burcu kadını arasında çok fazla ortak nokta vardır. Koç erkeğini aradığı hareketlilik, İkizler kadınında fazlasıyla vardır. Entelektüel bir yapıya sahip olması, Koç erkeğinin fazlasıyla memnun eder. Ancak İkizlerin fazla konuşkan yapısı kimi zaman Koç erkeğini yorabilir, ancak genel olarak uyumlu bir ilişki olacaktır.

Burçlarla İlgili Her Şey - ALFAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin