🎄Adventi kalendárium🎄

75 17 8
                                    

Kedves Félvérek!

Úgy döntöttünk, az idei vírushelyzetre való tekintettel besegítünk Mikulásnak. (Igazából ő kért meg rá minket, de mindegy.) Azt kérte, hogy próbáljunk meg türelmet adni annyi embernek, amennyinek csak tudunk, így összeültünk és kitaláltuk, hogy mivel tudnánk érdekesen elütni a karácsonyig hátra lévő 24 napot. Úgy döntöttünk, csinálunk nektek egy kis adventi kalendáriumot, egészen karácsonyig. A kalendárium részeket minden nap hat órakor fogjuk publikálni, egészen karácsonyig. Mindenféle lesz benne, kreatív ajándék- és zene ötletek, receptek, a hozzájuk tartozó linkekkel, lesznek karácsonyi versek, képek és headcannonok, természetesen Solangelo és PJO témába.

  🎄A kalendárium 2020. december 1-től indul és tart december 24-ig.

  🎄 Szeretnénk, ha karácsonykor megajándékoznánk egymást. Erről majd később részletesen!

  🎄A kalendárium minden napja egy-egy embernek lesz külön ajánlva. Ti kérhetitek magatoknak az ajánlást azzal, ha az adott kalendáriumi nap alá elsőként kommenteltek és jelzitek ezt a szándékot, így a másnapi kalendáriumi nap már az első kommentelőnek lesz ajánlva.

  🎄Már ez alá a rész alá is lehet kérni a következő ajánlást! Ha nincs senki, akkor mi választunk.

  🎄 Ha már kértél magadnak, vagy esetleg másnak ajánlást, akkor is kérj nyugodtan újra, legfeljebb nem a következő, hanem az utána lévő napot kapod meg.

  🎄Az ajánlás kérés mellé írhatjátok, mit szeretnézek. Receptet, könyvet, zenét, headcannont, verset, ilyesmit.

  🎄Reméljük, sokatokat érdekel majd ez a kis karácsonyra rávezető könyvecske. Mi már nagyon várjuk, nektek csak annyi lesz a dolgotok, hogy kényelmesen hátra dőljetek és minden nap hat órakor megnézzétek azt, amivel mi aznap készültünk nektek.🥰

Szeretettel,
a Solangelo

U.i.: nyitottunk neki külön könyvet, ott nézzétek meg! 😊

Félvér ProjektWhere stories live. Discover now