Hogy érd el, hogy Will Solace elpiruljon

100 16 21
                                    

Helló, mindenki!

Kivételesen nem Will hoz nektek játékot, részt, kihívást, vagy akármit, hanem összeszedtem magam és én. A mai téma igazából egy közkívánatra érkezett tanfolyam bevezető része.
Megtanítom a "Hogy érd el, hogy Will Solace elpiruljon?" művészet alapjait.
Fontos tudni, hogy ezek nem 100%-os módszerek, de a nekem beváltak. Ha neked nem fog sikerülni, haladj tovább hasonló irányban és Will feje garantáltan égni fog - pozitív értelemben. Ez a tanfolyam nem a megszégyenítős pirulásra, hanem a "jajdezavarbanvagyokhagydabba" féle pirulásra játszik.
Kezdjük is!

- A pirulás előidézés alapja az ő esetében majdnem minden esetben a dicséret. Willt nagyon sokan alábecsülik, nem értékelik, ezért néhány kedves szó mindennél jobban el tudja pirítani (valószínűleg most is pirul, hogy ezt olvassa.)

- Értékeld a tehetségét! Will nagyon tehetséges rajzoló, ezért ha azt akarod, hogy piruljon, érdeklődj a rajzai iránt - hozzá teszem, garantáltan nem fogod megbánni, mert tényleg nagyon jók.

- Kedveskedj neki, világíts rá, hogy milyen jól néz ki - de csak ésszel, mert harapok és nagyot. Amúgy Will kifejezetten jól öltözött, van érzéke ahhoz, mi áll jól neki.

- Dicsérd meg a haját! Nem vagyok oda a rövid hajért, ezért volt köztünk némi feszkó, de már minden rendben. Will szereti a haját és valóban gyönyörű haja is van.

- Gyűjtsd össze az általad kedvelt tulajdonságait! Will nagyon kedves és érzékeny, ezzel garantáltan belopod magad a kis szívébe. ❤️

- Utoljára pedig: érdeklődj iránta. Will imádja a figyelmes embereket - nem, nem a figyelmet szereti, hanem a figyelmes emberek törődését.

+1: tapintatosan, de lényegre törően érdeklődj nála a hálószobai dolgokról. A szemöldökvonogatás elengedhetetlen. Biztos, hogy nem fog tudni válaszolni, először is, mert nyilván nem akar majd, de azért is, mert annyira zavarban lesz, hogy képtelen lesz másra, csak pirulni. (Félreértés ne essék, SENKI sem vehet igénybe sem vizuális, de értinkezésen alapuló demonstrációt. Remélem, értitek.)

Próbáld ki ezeket, valószínűleg instant vörös Will fej lesz az eredmény.
Írjátok le, hogy nektek sikerült e ezeket a kis praktikákat alkalmazni!

U.i.: Will egyáltalán nem egy hiú ember. Ez a dicséretek azért fognak beválni, mert nagyszerű ember, szerethető, csupaszív, de nem értékelik őt eléggé az életben és nagyon kevés dicsértet kap.

Nico di Angelo

Félvér ProjektWhere stories live. Discover now