Forever December, wat?!

200 4 10
                                    

Ja, je ziet het goed. Ik heb een nieuw verhaal! Als je dit op de dag leest dat ik dit gepubliceerd heb (29 november), dan weet je dat het overmorgen 1 december is! De laatste maand van 2020 is eindelijk aangebroken! Wat een maand met geweldige feestdagen hoort te zijn, verandert nu wel in een saaie maand met donkere dagen. Maar dat wil ik echter niet laten blijken! December vind ik altijd zo gezellig! De feestdagen, gezelligheid, kerstboom én uiteraard een adventskalender! Daarom kwam ik op het idee om dit verhaal te maken. Je kan het in feite ook zien en zelfs gebruiken als een adventskalender! Elke dag, vanaf 1 december, plaats ik een hoofdstuk. Die gaan ook echt over elke dag! Zo kan je lezen wat Martijn en Mikky in  de Decembermaand beleven. Wel niet in deze Coronatijden, want dat is wel het laatste waaraan ik je aan wil laten denken. Nee, dit is gewoon lekker om je gedachtes te verzetten naar een nogal geromantiseerd en cliché decembermaand.

Wat ook wel leuk is om even te vertellen. Vorig jaar in de kerstvakantie ben ik echt obsessed geworden met Martin Garrix. (Ik heb even in mijn snapchat herinneringen gekeken en zag dat ik op 4 januari de eerste foto van The Martin Garrix show heb gemaakt!!). Daarom ook even deze kind of special omdat ik bijna 1 jaar bij de garrixers hoor en daar ben ik zo ontzettend dankbaar voor! (En ik heb zelfs al in Martijn's instastory gestaan met het verjaardags fanproject!!)
Vlak nadat ik helemaal fan ben geworden van Martijn, ben ik begonnen met het lezen & schrijven van Martin Garrix fanfics op Wattpad. Mijn allereerste hoofdstuk van mijn allereerste boek 'These are the times' publiceerde ik op 20 januari 2020 (ik had even teruggekeken hahahaha). Nooit kunnen denken dat ik inmiddels al 3 verhalen heb afgeschreven en dat die inmiddels al tussen de 5.7K & 8.6K keer gelezen zijn!!! Ik wil oprecht iedereen bedanken die mij is gaan volgen en die de moeite hebben genomen om mijn verhalen te lezen. Zoveel liefde daarvoor! En van alle leuke reacties krijg ik alleen maar meer motivatie van!

Mijn allereerste en trouwe lezeres wil ik ook nog even extra bedanken! Ik heb zelfs een filmpje van mij teruggevonden op Snapchat van 27 januari over hoe blij ik wel niet was dat ik 1 lezer had die ook mijn verhaal heeft geliked en heeft gecomment! Ja, ik heb het over jou Sharonnetje23 ! Dankjewel daarvoor & wat ben ik blij je te leren kennen! Inmiddels ben je toch wel een (internet-)vriendin van mij worden. En ook heel leuk dat je extra hoofdstukken uploadde omdat ik onderweg naar vakantie was en anders toch niks te doen had!!

Maar ik ook lynn_story waarmee ik tot 03:30 in de nacht heb zitten commenten onder mijn verhaal over letterlijk vanalles! Dat was echt gestoord en gezellig! Dankjewel voor alle hilarische reacties altijd!

En natuurlijk niet te vergeten, lots of love naar IEDEREEN die mij heeft support en mijn verhalen gelezen heeft! En ik blijf nog steeds verbaasd over het feit dat er nieuwe lezers bijkomen! Welkom allemaal!!

Maar goed, genoeg over dit. Jeez het lijkt wel een hele toespraak dit. Maar ik wilde dit echt meegeven aan jullie! Heel veel leesplezier met deze december special 'Forever December'! (Van het liedje Forever, aangezien ik voor al m'n Nederlandse fanfics een titel van Martijn's liedje gebruik, hihihi! & m'n zusje heeft meebeslist over deze naam want ik kon niet kiezen, lol).
Ik wil al merry Christmas zeggen, maar dat is misschien nog een beetje te vroeg🤪

Lots of love,
Lily

Forever December /\ Martin GarrixWhere stories live. Discover now