9 December

94 2 5
                                    

Martijn

Laura heeft vannacht hier bij ons geslapen. Morgen gaan we namelijk op wintersport en vandaag gaan Mikky en Laura de koffers inpakken en ze willen elkaar erbij helpen. Ik gooi me het laatste uur wel wat spullen in mijn koffer. Vandaag wil ik nog zoveel mogelijk laatste puntjes van mijn album afhebben, dus ik trek me terug in mijn studio thuis voor de rest van de dag. Gelukkig is die ook wel een beetje versierd, om alvast in de kerstsfeer te komen!

 Gelukkig is die ook wel een beetje versierd, om alvast in de kerstsfeer te komen!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Tijn!" word ik ineens geroepen vanuit de keuken. Zuchten sta ik op en loop de studio uit. "Ja?" vraag ik en trek m'n wenkbrauwen op. "Mikky en ik gaan nog even de stad in om wat dingen te shoppen," zegt Laura en ik knik. "Prima, zolang jullie mij maar weer niet de hele dag gaan lastigvallen. Anders krijg ik mijn werk nooit af," zeg ik. "Jaja," mompelt Laura en wuift naar me dat ik weer weg kan. Ik grinnik en loop weer terug naar m'n studio.


Mikky

Ik loop gezellig samen met Laura door Amsterdam. "Ik heb echt onwijs veel zin in wintersport! En ook echt geweldig dat je mee komt!" zegt Laura en ik knik enthousiast. "Je gaat toch wel met mij mee skiën hé?!" vraagt Laura en ik knik lachend. "Tuurlijk! Ik ga echt niet snowboarden zoals Martijn want dan lig ik vaker met m'n neus in de sneeuw dan dat ik van de piste af kom," zeg ik en Laura lacht. "Maar je kan toch wel skiën?!" vraagt Laura aarzelend. "Ik ga met de fanatieke familie Garritsen mee op wintersport maar kan niet skiën; nee dat is een lekkere combinatie," zeg ik sarcastisch. "Natuurlijk kan ik skiën! Al sinds m'n zevende. Dus als er iemand kan skiën, dan ben ik het wel," zeg ik en Laura haalt opgelucht adem. "Zullen we hier wat drinken?" vraag ik en wijs naar een leeg tafeltje. Laura knikt en samen nemen we plaats.

Mikkyhill

Liked by @Josewoldring, @Louisvanbaar & 121

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Liked by @Josewoldring, @Louisvanbaar & 121.956 others

Mikkyhill Date with my bestie AND sister in law!

------

xnadia Wat een cutie!!

Lauramgarritsen Babeee😍

Martingarrix Daar heb je toch echt geluk mee 😉

Garrixradio You're so pretty!

---
View all comments
------

Na een middag met Laura in de stad te zijn geweest, kom ik weer thuis. Ik heb Laura weer thuis bij Karin en Gerard afgezet. Daar heb ik ook nog gezellig gezeten zodat Martijn nog rust heeft thuis om door te werken. Ik heb Laura geholpen om haar koffer in te pakken en Karin heeft vers gemaakte soep met me meegegeven, zodat ik en Martijn die vanavond kunnen eten. Mega lief! Ik kan ook echt niet wachten om met z'n vijven morgen op wintersport te gaan in Val-d'Isère in Frankrijk!
"Ik ben weer thuis!" roep ik als ik de woonkamer binnenloop. Ik zet het bakje met soep op het aanrecht en loop richting de studio van Martijn. De deur staat op een kier en ik zie dat Martijn helemaal in zijn wereldje zit met zijn koptelefoon op. Glimlachend blijf ik in de deuropening met trots naar hem kijken en leun met mijn hoofd tegen het deurkozijn. "Boe!" hoor ik ineens achter mij en schrikkend draai ik me om. "Hèhè, ben je daar nou eindelijk," zegt Stella die hier blijkbaar is. "Hoi, wat doe jij nou hier?" vraag ik verbaasd en til haar op. "Ik wil ook mee op vakantie," zegt Stella sip. Ik zucht. "De volgende keer ga ik weer met jou mee op vakantie, goed?" vraag ik en Stella knikt. "Ben je hier alleen?" vraag ik verbaasd. "Nee Martijn is daar gekkie," antwoord Stella en ik grinnik. "Ja dat weet ik ook wel. Maar is mama of je papa er niet?" vraag ik. "Mama is beneden boodschappen doen, maar ik wilde niet," zegt Stella en ze maakt een koprol over de bank. "Heb je Martijn wel met rust gelaten?" vraag ik. "Geef een kind een telefoon en het vermaakt zich vanzelf wel," hoor ik achter me en ik draai me om. "Hey!" zeg ik als Martijn uit zijn studio is gekomen en ik omhels hem. "En, heeft dat dan gewerkt?" vraag ik aan Martijn en hij knikt geruststellend. "Je moeder heeft verse soep meegegeven! Heb je al honger?" vraag ik en Martijn knikt. "Ik sterf van de honger," antwoord hij en ploft neer op de bank. "Overdrijven is ook een vak," zeg ik als ik naar de keuken loop.
De deurbel gaat. "Snel, ik ga me verstoppen!" roept Stella en rent weg. "Ah nee, Stella, niet zo flauw doen nu," zeg ik maar ze is weer eens lekker eigenwijs. "Wil jij d'r gaan halen? Dan maak ik open," zeg ik tegen Martijn en hij komt van de bank af.

"Ik vrees dat ze niet meer met je mee wilt," zeg ik als ik de voordeur openmaak. "Hoi mam, wat gezellig dat ik jou nog even zie voordat ik op wintersport ga," zegt mijn moeder sarcastisch en ik grinnik. "Hey," zeg ik en geef haar een knuffel. "Wat zie je bleek. Voel je je goed?" vraagt mama en ik knik. "Ik ben een beetje moe. Het was een drukke dag," zeg ik en ik hoor Martijn lachen. "Vermoeide dag? Door te shoppen en terrasjes pakken met Lau zeker," zegt hij als hij de woonkamer binnenkomt met Stella opgetild. Ik kijk hem flauw aan. Martijn geeft Stella over aan mijn moeder. "Wat zeg je dan, heel veel plezier op vakantie," zegt mam tegen Stella. "Veel plezier!" zegt ze en zwaait naar ons voordat ze naar de lift lopen. "Dankjewel!" zeggen Martijn en ik en maken de voordeur weer dicht. "En nu eindelijk eten!" zegt Martijn en ik moet lachen.


"Yeez, wat een grote tas," zegt Martijn als hij de slaapkamer binnenloopt. Ik ben bezig met de spullen die Laura en ik vandaag gekocht hebben in de kast te leggen. "Je kan er zelf al bijna in zitten," zegt Martijn en ik kijk hem aan met een grijns. "Heb ik je weer op ideeën gebracht?!" vraagt Martijn als hij op bed ploft en ik knik. "Zal ik er echt in passen denk je?" vraag ik en Martijn knikt. "Natuurlijk," zegt hij. Ik kiep de laatste spulletjes uit de tas, op bed en ga er als eerst in staan. "Moet lukken," zegt Martijn en ik ga zitten. "OMG ik zit er nu in!" zeg ik en krijg de slappe lach. "Een teken dat er weer veel te veel gekocht is," zegt Martijn en ik steek m'n tong naar hem uit.

 "Een teken dat er weer veel te veel gekocht is," zegt Martijn en ik steek m'n tong naar hem uit

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Forever December /\ Martin GarrixWhere stories live. Discover now