20 December

95 3 7
                                    

Mikky

Ik zit op de bank en krijg een foto van mama binnen. Stella heeft alsnog een kleine sneeuwpop met Thomas gemaakt!

Martijn komt de woonkamer binnengelopen met een brede lach op zijn gezicht

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Martijn komt de woonkamer binnengelopen met een brede lach op zijn gezicht. "Hey lieverd," zegt hij en geeft me een aantal kusjes. "Wat heb jij ineens?" vraag ik verbaasd en leg m'n telefoon naast me neer op de bank. Martijn loopt weer terug en pakt iets achter de kast vandaan en verbergt het achter zijn rug. "Wat heb je daar?" vraag ik verbaasd. Martijn giechelt en ik snap er niks van. "Het contract is getekend, vannacht komt mijn album uit!" zegt hij enthousiast, terwijl hij een fles champagne achter zijn rug vandaan haalt. Hij gaat die natuurlijk openmaken voor ons. Maar ik mag geen alcohol, ik ben zwanger.
"Gefeliciteerd!" zeg ik. Ik sta op en geef hem een knuffel. "Al dat harde werk is gelukkig niet voor niks geweest! En je doel is bereikt: het album afhebben vóór de feestdagen!" zeg ik trots en hij knikt vrolijk.
"Én ik heb deze gekregen om het te vieren!" zegt hij en laat de champagne zien. "Wat aardig. Kom anders mee naar je ouders en dan neem je de fles mee," zeg ik, om Martijn over te halen. "Ik dacht dat je vandaag thuis was?" vraagt Martijn verbaasd en zet de champagnefles op het aanrecht neer. "Normaal wel, maar ik ga nog even gezellig naar hen toe. En Laura had me nodig," antwoord ik. Ik was helemaal niet van plan om weg te gaan inderdaad, maar anders heb ik geen andere smoes om niet te drinken en is alles verpest. "Een glaasje hier drinken?" vraagt Martijn sip. "Tijn, ik ga met de auto. Dat ga ik niet doen," zeg ik. "Dan regel ik wel een taxi voor je," zegt Martijn die niet opgeeft. "Martijn, ik ga nu niet drinken. Nodig wat vrienden uit of ga mee naar je ouders. Dan gaat die fles wel op," zeg ik geïrriteerd tegen Martijn.

Ik loop naar boven toe en terwijl ik de trap oploop zie ik dat Martijn mij aanstaart. Ik pak m'n tas en app Laura.

---

Laura🤍

Mikky: Heyy, ben je thuis?

Laura: Yes, why?

Mikky: Dan kom ik NU naar je toe!

Laura: Gaat alles goed?!

Mikky: Moet Martijn even ontlopen.

Laura: Want?

Mikky: Vertel je zo alles wel, ik vertrek nu.

---

"Mikky, wacht nou even! Waarom ontloop je mij? Waarom gedraag je je zo vreemd?" vraagt Martijn en ik draai me om. "Sorry schatje,  maar dat kan nu nog niet tegen je vertellen," antwoord ik en Martijn staart mij aan. "Je...je gaat toch niet vreemd hé?" vraagt Martijn aarzelend en ik kijk hem geschrokken aan. "Lieverd, geloof me," zeg ik. Ik pak zijn handen vast en kijk hem recht in zijn blauwe, onschuldige ogen aan. "Er is een verrassing maar die kan ik nog niet met je delen. Maar de enige van wie ik hou en bij wie ik voor altijd blijf, dat ben jij. Ik hou niet normaal veel van jou!" zeg ik en druk een zoen op Martijn's lippen. Hij laat mijn handen los en legt zijn handen op mijn wangen. Ik voel een glimlach op zijn lippen en allemaal wilde vlinders worden losgelaten in mijn lichaam.
Martijn trekt zich terug en kijkt mij recht in m'n ogen aan. Hij knikt. "Sorry," zegt hij en ik schud mijn hoofd. "Nee ik sorry," antwoord ik en hij kijkt me vragend aan. "Waarvoor? Ik gedroeg me als een sukkel omdat ik dacht dat je een ander had," antwoord Martijn en ik grinnik. "En ik om jou te laten denken dat ik iemand anders had," zeg ik. "Maar na deze zoen, zijn al mijn gevoelens voor jou nog sterker geworden," zegt Martijn en ik bloos. "Nog sterker?! Nou, dan kan je me ook gelijk ten huwelijk vragen," grap ik en Martijn kijkt mij met grote ogen aan. "Nee nee, dat hoef je nou niet te doen gekkie. Dat was meer sarcasme," zeg ik en Martijn grinnikt. "Ahh, ik dacht al dat ik nu op m'n knieën moest," lacht Martijn een beetje awkward en ik grinnik. "Nee joh, maar dan weet je dat al wel voor in de toekomst," zeg ik met een knipoog en Martijn grinnikt. "En nu ga ik echt naar je ouders. Kom je mee?" vraag ik. "Nee, ga maar gezellig. Deze fles komt wel op," zegt Martijn. "Niet alleen opdrinken hé," waarschuw ik hem. "Nee nee, ik bel wel wat vrienden op," antwoord Martijn en ik knik. "Toppie, tot strakjes!" zeg ik en loop naar de hal toe.

"Wacht, Mikky!" hoor ik achter me. Ik loop in de parkeergarage naar m'n auto toe. Ineens staat Martijn daar met een colbert aan en de champagne in zijn hand. "Ik kom met je mee!" zegt hij en ik trek m'n wenkbrauwen op. "Wat ben je chique," zeg ik en hij geeft me en kusje. "Omdat jij er ook zo mooi uitziet! En ik trakteer vanavond op een etentje met iedereen," zegt hij en stapt naast me in de auto. "Gezellig! Met je ouders en Laura erbij?" vraag ik en Martijn knikt. 

Mikkyhill

Liked by: @Mennobarkk,  @xnadia, @Garrixradio & 791

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Liked by: @Mennobarkk,  @xnadia, @Garrixradio & 791.371 others

Mikkyhill Mine❤️

---

Martingarrix ❤️❤️❤️

Marleenemke Couple goals!!!

Martyxgarrix Cute🥰

Lauramgarritsen M'n schattties

Pizzagarrix Can I get your bracelets @Martingarrix?!
Martingarrix  I'm sorry, but I got them from the loveliest girl☺️

---
view all comments
---

Forever December /\ Martin GarrixWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu