4 December

105 4 4
                                    

Mikky

"Morgen is het pakjesavond. Ben je dan bij ons? Want wij vieren dat natuurlijk met Stella," vraag ik aan Martijn. Hij is druk in de studio bezig samen met Watse. "Nou?" vraag ik aan Martijn en trek m'n wenkbrauw op. Martijn kijkt naar Watse. "Wat kijk je mij nou aan?! Tuurlijk mag jij dat hoor. Jij bent degene die altijd zo hard doorwerkt. Rust heb je ook hard nodig hoor vriend," antwoord Watse en hij knipoogt naar mij. Watse staat meestal aan mijn kant omdat Martijn nou eenmaal zo hard werkt voor alles. Martijn staat op en wrijft in zijn handen. "Nou, dan ga ik maar eens een cadeau kopen voor Stella, van de Sint. Wilt er iemand mee?" vraagt Martijn. "Ik heb dadelijk een afspraak op het STMPD kantoor, dus gaan jullie maar gezellig met z'n tweetjes," antwoord Watse en pakt zijn jas van de stoel. "Veel plezier!" zegt Watse en loopt de voordeur uit. "Zullen we zo ook maar gaan dan?" vraagt Martijn aan mij als hij nog snel een kopje koffie zet. Ik knik en kijk naar zijn adventskalender die hij van mij gekregen heeft. Met chocolaatjes in de vorm van pizza. "Hé, je hebt je vakje vandaag nog niet open gemaakt," zeg ik en pak de kalender op. "Klopt, die heb ik speciaal voor jou bewaard," zegt Martijn met een knipoog en ik maak het vakje met een glimlach open. "Wacht, ik neem toch wel aan dat dit niet mijn vierde verrassing is hé?" vraag ik voor de zekerheid aan Martijn, terwijl ik het chocolaatje al in mijn hand hebt. "Als jij dat wil, maar ik had wat anders in gedachten waarvoor we alsnog in de stad moeten zijn," zegt hij en ik steek het chocolaatje in m'n mond. "Ik ben benieuwd!" zeg ik en pak mijn tasje mee.


Mikkyhill

Liked by: @Marleenemke, @Watsematter & 124

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Liked by: @Marleenemke, @Watsematter & 124.924 others

Mikkyhill Christmas shopping with my Christmas prince 😘
---
Martingarrix ❤️

Lauramgarritsen Wat een cuties😍

Garrixers shipping them so much!!

Martijnxgarritsen This is exactly true love❣️

-
View all comments
---


Martijn en ik lopen de speelgoedwinkel uit met een grote tas. We hebben voor Stella een speelkeuken gekocht. Mijn ouders zorgen voor de inrichting ervan en wij hebben het keukentje gekocht. "Zullen we hier nog even kijken?" vraagt Martijn en wijst naar de skiwinkel. "Ja!" zeg ik enthousiast en loop achter Martijn aan de winkel naar binnen. "Kan ik jullie ergens mee helpen?" vraag de vrouw. "Ja, wij gaan binnen iets minder dan een week op wintersport en mijn vriendin wilt even kijken naar iets nieuws," zegt Martijn en ik knik. "Ik heb vooral een nieuwe skibril nodig, want op die van mij zitten nogal veel krassen op. Ik was het beschermhoesje kwijt en de bril heeft de vlucht in de koffer niet helemaal overleefd," zeg ik en de vrouw lacht. "Dat klinkt herkenbaar! Wij hebben trouwens de nieuwe collectie al binnen. Dus nieuwe skibrillen hebben we ook!" zegt ze en ik probeer er een paar.
"Deze wordt het," zeg ik en Martijn komt bij de kassa staan. "Ik betaal. Maar kunt u het wel inpakken?" vraagt Martijn en de vrouw knikt. Ik kijk Martijn vragend aan. "Krijg je van Sinterklaas," zegt hij plagerig en pint.

"Maar krijg ik het morgen pas?" vraag ik als we weer buiten lopen richting Martijn zijn appartement. Hij knikt. "Morgen kijk je die van Sinterklaas voor je adventskalender," zegt Martijn. "Maar dan heb ik nog niks gehad vandaag," zeg ik. "Dat komt vanavond nog wel," zegt hij met een knipoog en ik grinnik.
Martijn zijn telefoon gaat. "Wat moet hij nou weer van mij," zegt hij en neemt op. "Wat moet jíj nou weer?!" zegt hij. "Hoe, je staat voor m'n deur?" "Ja nee, ik ben in de stad met Mik," zegt hij en ik trek m'n wenkbrauwen op. Wie belt hem? En sinds wanneer noemt hij mij Mik? "Ja, we zijn er binnen 10 minuutjes. Ga maar Menno lastig vallen als je niet wilt blijven wachten. Tot zo! Ik kom anders wel naar Menno toe. Kan ik hem ook nog eens lastig vallen," zegt Martijn en daarna hangt hij op. "Zullen we naar huis?" zegt hij en loopt weer verder terwijl ik nog stil sta op antwoord te wachten. Martijn kijkt achterom en loopt weer snel terug naar mij toe. "Gaat het?" vraagt hij bezorgd. "Ik wacht op een antwoord. Wie belde je?" vraag ik. Martijn grinnikt. "Lou staat voor de deur met Nadia. Maar ze gaan nu naar Menno en Marleen toe. Wil je ook meekomen?" vraagt hij met een glimlach. "Ja, gezellig!" zeg ik en ik haak mijn arm in die van Martijn en samen lopen we naar huis.


Martijn

"Dag vrienden," zeg ik als ik de woonkamer van Menno in kom gelopen. Menno stond al raar te kijken toen hij de voordeur had opengemaakt. "Is er een surpriseparty voor ons ofzo?" vraagt hij als hij gaat zitten. "Nee joh, die gek belde mij ineens op terwijl ik in de stad met Mikky was. Stond hij ineens voor mijn deur. Dus ik heb ze maar naar jou gestuurd," zeg ik en wijs naar Louis. Mikky zit met Nadia en Marleen te roddelen, zoals alle meiden altijd met elkaar doen. "Schat, vind je het ook goed als we morgen een kerstboom gaan uitzoeken?" vraagt Marleen aan Menno. "Nu al?!" vraagt hij verbaasd. "Ik heb nou precies hetzelfde!" zegt Louis tegen Menno en heeft hem een duwtje. "Maar ik heb haar wel haar zin gegeven en nu gaan we morgen nog nieuwe kerstlampjes kopen en dan kunnen we de boom ook gaan versieren," antwoord Louis en geeft een luchtkusje aan Nadia. "Ik moest nog wachten tot na Sinterklaas. Dus morgen avond kunnen we gaan beginnen hé lief," zegt Mikky en ik zucht. De boys lachen. "Gast, ga gezellig de kerstboom opzetten! Wij moeten er ook aan geloven. En eigenlijk doen de dames alles. Ik ga gewoon op de bank liggen toekijken met een biertje ofzo," antwoord Louis. "Glühwein. Je moet toch in de kerstsfeer komen hoor schatje," zegt Nadia tegen Louis. "Ik heb Glühwein in de kast staan!" zegt Marleen en staat op. "Voor iedereen een glaasje," zegt ze en schenkt bij iedereen wat in. "Op een mooie winter!" zegt Menno en heft zijn glas op. "Cheers!" zegt Marleen en we proosten met z'n allen.


 "Cheers!" zegt Marleen en we proosten met z'n allen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Forever December /\ Martin GarrixWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu