♡Bölüm 6 ♡

601 64 108
                                    

Chiasa ve Bakugo çıkmaya başlayalı yaklaşık 7 ay geçti. Chiasa da Bakugo sürekli ısrar ettiği için bizimle takılıyordu artık. Gruptaki herkes ne kadar ilk başta onu sevse de insanlara karşı davranışından dolayı ondan soğumaya başladı. 

Chiasa ne kadar kendini herkese iyi gösterse ve  ''mükemmel kız''ı oynasa da hepimiz biliyorduk ki Bakugo ne zaman gitse hareketleri tamamen değişiyordu. Etrafındaki kişilere kaba davranmaya başlıyordu. Ama yani Bakugonunki gibi tatlı bir sinirlilik hali değil, cidden bir zorba haline dönüyordu. Bir keresinde yine ortamda Baku yokken bana '' ilgi kaşarı mısın sen, her lafa ne diye atlıyorsun şurada bir şey anlatıyorum.'' dedi Gruptaki herkes bir an sessiz kesilip Chiasaya öldürecek gibi bakmaya başlamıştı. Denki hatta kendini kontrol edemediği zaman yaptığı gibi ufak kıvılcımlar çıkarmaya başlamıştı ki Sero onu sakinleştirdi. 

Chiasanın bu lafı üstüne ben sadece güldüm. Çünkü eskiden kendimin acınası olan olduğumu sanıyordum, ta ki Chiasayı tanıyana kadar. Benim sakin tavırlarıma daha da sinirlendiği içi kalkıp gitmişti sonra. Cidden yazık kıza ya o kafayla nasıl şu zamana kadar yaşamış ben de kestiremiyorum.

Şuan neden kendimden emin  olduğumu sorarsanız bunun sebebini tek kelimeyle Todoroki. Şuanki arkadaş grubumuza dahil değil ama onunla beraber turnuvada iş birliği yaptığımızdan beri arkadaşız. Ve gerçekten yakın olduğumuzu düşünüyorum. Bana mutlu olmam için başka birine ihtiyacım olmadığını öğretti. Ben de ona nasıl geçmişteki yaraları unutacağını. Ayrıca dışarıdan ne kadar asosyal dursa da çok eğlenceli biriydi. Onunla konuşmak cidden beni rahatlatıyordu. Üzgün olduğumu görünce bana her zaman küçük çilekli keklerden alıyordu. Ona gerçekten değer verdiğimi fark ettim. Hatta hayatımda Baku olmasaydı, düşünmeden Todorokiye aşık olurdum.  

Baku hala benle konuşmamayı sürdürüyor. Hani klişe bir laf vardır ya, zaman her şeyin ilacı diye, bu benim için geçerli değil. Zaman geçtikçe içimdeki acı daha da fazla büyüyor. Bazen kendimi bırakmak istiyorum karanlığa. Ya da nefesim kesilene kadar kaçmak istiyorum bu şehirden. Sonunda ciğerlerimi tamamen temiz havayla doldurmak, Ay ışığında bilinmeze doğru yürümek istiyorum. Yıldızların yeni beni, artık özgür olan beni selamlamasını bana yol göstermesini istiyorum.Arkamda her şeyi bıraktığımda, aynı zamanda her şeyi unutacağımı bilseydim bunu düşünmeden yapardım.

Ama bu hayat denilen anlamsız koşuşturma ne kadar acı verici olsa da katlanmam lazım. Bu sefer bunu başka birisi için değil, kendim için yapıyorum artık. Ne kadar hala kendime kızgın olsam da.

Onun gerçekten hayatımın aşkı olduğunu biliyorum. Ama o artık benim gözümün içine bile bakmıyor.  Nasıl diner bu acı, nasıl biter ona karşı olan sevgim keşke bilebilsem. Şeytanla kumar oynamaya bile varım bu acının bitmesi için.

Sınavlar haftaya başlayacaktı. Grupta ben ve Baku dışında herkes tembel olduğu için paçaları tutuşmuştu yine. Birbirleriyle  ne yapacaklarını tartışırlarken, Baku onlara çok ses çıkardıkları için onlardan daha fazla gürültü yapıp onlara bağırdığında köşede onları izliyordum. Ve o an fark ettim iyi ki sahiptim böyle arkadaşlara. 

Bu kaotik ama aynı zamanda eğlenceli ortamı  Chiasa odaya girerek bozdu. Okul bittiği için beraber vakit geçirecektik sözde. Bakugounun yüzü hemen değişti, bir sakinleşti sanki. Bir çember şeklinde oturmuş havadan sudan konuşuyorduk. Sonra şans eseri Bakugo ile göz göze geldik. Aslında bıyık altından gülümsediğini görüyordum. Ne yapmaya çalışıyordu? Bana neden boş ümitler vermeye devam ediyordu ki. Beni sevmediğini açıkça belli edip, aylardır benle konuşmuyordu bile. Göz göze geldiğimizi ve Bakunun hafifçe tebessüm ettiği tabiikisi de Chiasanın gözünden kaçmamıştı. 

Biraz vakit geçtikten sonra Baku tuvalete gitmek için odadan çıktı. Chiasa, Bakunun sesleri duyabileceğini bildiği için sesini normal tonda tutup, bana '' Sen kendini ne zannediyorsun canım? Benim erkek arkadaşımla bakışmalar yok işte sürekli onla konuşmalar. Sen cidden Bakugonun sana bakacağını falan mı sanıyorsun? Ben varken bir de burada? Aahahh güldürme beni ya. O melankolik hallerinin sanki sırf ilgi için yaptığını bilmiyoruz sanki. Dinle tatlım ben Bakugoya sahibim. O bırak senden hoşlanmayı, benim lafımdan bile çıkamaz. O yüzden haddini bil.'' O an o kızı saç baş yolmamak için kendimi zor tuttum. Kirishimanın dişini sıktığını ve Minanın kollarını sıvadığını gördüm ve tam onları sakinleştirecekken kapıda dikilen ve bütün konuşmayı dinlemiş olan Bakugo ile göz göze geldik.

Bakugonun bağırışıyla arkasını dönen Chiasa şok olmuştu.Asıl o an kıyamet kopmaya başladı. Hayatımda abartmıyorum Bakugoyu hiç o kadar sinirli görmemiştim. Adeta kendinden geçmişti. Kontrolsüz bir şekilde yeteneğini kullanmaya başlamıştı onu sakinleştirmeye gittik Kirishimayla.

'' SEN KENDİNİ NE SANIYORSUN YHA?!?SENİN KÖPEĞİN FLN OLDUĞUMU MU DÜŞÜNÜYORSUN??!!? BİR DAHA (y/n)YLE O ŞEKİLDE KONUŞTUĞUNU DUYARSAM SENİN YÜZÜNDE PATLATIRIM BU ALEVLERİ''

'' Yha aşkım ben onu şakasına demiştim çok ciddiye alıyorsun cidden''

'' SEN ŞAKA MISIN ??!! BİTTİ CHİASA. YÜZÜNÜ BİR DAHA GÖRMEK İSTEMİYORUM''

'' Ne demek bitti? Beni sırf bu ilgi orospusu için terk mi ediyorsun cidden?!?''

Tam Bakugo yeniden bağıracakken araya ben girdim.

'' İlk olarak burada ilgi kaşarı biri varsa o da sensin. Sırf sevgilinle göz göze geldim diye özgüvensizliğin yüzünden insanlara saldıran ben değilim. Ayrıca insanların mental sağlığına, dış görünüşlerine laf atıp  'düzeltmeleri gerektiğini'  söyleyeceğine kendi karaktersizliğini düzeltirsen daha iyi olur 'canım.' ''

Arkadan herkes OOOOOOO demeye başlamıştı ben sözlerimi bitirdiğimde. Chiasa ise hepimizin salak olduğunu, Bakugoya da ondan ayrıldığı için çok pişman olacağını söyledi ve kapıyı çarparak gitti.

 Bakugoyu yaklaşık 1 saat boyunca sakinleştirdikten sonra Kirinin evinden evlerimize dağılıyorduk artık. 7 ay sonradan yeniden eve beraber yürüyorduk. Bakuyu neşelendirmek için konuşurken bir anda duraksadı. Arkamı dönüp  '' Ne oldu?'' dedim tatlı sesimi kullanarak. Bakugo, her an ağlayacak gibi duran gözleriyle bana doğru yürüdü ve bana sımsıkı sarıldı. O an anladım. Onu gerçekten sevmişti. 


Umarim begenmişsinizdirr. Hikaye hosunuza gittiyse oylarsaniz cok sevirim <333





Bakugo X Okuyucu &lt;3Where stories live. Discover now