✧༺♥༻∞Bölüm 1✧༺♥༻∞

1.9K 80 14
                                    

Merhaba, benim adım (y/n) bu sözleri  ellerim heyecandan titrerken,  yeni açan kiraz çiçeklerinin altında yazıyorum. Rüzgar nazikçe yüzümü okşuyor, teşvik ediyor sanki işimi. Önümden geçen mutlu çiftlerin silüetlerini görmezden gelmem lazım şuan. Çünkü anlatmam gereken bir hikaye var ilk defa hayatımda. 

Ben hayatım boyunca hiçbir şeyde en iyi olmadım, ikinci bir tercih bile değildim insanlar için. Ailem sürekli ağabeyimi örnek almam hakkında nutuk çekti bana. Onlar için benim ne düşündüğüm ya da hissettiklerim önemli değildi. Tek istedikleri kendi başarılarını devam ettirebilecek  biriydi.

Yaşamımda ne yapmam gerektiği ben doğmadan önce belirlenmişti.Ailemi yüzüstü bırakmamalı ve onların işini devralarak bir kahraman olmalıydım.Yeteneğimden dolayı herkes bunun benim için çocuk oyuncağını düşünüyorlardı.Bilmedikleri şey ise  benim arzularım kahramanlıktan ya da şirketin başına geçmekten çok daha farklıydı. 

Benim yeteneğim, ailemden gelen bir yetenek. Annem de babam da birer stratejist. Yeteneğimizi kullandığımızda olaylarla alakalı olası gelecekleri görebiliyoruz. Bu yüzden ikisi de ünlü kahramanlar. Çoğu suikastı önlemişler zamanında, şimdi emekli olsalar da özel istekler üzerine hala yeteneklerini kullanıyorlar. 

Ağabeyim ise  sahip olduğumuz şirketin başında. Şuan onu çok görmüyorum, çocukken de yakın değildik zaten. Ailem için tek önemli olan oydu çünkü. Her zaman başarılıydı, insanlarla iletişimi iyiydi. Ben ise onun katlandığı, başına bela açan küçük kardeşiydim. 

Aile hayatım ne kadar depresifse  okul hayatım da o kadar can sıkıcı ve bunaltıcıydı.Annemden aldığım o uzun siyah saçlar ve babamdan aldığım gri gözler beni güzel  birinden ziyade sadece bir hayalet yapıyorlardı insanların gözünde. 

 Aşk hayatımda da yalnızdım. Beni, ben olduğum için seven birine rastlamadım hiç.Ufak tefek platonik olduğum kişiler oldu tabi ama içimde hep tanışmadığım, bilmediğim birini özledim. Bu özlem beni her gün yiyip bitirdi. Bazen kızdım o  var olmayan ruh eşime  neden yanımda olmadığı için bazen de yalvardım Ay'a sevgilimi geri vermesi için. Sonra suçu kendimde aramaya başladım, yeteri kadar iyi olmadığım için insanların beni sevmediğini düşündüm. Belki sadece şansızdım kim bilir, belki de hikaye bittiğinde asıl şanslı olan ben olacaktım.



* ✭˚ ・ ゚ ✧ * ・ ゚ * ✭˚ ・ ゚ ✧ * ・ ゚ * * ✭˚ ・ ゚ ✧ * ・ ゚ * ✭˚ ・ ゚ ✧ * ・ ゚ *   * ✭˚ ・ ゚ ✧ * ・ ゚ * ✭˚ ・ 

 Hikaye devam edecek , umarım beğenmişsinizdir <333

Bakugo X Okuyucu &lt;3Where stories live. Discover now