Miért pont most?

41 3 1
                                    

Zoé szemszöge

Mikor befejeztük, a rendrakást, Kinga rontott be a szobába.

-Hatalmas hír van? Ott van a csaj aki mostanában mindenhova követett minket!

-Mi az csaj volt?-értetlenkedett Marctinus.

-Igen, de nem ezen van a hangsúly-legyintett Kinga. -Gyülekező, amilyen gyorsan csak lehet a hallba-tapsolt kettőt majd ott is hagyott minket.  Minket nagyon érdekelt, végre a sztori, így szinte rohantunk le az előtérbe, ahol még senki se volt, közülünk. Hosszú perceknek tűnő másodpercek múlva, megérkezett a csapat másik felé, és szinte ez után rögtön Kinga, Dani és egy random lány. Mikor odaértek hozzánk, testvérem nem túl kedvesen lelökte az egyik fotelbe, két szélén meg ő és Kinga állt.

-Szóval kezdj el mesélni-utasította Dani mire a lány ránk nézett és mély sóhaj kíséretében elkezdett beszélni.

-Victoria vagyok. Egy hatalmas rajongótok. London külvárosában lakok. A családom elég szegény, én is általában a barátnőmnél jutok net közelbe. Ott szoktam a számaitokat is hallgatni. Mikor megtudtam, hogy jöttök a városba fellépni nagyon bepörögtem, és mindent megtettem, hogy hátha csak a lehető legolcsóbb, jegyre össze tudjak kaparni. Sajnos nem sikerült. Ebbe még sikerült is beletörődnöm mikor a barátnőmhöz mentem mát. Tudni kell, hogy nem rég lett egy barátja. Mikor átmentem, meglebegtette a két VIP jegyet nekem felcsillantak a szemeim. Azt gondoltam van olyan kedves el visz magával. Hát nem... Kitalálta, hogy ez egy randi lesz a pasijával, aki aznap reggel hallott rólatok elsőnek, én meg kibuktam. Képes a kis kori barátságunkat sutba vágni, valami jött-ment pasiért. És mikor volt a koncert elmentem este a boltba, mikor visszafelé mentem a parkolón keresztül vágtam le az utat, és meg láttam a  buszotokat, őrizetlenül. Eleinte csak felnéztem nem is mentem fel, csak tudni akartam ott vagytok-e. Utána meg megláttam a barátnőm és mivel szépen összevesztünk, szét alázott volna, így felfutottam. A konyhában, miattam csúszott meg Max, én lögybőltem szét a vegyszereket, nagyon sajnálom egyáltalán nem volt direkt, csak leejtettem és szétdurrant. A pókról nem tudok semmit, de azt alá írom, hogy én nyitva hagytam az ajtót, mikor felmentem, akkor felszökhetett. Az utóbbi pár napba meg azért követtelek titeket, hogy megtudjam minden rendben van-e veletek. Nagyon sajnálom a történteket, és megértem, ha valami komolyabb következményük lesz-hajtotta le mondandója végén fejét, és halk szipogásba kezdett. Mi mindannyian összenéztünk és szavak nélkül megbeszéltük a dolgokat, így gondolkodás nélkül, tökéletesen egyszerre rá tudtuk vágni a választ.

-Igazán semmi.

-Tényleg?-kerekedtek ki a szemei.

-Tényleg semmi probléma. De többet se velünk se senki mással ne csinálj-nézett rá komolyan Tinus de a hangjából azért érződött, hogy viccel.

-Na gyere csináljunk egy közös képet-mondta Kenzie, majd mind a lány kőré csődöltünk és elkezdtünk képeket csinálni. Victoria azt se tudta, hova kapja a fejét minden irányból, fotókat késztetünk, magyaráztunk neki. A lány igaz eléggé összezavarodott a körülötte lévő felhajtástól, még is látszott, rajta, hogy minden egyes pillanatát élvezi. Nem is csodálom az nap mikor megtudtam, hogy hozzájuk kerülök, hogy velük fogok hetekig a turné miatt együtt élni én is alig fértem a bőrömbe. Egy fannak eltölteni csak egy kis időt azokkal az emberekkel akikért rajong hatalmas élmény.

-Tényleg nagyon köszönök mindent-mondta fülig érő mosollyal.

-Igazán nincs mit, öröm szívest-legyintett Charlie. -Majd az egyiket tedd ki oldaladra, a barátnőd, hagy legyen csak féltékeny-nevetett fel ördögien.

-Köszönöm, de nekem nincsen instaramom-mondja ki kicsit félénken.

-Na akkor én ezt megoldom-vágja rá Max, majd pár pillanat később már instán fent is volt a kép. Minek kellett azt a képet, HELYET MEGJELÖLVE feltölteni?

A turnéWhere stories live. Discover now