Találkozás napja

116 3 2
                                    



Zoé szemszöge:

Arra keltem fel, hogy Dani ébresztget.

–Zoé, ébresztő megérkeztünk –mondta. Álmosan dörzsöltem meg a szemem. Kiszálltam a taxiból és kör benéztem. Egy parkólóban voltunk. Csak panelházak voltak körülötte, de azok is le voltak pukkanva. Nagyon furcsálltam de nem szóltam. Biztos, ha majd Kinga dolgozott egy-két hónapot akkor szebb helyre költözünk gondoltam magamban. Dani elindult én meg követtem. Éppen egy turné buszhoz értünk. Én mentem tovább amig bátyú nem szólt.

–Hova mész? Ide jöttünk –jelentette ki. Kicsit meglepődtem, de váll vonva felmentem a buszra. A lépcsőn felérve a sofőr ülés volt mögötte meg a szobája. Ahogy felértél rögtön a nappali nyílt, ahol két kanapé és egy tévé volt. Meg egy x-box

–Minden cuccod a szobában van már. Kinga a konyhában főz valamit –közölte és közben meg leült a kanapéra és telózni kezdet. Ebből arra következtetem, hogy nincsen kedve körbe vezetni. Fogtam magam elővettem a fülhallgatómat leültem a kanapéra mellé és elkezdtem zenét hallgatni. Egy idő után hangokat kezdtem el hallani. Nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget. Arra gondoltam, hogy csak Kinga. Fél perc múlva Tilly Deveris esett be a napaliba és elkezdet valamit mondani, amit nem értetem a füles miatt. Nevetést hallottam elraktam a fülest amikor Mackenzie Zigelre jött be a nappalibba röhögve.

–Te nem vagy komplett –mondta Kenzie. Mögötte meg Lauren Orlando kamerázott. Amikor észrevettek Lau kikapcsolta a kamerát.

Sziasztok! -köszöntek tökéletesen egyszere. Kenzi és Lauren velem szembe ült le. Tilly meg a földön foglalt helyet. Ekkor két szőke srác jelent meg arról amerről a lányok is jöttek. Azon vitatkoztak, hogy melyikük a jobb focista. Amikor elég közel értek hozzánk felismertem őket. Marcus és Martinus Gunnarsen volt. Mivel nagyon benne voltak a vitába csak biccentetek. Lisa Mantler jelent meg. Meglátott engem szúrósan végig mért és odarángatta a másik kanapéhoz Martinust. Mikor leült Lisa az ölébe ült.

–Lisa ezt már annyiszor... –kezdett valamit mondani Lisa ikertestvére Lena Mantler de meglátott és ezért félbe hagyta. Integetett nekem és leült mellém mellé meg Marcus.

–Na én azt hiszem megyek a Kingához. Ismerkedjetek nyugodtan –állt fel testvérem és indul el.

–Lehetőleg ne készítsd ki –kiabáltam utána.

Már Lau éppen kérdezett volna valamit amikor bátya, Johnny Orlando futott fel a buszra.

–Mondtam, hogy megtudom tenni –kezdte a sztoriját, de abba hagytam mert meglátott.

–Ez meg ki? –kérdezte Kenzie-t

–Ezt még mi se tudjuk. Megvárunk mindenkit, hogy szegénynek ne kelljen milliószor elmondani mindent –úgy beszélt rólam Kenzie mint ha ott se lennék, de az jobban megfogott a mondandójában, hogy többieket, azaz még vannak mások. Ezen gondolkoztam, amikor Charlie Leneha jelent meg hátán Ana Lisa-val. Rögtön észrevettek ezért kedvesen mosolyogtak. És leültek a másik oldalamra.

Harvey szemszöge:

Éppen a turnébuszon ültünk és beszélgettünk. Pontosabban a többiek beszélgettek Max és én gépen játszottunk. Egyszer csak Lena egy üzenetet kapott.

–Itt van az új menedzser és a csapata –közölte. Marcus és Martinus rohant ki a szobából. Nagyon szeretnek új emberelt megismerni.

–Martinus Gunnarsen! Ne menj oda –kezdte a szokásos féltékenységi rohamát Lisa.

A turnéWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu