48.bölüm

13.2K 506 213
                                    

Telefonumun mesaj sesiyle gözlerimi açtığımda elimi sehpaya uzattım.Telefonumu elime alıp gelen mesaja gülümsedim.

ALP...

_Uyuyamıyorum

telefonun arama yerine basıp aradığımda hemen açıldı telefon.

"Güzelim"

"hmm"dedim gülümseyerek

"Napıyorsun bakalım"

"Uyuyorum"

"Ben uyuyamıyorum.Heycanlıyım"diyip güldü

"Ben de "dedim sessizce

"Üstelik sana alışmışım.Gözlerim kapandığında kokunu arıyorum"

susup onun nefes alışını dinledim.Heycanlı olduğu her halinden belliydi.

"Geliyorum"

"Nereye " dedim şaşkınlıkla

"Yanına"

"Alp ama_"

"Beş dakikaya ordayım"diyip telefonu yüzüme kapattı.

Telefona uzun uzun bakıp gülümsedim.Yataktan kalkıp kapıyı kitledim.Camı açıp yatağıma oturdum.Onu beklemeye başlarken sıkışan kalbime elimi koydum.

Camdan içeriye ellerini uzattı ve içeriye atladı.Ayağa kalkıp yanına yaklaştım.Gülümseyerek yaklaşıp sımsıkı sarıldı.Kokusu burnuma dolarken huzurla gülümsedim.

"Hayalim"dedi ve kafamı öptü"Çok özledim"

"Ben de"

Beni kendinden ayırıp dudaklarıma yapıştı.Dudaklarımı yavaşca öperken karnımın içindeki kelebekler harekete geçti.Kalbim delice atarken ellerimi saçlarına daldırdım.Parmaklarımın arasına yumuşacık gür saçları dolarken kendime daha çok çektim onu.Geri geri gidip beni yatağa yatırdı ve kendisi de üzerime çıktı.Dudaklarımdan ayrıldığında kafasını anlıma yasladı. Gülümseyip nefesinin nefesime karışmasına izin verdim. 

"Benim ol"

Gözlerimi açıp bana bakan gözlere baktım. Heycanla parlayan gözleri bana yalvararak bakıyordu.

"Yapamam"

"Bana güven sadece"

"Sana güveniyorum"

"O zaman"

"Kendime güvenemiyorum"

"O ne demek"dedi ve gözümün önüne gelen saçlarımı düzeltti

"Çok utanıyorum"

"Bana bırak"dedi

Ellerini tişörtümün içine sokup gözlerimin içine baktı.Kafamı hayır anlamında salladığımda dudağıma uzunca bir öpücük bıraktı.

"Benden utanmanı istemiyorum"

Tişortümü tek hamlede çıkarıp fırlattı.Gözlerimi kapatıp sıkıca gömleğinin yakalarını tuttum. Dudaklarımı yavaş yavaş öperken karşılık veriyordum.Dudaklarımı bırakıp çenemi ordan da boynuma doğru yol izledi.

"Gömleğimi çıkar"diyip yanıma uzandı

"Alppp"

"Hadi"

Beni üstüne çekip kucağına oturttu.Ellerim titrerken gömleğin düğmelerini açmaya başladım

"İşte benim kızım"

Düğmelerinin hepsini açtıktan sonra ellerimle dağılmış saçlarımı düzeltip nefesimi bıraktım.Alp üstündeki gömleği kollarından çıkarıp tişörtümün olduğu yere fırlattı.Belimden hızlıca kavrayıp altına çekti.Kalbim delice atarken ellerimi yüzüne koydum.Kısa sakalları avuçlarımın içini huylandırırken bedenini bedenime bastırdı.

"Bana güven"

Kafamı tamam anlamında salladıktan sonra ayağa kalkıp kemerini çözdü.Gözlerimi kapatıp derin bir nefes aldım.Ellerinin pijamamda olduğunu hissettiğimde hızla elini tuttum.Gözlerim açılırken kafasını kaldırıp yüzüme baktı.

"Sakin ol"

Ellerim titrerken dudaklarımı öpüp tekrar "Sakin ol"dedi

Ellerimi yavaşca çektikten hemen sonra pijamam da diğerlerinin yanını buldu.Gözlerimi kapatıp sakin olmaya çalıştıkça kalbim daha çok atıyordu.Yanaklarımın kızardığını hissettim. Ellerini belime dolayıp üstüme tekrar uzandı.Nefesi kulağımın arkasına çarparken dudaklarımın arasından kesik kesik nefesimi koyverdim.

"Sakin ol bitanem"

"Sakinim"dedim kurumuş boğazımla zar zor konuşarak.

Boynumu öpmeye başladığında ellerimi yumruk yapıp gözlerimi kapattım. Sütyenimin kopçasını açıp çıkardı.Ellerimle göğüslerimi kapattığımda dudaklarımı öpmeye başladı.Ellerimi ellerinin arasına alıp aşağı çekti.Altında kıvranırken göğüslerimi avuçlarının arasına alıp sıktı.Ağzımdan kesikçe bir inleme kaçarken Alp'in dudakları göğüslerime indi. Göğüslerimi öpüp emerken put gibi kırnaşmadan gözlerim kapalı altında kıvranıyordum sadece. Kilotumu da tek çırpıda çıkarırken nefesimin kesildiğini hissettim.

"Hazırmısın"

"Değilim"dedim sesimin çıktığı kadar

"Hazır ol"diyip bacaklarımı ayırdı.

"Dur dur"diyip omuzlarını tuttum.

Kalbim durarcasına çarparken utancımdan her yerim alev alev yanıyordu.

"Güzelim"diyip anlımı öptü"Kendini bana bırak"

"Ayyy yapamayacağım "

"Bana bak"dedi ve kafamı kaldırıp yüzüne bakmamı sağladı.

"Buraya kadar başardın.Kendimi durdurabileceğimi zannetmiyorum artık.Elimi sıkıca tut.Bana güvenmeni istiyorum tamam mı güzelim"

Kafamı salladığımda dudaklarımı öpüp gülümsedi.Uzattığı elleri sıkıca tutup nefesimi dışarıya bıraktım.

"Kendini kasma"

Kalbimin ritimleri bozulurken vücuduma verdiği ağırlıkla bir acı hissettim.Acıyı hissettiğimde bağıracağım an dudaklarımı dudaklarıyla kapattı.Dudaklarının arasında boğuk çııkan inlememle gitgellere devam etti.Acı yavaşca kaybolurken Alp hala dudaklarımı ısırıp öpüyordu. Dudaklarımdan  ayrılırken ikimiz de nefes nefese kalmış bir şekilde birbirimize baktık.

"Artık tamamen benimsin baş belası"....


Yeni bölümü yazarken ben çok utandım kim bilir sizler nasıl oldunuz gvhgvdgvc.Bu bölümü yazmak için sabahtan beri benimle birlikte olan arkadaşım "BADE'YE" burdan kucak dolusu teşekkürlerimi yolluyorum. Ve siz çok değerli destekçim ve okuyucularım inşallah utana sıkıla yazdığımız bu bölümü beğenirsiniz.Sizleri seviyorum.Bir dahaki bölümde görüşmek üzere hoşçakalın

TAKINTI(TAMAMLANDI)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon