12. bölüm

29.4K 1K 175
                                    


Gözlerimi yavaşça açtım . Kafamın ağrısından dolayı yüzümü buruşturdum. Yataktan doğruldum . Bu oda neden karanlık ...

Durdum. Kalbimin ritimleri bozulurken nefes alamaz hale geldim. Burası ,burası benim odam değil . Neresi burası ....

Kafamı ellerimin arasina aldım . Düşün Nisan ,düşün. Alp....

Gözlerim kocaman olurken yerimde donakaldim. En son onun yanındaydım . Ne ara buraya geldik. Nası geldik . Düşün Nisan. Hatırlamıyorum ...

Beni ,beni kaçırdı mı? Napacakti bana . En son ki cümleleri kulağımda yankılanırken yavaşça yataktan doğruldum. Eve gitmem gerekiyodu. Bir an önce evime gitmem gerekiyodu.

Kapıya doğru yavaşça ilerledim. Kapıyı açmamla yüzüme ışık vurdu. Gözlerimi kısıp bir süre ışığa alışmayı bekledim.

Napiyosun sen Nisan . Neden zamanını boşa harciyosun . Alp,Alp buralarda olabilir. Kapıdan dikkatlice adımımı attım . Uzun koridora ve kapıları kapalı olan odalara baktım . Ya bir anda karşıma çıkarsa. Napacaktın ,napabilirdin ki. Burasının neresi olduğunu da bilmiyordum. Çığlık atsam dışarıda olanlar beni duyabilirmiydi. Gelci dışarıda biri var mıydı ki?

Yavaşça uzun koridorda yürümeye başladım. Koridorun sonlarına doğru gelirken aşağıdan sesler gelmeye başladı . Durdum ,sessizce dinlemeye başladım . Televizyon kanalı ..

Sessizce merdivenlerden inmeye başladım . Görüş alanıma oturma odası girerken sessizce inceledim . Etrafta görünen kimse yoktu . Dış kapıyı gözüme kestirdikten sonra adımımı attım .

' Ünlü iş adamımız Sarp Alp GÜNDOĞDU'unun geçirdiği kaza sonucu Alp GÜNDOĞDU yaralanıp yanındaki kadının da vefat ettiği öne sürülüyor. Yanındaki kadının şirket çalışanlarindan Necdet YARIKAN'in kızı Nisan YARIKAN olduğu ortaya çıktı "

Yerimde donakaldim . Gözlerim televizyonla birleşirken resmimi gördüm . Televizyona yaklaştım ve olayları anlamaya çalıştım. Ben ,ben ölmüşmüyüm...

Bu nasi olur. O ben değildim . Ben burdayım . Yaşıyorum .

"Ben yaşıyorum " dedim sessizce .

Alp' in resmi çıktığında birden gerildim. Alp bana oyun oynuyordu. Sadece bana değil herkese . O kız . O kızı da öldürmüştü . Bi cana daha kıymıstı. O katildi. Çok tehlikeliydi .  Ben burdayım . Hala hayattayım . Ama o kız . O kızı bı hiç uğruna mi öldürmüştü . O bir katil . Bunu herkese göstericem.

Tam adımımı atacakken belime dolanan kollarla korkuya kapıldım .

"Evine hoş geldin Nisan GÜNDOĞDU"

Yorum ve votelerinizi bekliyorum . Teşekkürler...

TAKINTI(TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now