21 bölüm

24.4K 826 204
                                    

Öyle sessiz kalmıştı ki dünyam . Öyle sessizlesmişti ki etrafim. Sadece bu karanlık ve sessiz  dünyada bir ben bir de bu karnımda olan bebeğim .

Kardeşim . Meleğim benim . Ne çok çırpınıyordu benim için . Özgür'üm. Hayatta olan tek ailem . Ya bu karnımdaki küçük . İki aylık . Tam iki aylık.  Yavaş yavaş alışıyorum ama anne olmaya hazırmıydım ? Değildim. Ama bu küçüğe kıyamazdım . Kapı açıldı . Ama ben kafamı kaldırıp kim geldi diye bakmadım . Ellerim karnımda sadece bebeğimi izlemeye koyuldum . Gelci kimin geldigini biliyordum . Özgür .

"Meleğim "

Yüzüne baktım . Uzun uzun . Önümde diz çöktü.  Elliriyle yüzümü avuçlayıp alnımı öptü .

" Ne olursun konuş . Bişey de . Dök içini. Allah aşkına abla tek bir kelime söyle"

Ağzımı açtım . Geri kapattım . Konuşamadım. Ne diyebilirdim ki . Gözlerimden yaşlar akarken tekrar bebeğime çevirdim gözlerimi. O da bizim gibi babasız demek istedim . Onun da bir yanı buruk kalacak demek istedim .

Dizlerime yatıp hıçkıra hıçkıra ağlayan kardeşimle ağladım . Tek kelime etmeden . O ağladı ,ben ağladım.

"Bir kere Özgür de"

Gözlerimin içine ağlarken bakışları .

"Bir kere kardeşim de "

Kapının tıktıklanmasıyla o tarafa baktım. Özgür'ün adamlarındandı galiba . Kapı açıldı .

Gözlerim gözlerine denk geldi. Ağzım aralandı. Siyahlara bürünmüş o sert endamıyla sevdiğim adam . Yataktan destek alarak ayağa kalktım. Ayaklarımın izin verdiği kadar yürüyüp ona gittim . Ellerim istemsizce havaya kalkarken yeni çıkmaya başlamış sakallarıyla buluştu. Ona dokunmak ,ah ona dokunmak beni öldürebilirdi. İlk defa bu kadar yakınımdaydı. Ellerimin arasında hayal ettiğim yüzü .

Ağlayarak ona sarıldım . Kafamı boynuna gömüp ağlamaya devam ettim . Kokusu . Allah'ım bu gerçek miydi ? O gelmişti . Kendi ayaklarıyla bana ,benim evime ,odama gelmişti .

"Ben dışarıdayım"dedi Özgür. Sesi o kadar sinirliydi ki.

Öylece kaldım . Ona sarılı bir şekilde . Sarmadı kolları beni ama ayırmadı da. Bacaklarımın beni daha fazla taşıyamayacağını anladığımda omuzlarını daha sıkı tuttum . Kolları belimi dolarken nefes alamadım. Yüzümü kaldırıp yüzüne baktım . Ne haldeydim şu an bilmiyorum ama nefesini yüzümde hisstemeyi bir ömür boyu  istiyordum . Ellerim tekrar yüzüne giderken gözlerine baktım . Sert bakışları ne yapacağımı anlamaya çalışır gibiydi . Baş parmağımı dudağına koyduğumda birleşik olan dudaklarını ayırdı . Ilık nefesi parmağıma çarparken gülümsedim .

Uykusuzluktan akan gözlerime emir verdim . Sakın.  Su an olmaz . Elleri belimi daha sıkı sardı ve ileriye doğru yürüdü. Beni yatağa oturttu . Parmaklarım yüzünden ayrılırken nefesim daraldı . Kaşlarım çatıdı istemsiz bir şekilde .

"Ayça"

Adımı onun ağzından duymak bir an vücudumu ürpertti . Gözlerine baktım aşkla .

"Bana anlatmak istediğin şeyler var mı ?"

Yüzü merakla bana bakarken kendime geldim . Karnımdaki bebek . Ne çok isterdim onun bebeğini taşımayı. Uzun uzun baktı yüzüme . Kafasını salladı . Hadi der gibi . Sustum .

Ne kadar zaman geçti bilmiyorum . Ne konuştu tekrar ,ne de gözlerini benden ayırmayı kesti sevdiğim adam . Benimse gözlerim yine karnımdaydı.

"Konuş benimle " dedi nazik bir sesle .

Yüzüne baktım . Öpmek istedim . Yaklaşamadım . Tekrar kokusunu hissetmek istedim . Sarılamadım. Seni sevdim demek istedim . Konuşamadım. Kalkıp da gitmek istedim . İşte onu da yapamadım.

"Özgür bu bebeğin benden olduğunu zannediyor "

Keşke . Keşke be adam dedim içimden .

"Kimden bu bebek Ayça"

Gözlerim doldu. Aklıma yine o çirkin görüntüler gelirken ağlamam arttı .

"Şşş sakin ol" diyip titreyen bedenimi  kollarının arasına aldı  .

"Korkma ,anlat "

"Bee-en" diyebildim.

Sesim kısıldı. İşte bu kadar başarabilmiştim . Bu kadardı.

"Evet sen "

Hıçkırıklarım artarken beni daha sıkı sardı .

"Hadi güzelim söyle"

Ağlamam durdu. Ben ,ben onun güzelimiydim . Gerçekten beni güzel mi buluyordu. Yüzümde istemsizce oluşan gülümseme ile ona baktım . O da gülümsedi . Onu ilk defa gülerken görmek bambaşkaydı.

"Yanındayım. Hadi anlat "

Yüzüm düşerken elleriyle çenemi tuttu

"Asma suratını ve anlat "

Sesimi çıkaramadım. Nasıl anlatırdım . Ne derdim.

Bekledi ,bekledi. Benden ses çıkmayınca ayağa kalktı .

"Benim gitmem gerek . Saat epey geç oldu "

Gitme demek istedim . Yanımda kal . Bu gece ,bu gece rahat bir şekilde uyayayım adam gitme .

"İyi geceler "

Arkasını dönüp kapıdan çıktı . Oturdum . Onu hayal ettim . Ne güzel bir adamdı öyle . Bana güzelim demişti . Sarılmıştı . Kapının açılıp kapanmasıyla yüzümde oluşmuş gülümsemeyle gelene baktım .

Tüylerim diken diken olurken korkum an be an arttı . Kapıyı kitleyip büyük adımlarla yanıma geldi ve kolumu sertçe tuttu .

"O adama bişey anlattın mı?"

Kafamı hızla hayır anlamında salladım . Gözlerimden akan damlalarla elinden kurtulmaya çalıştım.

"Bana yalan söyleme " diyip elimi daha çok sıktı

Ağzımdan acı dolu bir inleme kaçarken kafamı salladım .

"Aferim bitanem " diyip beni kendine çekti .

"Özledin mi beni "

Tiksinerek baktım suratına.

"Özledin mi lan "diye bağırdığında kafamı salladım hızla.

Elbisemin fermuarını açmaya başladığında kafamı hayır anlamında salladım . Geri adım attığımda kollarıyla kaçmamamı sağladı . Elbisem yeri bulurken gücümün yettiği kadar ittirdim onu .

"Yüzün güldü onu görünce "  dedi ve boynuma bir öpücük bıraktı

"Sarp Alp GÜNDOĞDU'yu bilmem ama Akın KARA'nın sana kim olduğunu göstericem.

Sert bir şekilde yatağa ittirip beni üstüme çıktı . O gece ben bir kez daha öldüm. Çığlıklarım,çığlıklarım o dört duvarda yankılandı. Sesimi duysun istedim . Adamın sesimi duymasını. Ama duymadı. Bir de deli gibi endişelendiğim bebeğim . Sabaha kadar devam eden eziyetten zarar görmesin diye Allah'a ettiğim dualarım. Dediğin gibi yanımda olsan keşke adam .

İnş beğenirsiniz . Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler

TAKINTI(TAMAMLANDI)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें