41. bölüm

16.3K 613 102
                                    

"Güzelim "diye bir ses duydum ilk önce .

Gözlerim yavaşca acılırken Alp'in yüzünü gördüm. Kalbim delice atarken boğazıma bir yumru oturdu. Ses çıkaramadım. Gözlerim kocaman acıldı. Sevincimden gözümden bir yaş düştü. Boğazımın acısından konuşamazken hızla ona sarıldım. Gözlerimden yaşlar hızla boşalırken kolları bedenimi sardı

"Burdayım güzelim. Geçti"

Sözleri beni daha çok sakinleştirirken ona daha sıkı sarıldım. Ona bir şey olacak diye deli gibi korkmuştum. Kendimden tek bir korkum olmadı çünkü biliyordum. Ama ona bişey olmasındı. Yüzümü avuçlarının icine alırken baş parmağıyla göz yaşlarımı sildi.

"Sana dedim baş belası"diyip gülümsedi
"Benden kurtulamassın"

Gülümsediğimde dudaklarıma yapışması bir oldu. Dudağıyla alt dudağımı emerken ellerimi saçlarına koydum. Beni kucağına çekip düşmemem için kalçalarımı kavradı. Kapının çalmasıyla bütün büyü bozuldu. Yavaşca dudaklarımdan ayrıldı ve kafasını kafama dayadı. Nefeslerimiz birbirine çarparken ellerimi omzuna indirdim. Kapı tekrar çaldığında yavaşca hareket edip kucağından kalktım.

"Gel"

Kapının açılıp içeriye Alp'le beraber gördüğüm kız girdi içeriye. İlk önce Alp'in yüzüne baktım. Nasıl da unutmuştum

"Sen "dedim ellerimi yumruk yapıp.

Elimden tutup beni kendine çekti ve kucağına oturttu.
"Söyle"dedi kıza otariter bir sesle.

Kız ilk önce Alp'in kucağındaki bana baktı. Daha sonra emin olduğum dudaklarımdaki kızarıklığa. Kafasını yere eğdi. Kısa saçları yüzünü örttüğü icin yüzünün şeklini net olarak göremiyordum. 

"ben" dedi sesi boğuk çıkarken                                                                                                                           "böyle olacağını bilemedim"

"nasıl olmasını istedin"dedi Alp sesini biraz yükselterek

"Nisan' a zarar gelsin istemezdim"

"yalan söylemeden önce bunları düşünmen gerekmezmiydi?"

Nasıl yani. Her şey bir yalanmıydı?Kaşlarım çatılırken kız kafasını kaldırdı.Yaşarmış gözlerle Alp'e baktı.

"sana bişey olmasından çok korktum.O seni öldürecekti"

"Nisan şu an burda olmasaydı ben zaten ölü olacaktım"

Omuzları yere düştü.Gözlerinden yaşlar akarken kafasını yana yatırdı.Sadece Alp'e bakıyordu.Ve bu benim oldukça sinirimi bozuyordu.

"seni seviyor_"

"çıkabilirsin"

"Alp ben "

"çık "diye bağırdığında hızla dışarıya koştu.

Sinirle aldığı nefesler enseme çarparken yüzümü ona döndüm.Ellerimi yüzüne yerleştirdim ve yere eğilik kafasını bana bakması için kaldırdım.

"özür dilerim.Benim apttalığım.Bunu yapmayacağını bilmeliydim"

"şşşşş"diyip parmağını dudaklarıma koydu                                                                                                      "senin hiçbir suçun yok güzelim.Ben buluşmaya gitmemeliydim ya da sana bundan söz etmeliydim"diyip ellerini bu sefer saçlarıma götürdü

TAKINTI(TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now