blog: nameless bird, entry #5

916 141 11
                                    

Merhabalar, selam. Nasılsınız? Benim keyfim yerinde aslında. Okullar tatil oldu yoğun kar sebebiyle, bu yüzden Taehyung ile bolca zaman geçiriyoruz. Hoş, aklı bambaşka birinde ama yine de kar topu savaşı yaparken oldukça eğlendik.

Taehyung sonunda hoşlandığı kişiye instagramdan istek attı. Aptal ve özgüvensiz arkadaşım hala reddedileceğini düşünüyor. Yeterince yakışıklı olmadığını, o kişinin daha iyilerini hak ettiğini söylüyor. Kim Taehyung'un kendi güzelliği hakkında hiçbir fikri yok. Hoşlandığı kişi evet, çok yakışıklı ve yetenekli biri ama Kim Taehyung'un da ondan aşağı kalır yanı hiç yok.

Okul olmadığı için hoşlandığı kişiyi de göremiyor ya, morali bozuk aslında. Onu neşelendirmeye çalışıyorum, mutlu olsun istiyorum ama nafile. Birkaç dakika unutuyor, sonra eski ergen depresif haline geri dönüyor.

Ha ha, diyene de bakın hele.

Her neyse, umarım sıkılmıyorsunuzdur. Çünkü burada sadece Kim Taehyung'a olan amansız hislerimden ve onun başkasına bakan gözlerinden bahsediyorum ve daha fazlasını da bahseder miyim bilmiyorum. Zaten şu an oynadığım büyük bir kumar bunları buraya yazarak. Taehyung da blogları takip eder, insanların yazısını okur ve en büyük kabusum muhtemelen bu yazılara rastlaması olur. Kendisi de bir blog yazarı aslında. Ben sanırım gerçekten aptalım.

Neyse, şimdilik hoşça kalın. Ben gidip biraz daha Taehyung'u izleyeyim.

Bu adamla hala en yakın arkadaş olduğuma inanamıyorum

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Bu adamla hala en yakın arkadaş olduğuma inanamıyorum.

i wish i were heather Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt