Ideeën to the start up

2 0 0
                                    

Ik bedenk ideeën en projecten waar ik er zo snel mogelijk aan de start mee wil gaan. Ik wil bijna alles wel eens in mijn leven al gedaan hebben om later bij het terug zien, zien dat ik het leven wel waard ben.
Het geeft mij persoonlijk veel kracht en moed om verder te denken en gewoon te doen wat ik het leukste en het belangrijkste vind. Mijn idee was het daarom om als tiener een boek te gaan schrijven over het succes in de business branche en het aan mensen aan te leren een winner te zijn.

Ideeën zijn de steunpunten voor later het succes. Het is niet slim om een firma op te starten zonder een soort van idee te hebben wat juist de bedoeling is van de firma.

Mensen zijn gek op creativiteit en humor. Meestal is het plan zeer succesvol als je jouw creativiteit en humor samen combineert als een volledig een geheel. Heel wat mensen hebben eerder daarvan gebruik gemaakt en zijn tot nu toe zeer succesvol. Het kan daarom ook geen kwaad om eens aan succesvolle mensen te gaan vragen wat zij deden om zo groot te worden in hun branche. Tegenwoordig bestaat alles wat niet bestaat. Je kan het zo gek niet bedenken. Je hoeft je ook echt niet te schamen als je gekke idee hebt voor je firma. Hoe gekker de idee hoe meer kans op het succes. Daarna moet je ook het nut daarvan vinden, het is dan veel begrijpelijker waarom je voor dat idee gekozen hebt.

Het denken van een winnerWhere stories live. Discover now