Uvod

10K 191 5
                                    

MIA

Sedim za laptopom dok moje dve drugarice željno iščekuju da kliknem dugme "Send"
- "Ajde Mia bre više! Klikni to dugme."
- "Videću ja tebe Darija kad ti budeš slala zahtev i svoje podatke za posao asistenkinje u najboljoj firmi u Evropi."
- "Samo klikni više!"
- " Andrea, tebe niko ništa nije pitao!" Progovaram ljutito, zatim polako kliknem dugme, skočim sa kreveta i krenem da vrištim kao da sam dobila posao. Bacim se na krevet i oborim i Dariju i Andreu te počnemo da se smejemo kao lude. Nakon par sati dok smo pričale i pile kafu na laptopu se čulo zvono za poruku na e-mailu. Sve tri smo brzo ostavile kafu i otrčale do laptopa. Bojažljivo, ali i nestrpljivo ulazim u mejl.
- " Bojim se. Ne mogu ja ovo. Pogledajte vi pa mi recite." Okrenem se od laptopa sa zatvorenim očima.
Bila je tišina par sekundi, a zatim je Andrea progovorila:
-"Ne znam šta da ti kažem..."
-"Znala sam da nisam primljena, a opet sam se nadala."
-"Mia glupačo primljena si!!!"
-"Stvarno? Jeaaa bejbii!"
-"Prekosutra ideš na razgovor za posao! Znala sam da ćeš uspeti!"
-"Ništa, znači večeras slavimo!" Uzvikuje Darija.
Brzo smo krenule da se spremamo. Mnogo sam srećna, samo još razgovor sa prođe kako treba i biće sve u redu. Večeras ću da dam sve od sebe da se opustim, mada bez alkohola.

VUK

Još jedan naporan dan. Umoran sam, a imam da pročitam dosta mejlova jer tražim asistenkinju. Stara je ide u penziju a ne mogu da postignem sve sam. Dva dana nisam jebao i frustriran sam. Uzimam laptop u ruke i redom čitam meljove. Prva je neka baba od 64 godine. O Bože pa ona za godinu dana ide u penziju, beži tamo. Druga je neka sva napumpana, brišem. Ne trebaju mi takve još će mi se sigurno nabacivati. Treća je neka ima 18 godina neiskusna je,brišem. Šta će mi ako nema pojma? Četvrta,peta... Trista trinaest majko moja šta si ti? Trista četvrtaest opet neka baba. Ne mogu više, pa zar niko normalan nema. Neću više ni da gledam ništa sve ću sam da radim. Ajde da pogledam još jedan. Mia Stanković, 23 godine, završen fakultet bla bla, ocene bla bla, iskustvo bla bla. Pa izgleda pristojno. Može da prođe. Šaljem joj mejl, zatvaram laptop i taman sa legnem čujem kako mi vibrira mobilni.
-"Ej Petre!"
-"Aha, važi... Okej dolazim taman da se ispraznim kako treba. Vidimo se tamo."
Sad je 19:00 a u 22:00 treba da budem ispred kluba. Taman ću sad da odmorim malo pa ću da izjebem neke kurve i na posao sutra.

Kako vam se sviđa uvod?
Nadam se da ste uživali!!!
Pišite mišljenje💖
Vote i com❤️

Vaša emotivnaaa💞

Soba 315🔚Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα