6. Kapitola

211 18 7
                                    

,, Ne!!! Do háje, vrať se, ty živý lítajíci camembre!" vykřikl blonďátý kluk a skočil po černé kouli, která se mu ale rychle vyhla a tak sletěl za gauč, kde se rozplácl.

,, Haha, tady máš ty tyra-" nedořekl to lítajíci camember, protože se taky rozplácl jako placka, ale tenhle krát o televizi. Pomalu se posouval dolů.

Blonďák sykl, jakoby se o tú televizi rozplácl sám, ale pak se škodolibě uchechtl. Tá malá číča si to zasloužila.
,, Jsi v pohodě nebo mám sehnat škrabku?" chechtal se a černá placička na televizi ho posílala do míst, kde slunce nesvítí.

Blonďák se zasmál, když se snažil svého kwami odlepit z televize a ten se vzpíral a křičel na něho, že se mu tady líbí, ať ho nechá na pokoji.

,,Líbí se ti být přilepený na televizi?"

,,Jo!"

,,Smůla." řekl a odtrhl ho z televize.

,,Tak za tohle mi dáš minimálně čtyři camembery!" vykřikl Plagg a nastavoval svojí malou pacičku, s tým že mu je okamžitě dá.

,,Kdybych tě neznal, ptal bych se, kde se to do tebe všechno vejde." převrátil svýma zelenýma očima kluk a ze šuplíku vybral čtyři sýry pro toho nenažrance.

,, Bohužel mně znáš a máš mně na starosti, takže mně musíš i krmit." řekl a hned se mu rozsvítila očka, když mu blonďák podával jeho slibované sýry. Hned se do nich pustil.

Kluk ho chvíli sledoval, jak se šťastně láduje camemberem a pak mu zavibroval mobil. Přišla mu zpráva.

Chloe: nazdárek, nechceš si zajít do nákupáku?

Adrien: promiň Chlo, ale nemám náladu

Chloe: dobře, tak o 15:00 při nákupáku :*

Adrien: ale řekl že ne!

Na tohle mu už neodepsala a on věděl že nemá jinou možnost, jako jen jít do toho nákupáku s Chloe, jinak by se mu královna prošla po zádech jejími nejnovějšími jehlami. Prominul si obličej. Fakt na tohle neměl náladu, a už vůbec ne nato, jak bude muset čekat dokud si Chloe nevyzkouší minimálně padesát šatů. Jeho nejlepší kamarádka ho jednou určitě týmhle nakupováním zabije.

,,Plaggu, pohni, musíme jít do- ty prase! Jak si mohl stihnout sežrat všechny čtyři velké camembry za necelé dvě minúty?!"

,,Rozený talent." řekl pyšně a malinkými packami si pohladil své bříško. Blonďá se na něj díval s nakrčeným nosem, zatímco si zapínal knoflíky na černé košili. Koukl se na hodiny na ruce. Měl ještě dvacet minut, aby se střetl s Chloe. Nemusel spěchat. Chloe je nejen zvána královna krutosti, ale i jako tá, které musíš říct dvě hodiny zpátky, aby přišla načas. Nejen Marinette chodí pozdě.
Na Chloe se musí čekat minimálně dvě hodiny, dokud přijde. Jednou jí zato nadával, a ona ho pak umlátila kabelkou. Od té doby jí už raději nic nevyčíta, nechce aby ho pak umlátila k smrti kabelkou, že jo.

,,Nathalie?" zakřičel na svou asistenku a tá hned byla v jeho dveřích. Tohle ho na ní udivovalo. To se vždy přemístí z místa na místo? ,, Prosím, zaobsterej mi limuzínu do nákupního centra. Jdu tam s Chloe."

,, Vaše limuzína je už nachystaná, Adriene. Slečna Bourgeisová mně už informovala, že se chystáte do nákupního centra s ní." řekla Nathalie a něco si zapsala do notesu.

Unknown in the night |POZASTAVENO|Where stories live. Discover now