Epilog

3.7K 95 4
                                    

Da ipak na kraju sve se dobro zavrsi. Obitelj je na okupu. Violeta i Antoni su uspjeli preci sve barijere koje im je zivot nametnuo. Njihova ljubav je pobjedila. Njihova kcerka je s njima ziva i zdrava ,sad zive idilican zivot. Bez lazi. Bez obmana.Bez uplitanja drugi ljudi.
Povjerenje je glavno za opstanak dvoje ljudi,pa tek onda ljubav. Jer ako ne vjerujes njemu,onda nemas sto trazit s tim covjekom.

Antoni je naucio svoju lekciju,a Violeta se izborila za svoju obitelj. Svatkom od njih Bog je dao zivotnu lekciju i naucio ih da ako su sudjeni jedno drugom da ce na kraju opet biti skupa.

"Volim te Anthony"-sapnula mu je na uho i privukla se jos vise njemu.

"I ja tebe kraljice moja"-odgovorio je i poljubio je u njene socne usne. Iako je dobila koju boru,za njega je ona bila najljepsa zena.

Uskoro ce im doci kcerka Kiara s svojim muzem George. Da oni nisu imali problema kao Kiarini roditelji,jer je Kiara bila bolno svjesna kako je njena majka patila za ocem i plus tome odgajala svoje dijete sama samcata. Kiara nije zeljela takav zivot. A onog koga niste upoznali jeste Kiarin brat. On je posebno razmazeno deriste koji je mladji od Kiare skoro dva desetljeca,no on je glavi fuck boy. Ipak je to mladic od 20 godina, da kasno su ga dobili i zato je umazen. Roditelji su mu bili stariji da se obaziru na njegove ludacke mladenacke dane,ali tu je Kiara koja ga kontrolise.

Poslije  Eduarda,Violeta je imala jos jednu trudnocu ali je nije uspjela iznijeti jer je vec ulazila u 45 godinu i bila je prestara za jos jedno dijete. Zahvala je Bogu sto ima Kiaru i Eduarda i sto ih Bog cuva i stiti. I naravno na troje prekrasnih unucica. Kao i na to da je Anthony jos uvijek s njom.

-Budi te s onim ko vas voli i koga vi volite,jer to je lijek za dugorocan zivot u ljubavi i sreci- Violeta Pierre.

Queen 《ZAVRŠENA》Where stories live. Discover now