2

6.2K 217 16
                                    

-Al zene neke kad vole tad idu bez zadnje poruke-

"Mama hoćeš mi napraviti pletenice"-rekla je Kiara. Ona mi je sve sto imam u svom životu.

" Dodji sjedni ovdje"-pokazala sam joj na stolicu. Uzela sam češalj iz njene ruke i lagano počela iscesljavati njenu dugu gustu crnu kosu. Nju je naslijedila od svog oca,cak ima i njegove crne oči. Ja sam prirodna plavuša s plavim ocima,a ona je cista suprotnost meni.

"Mama danas idem na kavu s jednim dečkom"-prosaputala je tiho. Oh octio se moja curica zaljubila.

" Mogu li znati ime dotičnog dečka?"-upitala sam ju. Ipak moram znati s kim izlazi. Ne želim da završi s nekim narkomankom.

"George Spencer. Stariji je od mene dvije godine mama."-rekla je veselo. Oh srce mamino ne želim da te neko povrijedi kao mene.

" Hoćeš mi ga opisati?"-upitala sam ju. Ona mi sve govori izmedju nas dvije nema tajni.

"Ima smedju kosu i zelene oči. Visok je ima široka ramene i jako je zgodna mama. Svidja mi se"-rekla je veselo. Ovo je bio osmjeh zaljubljene djevojke. Moja curica se po prvi put zaljubila.

" Kiara samo pazi kad budeš izlazila s njim. Nemoj dozvoliti da te povrijedi i ponizi. Pokaži mu ako tako sto učini"-rekla sam joj. Ne želim da pati valjda ima nešto od svog oca. Nakon sto sam joj splela dvije pletenice poljubila sam ju u tjeme.

"Hvala mama. I znaš da cu se paziti,ne dam ja na sebe"-rekla je i poklonila mi ogroman osmjeh.

" To je moja curica. Volim te Kiara"-rekla sam dok je izlazila iz stana.

"I ja tebe mama"-povikala je i zalupila vratima. Nasmijala sam se.Sjela sam na kauč pored svoje Kim. To je moja mačka. Mala ali slatka. Popela mi se u krilo i ugnijezdila se ondje nastavljajući spavati.

Moja djevojčica je otišla na svoj prvi spoj.

-proslost-

" Ajmo cure"-viknula je naša šefica. Danas pokazujemo modele gospodinu Antoniu  Moré. On ce odabrati 5 modela koji ce nositi kreacije njegove firme. Antonio Moré je bio najzgodniji muškarac kojeg sam imala priliku upoznati.  Setale smo pistom jedna za drugom,a on nas je odmjeravao svojim crnim ocima.

"Imam vas 5. Chloe Motte, Ana Dope,Eliza Stance , Amelia Forster i Violet Pierre."-rekao je svojim grubim glasom. Moje srce je poskocilo kad me je procitao. Bila sam presretna sto je odabrao mene od nas 20.

" Ostale djevojke mogu ići ,a vas 5 obucite se i krenite za mnom"-zapovjedio je i otišao pričati s našim šefom. Koji je cvjetao jer je imao priliku upoznati Antonia Moré.

Nakon sto smo se obukla svih pet otišle smo kod gosp. Moré. Bila sam zadnja i zamišljena imam tek 19 godina i već cu nositi poznate kreacije gosp. Moré. To ce me baciti u svijet poznatih,a to želim od malena.

"Izvolite djevojke"-rekao je pokazujući nam ured gdje je bilo preko 20 stolica. Nas pet smo sjele jedna do druge.

" Bok cure ja sam Elliene Moré. Dizajnerica kreacija koje ce te nositi"-rekla je sestra gosp. Moré.

"Ovako djevojke svaka ce dobiti po jedna zadatak i koja bude dobro uradila nositi ce glavnu kreaciju. "- rekla je Elliane. Djevojka je bila mladja od mene,a već radi na poznatim kreacijama. Kako je samo to uspjela.

Svaka  od njih je dobila zadatak koji su bile preteški. To su pitanja na koje je trebalo odgovoriti,a ja sam ostala zadnjaChloe je do sad  najbolje odgovorila još sam ja. Gospodin Antonio je cijelo vrijeme gledao u mene i smjeskao se. Neka je jeza uhvatila moje tijelo . Elliene mi je postavila pitanje,a ja sam uspješno odgovorila na njega.

" Gospodjice Pierre vi  ce te nositi moju glavnu kreaciju"-rekla je i pružila mi ruku. Cestitala mi je na sto sam joj se zahvalila.

Tu sam prvi put srela njega i upoznala ga. Od tuda je sve počelo,a nakon dvi godine završilo katastrofalno.

Queen 《ZAVRŠENA》Where stories live. Discover now