1

7.1K 237 28
                                    

Sjedio sam u svome uredu i razmišljajuci kakvu sam grešku počinio prije 15 godina. Ostavljajući svoju kraljicu zbog provoda i kurvih. Zažalio sam zbog toga. Ostao sam sam. Moja sestra se udala i tako sam ostao sam. Imam 40 godina,a nemam ni djecu ni obitelj. Đaba mi sve moje pare kad nema obitelj. Često se pitam za koga radim kao konj,a nemam kome da to ostavim. Zapravo odlučio sam to sve ostaviti svojoj Violeti koju sam napustio prije toliko godina. Ona je jedina koju sam volio i koju cu zauvijek voljeti. Volio bi se vratiti u prošlost i ispravit sve u vezi nje. Na Tv gledao sam kako je postala Miss svijeta bio sam sretan zbog nje i zbog toga sto sam joj ja bio prvi muškaraca. Uvijek sam se raspitivao o njoj,ali njen privatni život nikako nije dospjevao u novine . Kad se povukla iz svijeta slavnih nista nisam saznao o njoj. Živimo u istoj državi u istom gradu ,ali sreli se nismo nikada. Znam ni da nećemo jer New York je veliki grad. Da samo znam u kojem je dijelu potrazio bih je da vidim kako je? Da li ima djecu?Da li je sretna?.

-prošlost-

Gledao sam svog andjela pored sebe. Smješio sam se gledajući njene slatke i scone usnice. Bože sta sam joj sinoc sve uradi. Izljubio sam je kao da mi je to zadnje u zivotu , kako je samo slatka. Njena plava kosa bila je rasuta po mome jastuku,a njena glava bila je na mome ramenu. Obgrlio sam je i privukao sebi ljubeći je u čelo. Svidja mi se ova djevojka. I to jako.

Otvorila je svoje snene okice i nasmiješila mi se. Moje srce je zaigralo.

"Ej ljepotice "-rekao sam držeći je čvrsto u svom naručju.

" Hej medo"-rekla je i poljubila me u rame na sto sam se nasmjesio od sreće.

"Violeta što si mi to uradila?"- rekao sam. Njen osmjeh je bio nešto najljepše sto sam vidio u svom sjebanom zivotu.

" Ne znam,Antonio.Ali sad te volim još vise"-rekla je umiljatim glasom. Ponudila mi je svoje usne na sto sam s zadovoljstvom prihvatio. Povukao sam je na sebe dok me je ljubila.

"Svidjas mi se Violeta. Osvajas me polako,ali sigurno"-nisam bio spreman da joj kažem da je volim i to mi je bila greška koju sam na kraju gorko platio. Izgubivisi je zauvijek iz svog života.

Queen 《ZAVRŠENA》Where stories live. Discover now