t w e n t y s e v e n

46 5 3
                                    

//ᴋᴇᴇᴘ ᴛᴇʟʟɪɴɢ ʏᴏᴜʀsᴇʟғ ᴛʜᴀᴛ ʏᴏᴜ'ᴠᴇ ʙᴇᴇɴ ᴘʟᴀʏɪɴɢ ɴɪᴄᴇ
ᴛʜᴇɴ ɢᴏ ʙᴇɢ ғᴏʀ ғᴏʀɢɪᴠᴇɴᴇss ғʀᴏᴍ ᴊᴇsᴜs ᴛʜᴇ ᴄʜʀɪsᴛ//

"Y/n εδώ. Είναι 7:19 το απόγευμα στίς xx/xx/xxxx και βρήσκομαι στην μυστική φυλακή των GOT7. Παιδιά έχω ένα σχέδιο. Είμαι τραυματισμένη αλλά όλα καλά μην ανησυχητε, είμαι καλά. Λοιπόν, εχω την Ruby" η y/n που το είχε ηχογραφήσει έκανε μια παύση ξέροντας πως οι πιο πολλοί, εάν όχι όλοι, θα είχαν ξαφνιαστει

"ΤΙ?!!"
ακουστικε δυνατά από τους περισσότερους

"Ακουστε με. Ξέρω πως σας φαίνεται τρελό και επικίνδυνο αλλά έχω σχέδιο. Τους πιο πολλούς NCT τους εξολοθρεύσατε και ευχόμαι όλοι από την ομάδα να είναι καλά και με οχι  σοβαρά τραύματα. Αφου οι Dreamcatcher και οι NCT βγήκαν σχεδόν τελείως από το πλάνο, αυτό μας δίνει λίγο χρόνο να μετρήσουμε τις πληγές μας διότι θα τους παρει πολυ ώρα να καταλάβουν πως έχουμε την Ruby και πως δεν το έσκασε απλά μόνη της. Την έφερα σε κάτι παλιούς φίλους που τυχαίνει να εχουν την πιο υψίστης φυλακή στην πολη"
τώρα η μαγνητοφωνημενη y/n γέλασε ελαφρά

'Τι παει να κάνει... '
σκέφτηκε ο Chan και ένα κύμα έντονης ανάγκης να πάει να την βρει και να την αγκαλιάσει τον περιέκλεισε.

"Τα αγόρια με βοήθησαν πόλυ στο παρελθόν και συνεχίζουν να το κάνουν. Μην τους σκοτώσετε ή κάτι τέτοιο σας παρακαλώ"
ξανά γέλασε και τα αγόρια τον got7 χαμογέλασαν περήφανα με τα λόγια της

"Η Ruby είναι το μυστικό μας κλειδί για την απόκτηση του κρυστάλλου. Θα τον πάρουμε εμείς. Chan σε παρακαλώ τρέχα και πάρτε εξοπλισμό θα κλέψουμε τον κρύσταλλο, δεν υπάρχει περίπτωση να μας τον δώσουν έτσι απλά, δεν πρόκειται να μας πιστέψουμε. Μην κάνεις σχέδιο,αυτό το έχει κανονίσει η Ruby για εμάς. Βλέπεις έψαξα τα πράγματα που κουβαλούσε και σε ένα μικροσκοπικό βαζάκι που ήταν κρεμασμένο στο λαιμό της εκεί είχε συρρικνώσει τον χάρτη των αεραγωγων του μουσείου. Θα μπουμε από εκεί και όταν παρουμε τον κρύσταλλο θα τρέξουμε έξω και θα έχουμε πλέον την δύναμη του και θα μπορέσουμε να νικήσουμε οποίον ήταν σύμμαχος της, μετά όταν τελειώσουμε θα τον επιστρέψουμε."
και ο Μark έκλεισε το μηχάνημα και το έβαλε στο σακίδιο του

"Μας είπε εάν θέλετε μπορείτε μερικά άτομα να έρθετε μαζί μας για να την βοηθήσετε και για παρέα, ανέφερε έναν Woojin και τα κορίτσια της ομάδας"
συνέχισε ο Jackson και τους κοίταξε έναν προς έναν

"Chan τη τρέλα θέλει να κάνουμε, ήμουν κατά του σχεδίου να κλαπεί το κειμήλιο! Εγώ δεν συμμετέχω σε αυτήν την τρέλα!! Θα ρισκάρεις τις ζωές μας για το χαζό σχέδιο της; Είναι η κοπέλα σου αλλά πρέπει να με ακούσεις"
έλεγε ο Woojin και πήγανε πέρα δώθε νευρικά

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 09, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

madness //b.ch ff {skz supernatural AU}Where stories live. Discover now