t w e n t y s i x

33 6 3
                                    

Αγαπητέ Hyunjin,

      Ίσως να μην είμασταν φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Ίσως έφταιγα και εγώ λίγο. Ίσως φέρθηκες ανώριμα και εσύ.
      Ίσως.
      Όπως και να έχει, Hyunjin, θέλω να σου πω πως ίσως θα πρέπει να χωριστούν οι δρόμοι μας. Ναι μπορεί να ακούγεται εγωιστικό, το να πετάω μια χρόνια φιλιά αλλά είναι για το καλύτερο όλων έτσι; Δεν θέλω η ομάδα να αποτύχει επειδή η χημεία μας χάθηκε και η σχέση που είχαμε κάποτε καταστράφηκε. Ήμουν άχρηστος στην τελική, δεν έπαιζα κάποιον ιδιαίτερο ρόλο στην ομάδα έτσι και άλλος.
        Σε αγαπάω πολυ και νομίζω το ξέρεις και εσυ απλά δεν καταλαβαίνω γιατί είμαι μόνο εγώ αυτός που νιώθει έτσι. Hyunjin, συγνώμη που κατέστρεψα την φιλιά μας, πραγματικά συγνώμη.
        Η μητέρα μου και ο πατέρας μου θέλουν τώρα που επέστρεψα πίσω στο βασίλειό να αρχίσω να παιρνω τα καθήκοντα μου πιο σοβαρά γιατί σε λίγο θα κλείσω τα 18 και πρέπει να πάρω το θρόνο αργά ή γρήγορα. Αλλά ένα πρόβλημα είναι πως θα πρέπει να παντρευτώ κάποια, θνητή ή πνευμα. Ο πατέρας μου δεν ξέρει τίποτα ακόμα και δεν νομίζω να αντέξω να τον κοιτάω στα μάτια ποτέ μόλις μάθει πως ο ίδιος του ο   γιός είναι ομοφυλόφιλος.... Είμαι περήφανος με αυτό που είμαι αλλά... ο πατέρας μου... Τι ντροπή Θεέ μου
         Τέλος, εχω να πω πως πρέπει να σταματήσεις να σκέφτεσαι πως υπάρχω και εάν όντως κάπου μέσα σου νοιάζεσαι για εμένα θα ήθελα να μην έρθεις σε επαφή μαζί μου. Πρέπει να αρχίσω την καινούρια μου ζωή με τα καθήκοντα και δεν θέλω να με αποσπάσει τίποτα.

Με αγάπη,       
πρίγκιπας Seungmin

έπεσε στο πάτωμα αιμόφυρτος από το θανατηφόρο δαγκωμα του hyunjin.

'Παλι καλά που πρόλαβα να βάλω δηλητήριο στα δόντια μου πρώτου έρθουμε' σκέφτηκε ο hyunjin καθώς κινήθηκε προς το επόμενο μέλος των NCT με το μυαλό του να παίζει σαν παλιά χαλασμένη κασέτα το γράμμα του Seungmin.

"ΓΑΜΩΤΟ"
ουρλιαξε και έδωσε μια μπουνιά σε έναν ακόμα

"ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ"
ξανά ουρλιαξε αλλά αντί  να αμυνθεί πήγε να χτυπήσει μια από τις κοπέλες τις αντίπαλης ομάδας αλλά αυτή ήταν πιο γρήγορη και τον πέταξε με δύναμη στο τοίχο

'Πρέπει να μην το σκέφτομαι, οχι τώρα τουλάχιστον...' σκέφτηκε και σηκώθηκα για να επιτεθεί ξανά


.
.
.
.
.
.
.
.
.

"σου λείπει έτσι δεν είναι;"
είπε σπάζοντας την άβολη σιωπή

madness //b.ch ff {skz supernatural AU}Where stories live. Discover now