s e v e n t e e n

89 18 97
                                    

Stan seventeen. Period.

IRENE'S POV

Είμαι με την Jiu στο δωμάτιο μου και προσπαθούμε να βρούμε κάτι που να της αρέσει. Είναι μικροκαμωμένη οπότε κάτι στενό και κοντό μο, θα ήταν ότι πρέπει.

"Πάρε ότι σου αρέσει εγώ έχω αποφασίσει τι θα φορέσω"
Της είπα και της άνοιξα την ντουλάπα μου

"Σε ευχαριστώ πολύ που προσφέρθηκες να μου δανείσεις τα ρουχα σου για σήμερα. Το εκτιμώ. "
Είπε χαμογελώντας και ξαφνικά όλο το δωμάτιο φωτιστηκε

"Ωω δεν είναι τίποτα. Μην το σκέφτεσαι καν, τώρα είμαστε σύμμαχοι και φίλες. Μπορείς να μας εμπιστεύεσαι και να βασίζεσαι επάνω μας."
Της είπα και έβγαλα τα δικά μου ρουχα που θα φορουσα

"Ναι "
Είπε ντροπαλα και άρχισε να ψάχνει την ντουλάπα μου για το τι θα φορέσει

Εντομεταξύ εγώ πήρα τα ρούχα που είχα διαλέξει είδη στο μυαλό μου. Τώρα που έχω αγόρι δεν πρέπει να φοράω κάτι προκλητικό γιατί όλοι ξέρουμε πως κάνουν τα πιο πολλα αγόρια όταν φοράμε κάτι που να αναδεικνύει τις καμπύλες μας ή λίγο περισότερο δέρμα. Και δεν είναι πολυ το στιλ μου αυτά τα ρούχα να πω την αλήθεια. Έτσι φόρεσα αυτο:

( a/n:Ξέρω ξέρω, γίνομαι πολυ μπεισικ που βάζω τα ρουχα αλλά γτ όχι ρε παιδι μου :> )

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

( a/n:Ξέρω ξέρω, γίνομαι πολυ μπεισικ που βάζω τα ρουχα αλλά γτ όχι ρε παιδι μου :> )

Βγήκα από το μπάνιο –όπου αλλαζα και βαφόμουν– και είδα την Jiu να κρατεί στα χέρια της το outfit που διάλεξε. Ήταν ένα γλυκό κ οχι προκλητικό επίσης outfit. Είδα που και αυτή διάλεξε να φορέσει καπέλο αλλά πρόσεξα πως δεν ήταν μια τυχαία επιλογή. Ήταν το καπέλο του Changbin το οποίο του το είχα σουφρωσει πρόσφατα. Δεν τον πείραξε γιατί είμαστε κολλητοί και γιατί έχει ένα σορό ΙΔΙΑ τέτοια. Ο Changbin σίγουρα θα φοράει ένα τέτοιο στο κλαμπ. Είμαι 100% σίγουρη και μάλλον η Jiu έχει καταλάβει το στιλ του κολλητου μου και ήθελε να ταιριάζουν. Είναι πολυ έξυπνη

 Είναι πολυ έξυπνη

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
madness //b.ch ff {skz supernatural AU}Where stories live. Discover now