And I wanna cry, I wanna fall in love

280 20 62
                                    

Saat 12'ye gelirken Steve evin içinde volta atıyordu. Tony, üst kattan inerken takımını düzeltti ve aşağıda bir o yana bir bu yana yürüyen sevgilisine baktı. "Steven, sakin ol."

"Sakin olamam tanrım az sonra gelecekler-" Steve'in cümlesi bittiği sırada çalan kapıyla Sarışın adam olduğu yere sabitlendi. Yüzüne fener tutulmuş tavşan gibi dururken Tony büyük bir kahkaha attı. Sevgilisinin yanına inip belini sardı ve uzanıp dudaklarını uzunca öptü. "Her şey harika olacak. Tamam mı?" Tony ona göz kırptı ve elini tuttu. Beraber kapıyı açıp gelen kadını karşıladılar. Ardından içeriye geçtiklerinde kısa bir tanışma ve sohbet faslından sonra asıl konuya gelindi. Kadın çifte hemen ısınmıştı. Onlara bakarken gülümsemeden edemiyordu.

"Öncelikle belirteyim ki fazla zamanınız yok. 1 ay kadar bir süre sonra anne doğum yapacak" Steve'in kaşları kalkmıştı. Bu kadar kısa bir süre içersinde bir bebeğe hazırlık yapabilir miydi ki? Onun aksine rahat görünen Tony anlayışla başını salladı. "...İkizlerin birisi kız, diğeri erkek. Anne doğumdan sonra iletişimi tamamen koparmak istiyor."

"İkiz mi?" Steve'in kaşları çatıldı. "Tanrım... İkiz-"

"Annenin bağlarını koparması bizim için daha iyi olacaktır." Steve Tony'e döndü. "İkiz dedi ve anneye mi takıldın?"

"Steven, ha bir ha iki... bebek bebektir hayatım, bu kadar endişelenme." Tony gülümserken sevgilisinin elini tuttu. "Bunu beraber yapacağız."

"Asla ikiz istemezdin-"

"Şimdi istiyorum. Seninle beraberken ne olursa olsun, istiyorum. Bebeğim, çok uzun zamandır birlikteyiz. Şimdi tam bir aile olma fırsatımız varken bunu kaybetmek istemiyorum... Hem, sen hep ikiz isterdin. Hm?" Tony'nin gülümseyerek ona bakıp elini okşaması Sarışın adamı rahatlaıyordu. "Pekala... Beraber yapacağız." Steve de kocaman bir gülümseme takınırken kadına döndüler. Görüşmenin devamında her şey harika geçmişti.

[1 Ay Sonra]

 Steve gecenin 3'ünde hastaneden aldığı haberle şok olmuştu. Eli ayağına dolaşmıştı. Ne yapacağını şaşırırken yanında yatan sevgilisi onun heyecanlı konuşmalarına uyanmıştı. Tony ona kısık gözlerle uyku sersemi bakarken Steve yataktan fırlamıştı "ANNEYİ DOĞUMA ALMIŞLAR!" Sarışın adam kıyafetlerini üzerine geçirirken Tony hala ne olduğunu anlamamıştı. "Ne annesi Stev- Oh tanrım!" aniden gelen farkındalıkla Tony de kendini hızla yataktan dışarıya atmış, altında eşofman altı varken üzerine Steve'in sweatlerinden birisini geçirmişti. İki adam alel acele evden çıkıp hastaneye gitmişlerdi. Hangi doğumhane olduğu hakkında bilgi aldıktan sonra hızlı adımlarla asansöre ilerlemiş, çabucak kata çıkmışlardı. İkisi de deli gibi heyecanlıyı, birbirlerine bile tek kelime edememişlerdi. 

 Doğumhanenin önünde beklerken Steve volta atıyor, Tony ise kapının önünde dikilmiş heyecanla açılmasını bekliyordu. Sonunda Steve durup Tony'e döndü "Baba oluyoruz."

"Baba oluyoruz." diye tekrarladı hemen ardından Esmer adam da. Steve ona bakıp kocaman gülümserken Tony onun boynuna atıldı. Sarışın adam esmeri kucağına alıp sıkı sıkı sararken ikisi de gülüyordu ama Tony'nin gülmesi birden soldu ve donup kaldı. "Erkek olan... Erkeğe isim düşünmedik."

"Peter!" Steve hemen atılmıştı çünkü bu isim o Cecilia'yı uydurduğundan beri aklındaydı. Tony bir süre daha donuk kaldıktan sonra omuz silkip kıkırdadı ve tekrar kocasına sarıldı. Bundan yarım saat kadar sonra küçük Peter, Tony'nin; Cecilia ise Steve'in kucağındaydı. Tony kocasına sokulurken dudaklarını büzdü "Aman tanrım küçük bir sıçan gibi... Ona bayıldım." Steve kıkırdarken esmer adama baktı. "Oğlumuza sıçan dediğini kayıtlara geçiyorum. İleride senden nefret etmesi ve beni daha çok sevmesi için kullanacağım."

Another Love • Stony AU ⎊⍟Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin