Útok Na Město!

79 5 9
                                    

Vstávala jsem opět brzo a nachystala do školy. Všichni ještě spali, ale musím říct že je tu celkem velký klid. Najím se, umyju si zuby, dam si na sebe nějaké to oblečení a sednu si ještě v pokoji ke stolu. Podívám se hned na všechny tři smaragdy které leželi na stole.

 Podívám se hned na všechny tři smaragdy které leželi na stole

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vezmu si do ruky ten světle modrý smaragd, ale nic se nedělo.. Zapnu si na telefonu foťák a podívám se ale oči byly v poho. Ale proč to teď nefunguje? Otázka na kterou není odpověď ach jo.. Teď jsem se ale musela rozhodnout Jeslti mám ty smaragdy vzít zase s sebou do školy a vysvětlovat zase Shadowovi proč a nebo je nechat tady a doufat že si pro ně ta zatracená Omeleta nepřijde. Nechtěla jsem riskovat život rodičů a ostatních tak jsem si je vzala do batohu a běžela na autobus.

Je 7:40 a stojím v zácpě ,,Já tu školu asi dneska fakt nestihnu" narvu se nějak dopředu v Autobusu abych se podívala jak je ta zácpa veliká. Ale to co jsem uviděla mi fakt vyrazilo dech. Ona tam nebyla zácpa ale Eggman s roboty ale pořádně jsem je neviděla protože tam hromada lidi utíkala. Vystoupila jsem z Autobusu a utíkala někam pryč a schovala se za barák ,,Ok tak ty smaragdy jsem asi brát s sebou asi neměla" nemám ty lidi jak zachránit! Není tu Sonic, Shadow ani ostatní! A sama na ně nemůžu. Co mám sakra dělat?! Ale nemůžu tu jen tak stát.. Aspoň vyprovokovat ho můžu aby letěl někam jinam než sem...Ale jak..Smaragdy! Vytáhnu všechny tři smaragdy. Nevím Jeslti to byl dobrý nápad vytáhnout všechny tři tak jsem vzala jen ten světle modrej. Batoh schován do křoví a začnu běžet zpátky. Zastavila jsem se kousek od něj. Nevím Jeslti mám kuráž to udělat, ale než jsem si to ještě rozmyslela tak jsem už hned zařvala ,,Hej omeleto!!"
Zařvu na něj a on se na mě otočil,,.. Ty!" řekl ,,Koukej co mám!!" řeknu a zvednu smaragd nad hlavu. Podíval se na ten smaragd a pak na mě. Pak jen zařval ,,Roboti! Na ni! Vezměte ji ten smaragd!!" jak to řekl tak začnu hned zdrhat jak nejrychleji jsem mohla. Všechni roboti utíkali za mnou a já utíkala mezi baráky a snažila se je nějak ztratit. Vzbehla jsem do slepé uličky ale bylo pozdě utéct protože se že stran objevily roboti které vypadali jako vosy či co a přede mnou byl Eggman

 Vzbehla jsem do slepé uličky ale bylo pozdě utéct protože se že stran objevily roboti které vypadali jako vosy či co a přede mnou byl Eggman

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Tebe si pamatuji..Ty jsi na mě s Shadowem a s tou modrou krysou zaútočili když jsem se snažil najít ten Smaragd. Ale teď mám smaragd před sebou! Takže buď hodná holka a dej mi ho" bylo marné utéct. Dala jsem si smaragd do kapsy ,,Nikdy!" Eggman se trošku zamračil ,,Ty to vážně neděláš jednoduchý" couvnu ke zdi ,,Dej mi ten smaragd nebo to bude po zlým",,Říkám že nikdy! Jsi snad hluchej?!" zamračil se ještě víc a pak řekl ,,Útok!" a roboti začali po mě střílet. Nějak jsem uhnula ale párkrát mě to zasáhlo ,,Máš poslední šanci dej mi ten smaragd a Ostatní taky" ,,říkám že Nikdy!" Eggman chtěl znova zařvat útok ale smaragd se najednou rozzářil.

Hádejte kdo se vrátil z mrtvích?! EYYY jsem zpátky plná energie pokračovat!
Když je teď opět karanténa tak mám více času psát UvU Welp cya my dear waffles
(523)

Ježek Sonic - V realitě! [OLD]Where stories live. Discover now