Omeleta Útočí!

113 5 4
                                    

Eggman tam levitoval ve svém.. Nevím jak to říct.. Polokoule prostě. Shadow hned tam začal zachraňovat a já? No já dokonce taky ani jsem se moc těch robotů nebála protože vypadli jako brouci. Zachránila jsem nějakou paní s malým dítětem ale potom se objevili předemnou roboti kteří vypadali jako ehhh.. Vosy a chtěli začít po mě střílet. Najednou jsem uviděla něco modrého co se k nám blížilo a já hned věděla že je to Sonic! Začal postupně ničit roboty stejně jako Shad. Já se zatím snažila dostat pryč těch pár lidí kteří tu byli. Když je všechny roboty zničili samozřejmě Eggman začal zdrhat tak jsem si nemohla pomoct a zařvala jsem ,,Jo!! Zdrhej Omeleto! Nikdo tě něma rád!" no a Sonic chytl záchvat smíchu a Shad si jenom uchehtl. Divím se že Shad není s Eggmanem protože on i s ním byl.. To bylo asi už jedno. Najednou jsem uviděla zářící věc v trávě teda lépe řečeno v hlíně
Přišla jsem k tomu a zkusila jsem to vyhrabat..

Byl to chaosovy smaragd!Vytáhnu ho a podívám se na kluky ,,emm

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Byl to chaosovy smaragd!
Vytáhnu ho a podívám se na kluky ,,emm.. Kluci? Koukejte co jsem právě našla" kluci ke mě hned příběkli ,,To je..!",,Chosovy smaragd" dokončil Shad Sonica a vzal si ho do ruky ,,Asi jste se tady objevili díky nim ne?" Sonic pokrčil rameny ,,nejspíš ano.. Asi už víme proč Eggman byl zrovna tady! Jestli chtěl najít tenhle.. Musel mít možná i další" ,,Tak mu ho musíme vzít" Shadow se podíval na Sonica a Sonic na mě ,,pro tebe je to nebezpečné.."
,,Prosím! Tohle bude moje první pořádné dobrodružství!" Oba dva si povzdechli a já jsem se snažila dělat psí oči ,,No tedy dobrá.. A kdy půjdem?",, v pondělí po obědě až mi skončí škola" oba dva souhlasili a šli jsme zpátky za ostatníma ,,Kde jste byli??" ,,Noo tak trošku jsme bojovali s dr. Eggmanem aka Omeletou 😂" Sonic se zase začal smát a Shadow se zase uchetl ,, Takže jsi měl pravdu Sonicu! Eggman je tady taky!" řekne Tails ,,a to není všechno našli jsme chaosovy smaragd!" řeknu a Shadow ho ukáže Tails si ho schoval k sobě a šli jsme domů protože jsme byli asi trošku déle venku. Nenápadně otevřu dveře a naženu všechny do pokoje ,,Eli? Říkala jsem ti ať nejsi dlouho venku! Kde jsi vůbec byla??",,V tom menším parku ale nikdo tam nebyl" mamka se jenom na mě podívala z kuchyňe a zase začala sledovat telku. Zavřu se v pokoji, vezmu si ten smaragd a dam si ho na stůl ,,Ja vám půjdu udělat večeři" řeknu a jdu do kuchyně udělat tousty. Mamka se jenom divila a řekla ,,to máš takový hlad?",,eh jooo mám příšerný hlad 😅" a zdrhnu do pokoje a zavřu ,,tady máte a žerte UwU" a všichni se do nich pustili ,,Vy nemáte hlad?" zeptala se Cream a já zavrtěla hlavou ,,ne já jsem pozdě obědvala a klidně mi můžeš tykat"  řeknu s úsměvem a začnu něco dělat na telefonu. Když to všichni sežrali tak to odnesu do kuchyně a kouknu se na hodiny ,,aha? Ono je už osm?" mamka nereagovala protože měla sluchátka. Tak jdu potichu zpátky do pokoje a hned co jsem uviděla tak Sonic seděl nahoře na posteli ,,tam spím já ale klidně můžeš taky jestli se ti tam líbí 😂 Tailsi ty klidně můžeš taky Silver klidně taky 😂 Cream a Chesse zůstanou dole s Amy a Shadowe.. Ty si můžeš klidně vybrat a Knuckles bude dole",,Ale já chci být se Sonicem..!" řekla Amy ,,Ne zůstaneš s Cream protože jsem to řekla. Vyřešeno" Amy si jenom povzdechla a já šla zase něco dělat na mobilu.

Už bylo pozdě večer.. Tak kolem půl jedenáctý a dělali jsme nějaké ty blbiny 😂 a já už byla tak unavená že jsem usnula u stolu.

Probudila jsem se a byla úplná tma.. Vypadalo to tak že je půlnoc nebo jedna hodina ráno. Rozhlednu se a vidím jak na druhé straně postele spí Silver, Tails, Sonic ale Shadow nikde.. Pak si uvědomím se sedí opřenej o stěnu a má zavřené oči. Asi takhle usnul což bylo divný..chtěla jsem ho dát mezi kluky ale už tam nebylo místo takže mi nic nezbývalo než ho položit vedle mě. Zakryju ho a slezu dolů po žebřinách dolů. Všichni hezky  spali a já šla potichu do kuchyně se napít. Mamka asi nejspíš taky spala takže bylo hezky ticho. Jak se napiju a jdu směrem do pokoje všimnu si zářícího smaragdu na stole. Chvilku si ho prohlížím a vezmu si ho do ruky. Pocítila jsem tu sílu kterou má ten smaragd v sobě. Položím ho zpátky a zase si lehnu do postele. Chvilku jsem se dívala do stropu a pak usnu.

Další kapča je tady a doufám že nikdo nebude dělat shipi ò^ó XD twl 2 hodiny jsem to psala bože! Tak zatím Cya!
(777)

Ježek Sonic - V realitě! [OLD]Kde žijí příběhy. Začni objevovat