Omeleta

137 4 9
                                    

,,Elise vstavej.." když jsem uslyšela ty slova tak jsem pomalu otevírala oči. Škoda že jsem vstávala.. Zdál se mi sen že u mě v pokoji jsou postavy z undertale a hádáme se co je to hrozno.. Asi bych neměla pít tolik džusu.. No co už. U mé postele stál Shadow ,,uh.. Jak dlouho jsem spala" ,,hodinu" řekl a já se jenom posadila ,,Kde jsou a co dělají ostatní?" Shadow si dal ruce křížem jako obvykle ,,vedle.. Tails ti furt opravuje mobil..Knuckles a Sonic se zase hádají a Amy s Cream skákají na posteli" když to dořekl tak jsem hned vystřelila do obýváku a hodila polštář po Knucklesovi a Sonicovi ,,žádné hádky jinak to schytáte ledničkou!" když jsem to dořekla tak přestali a radši Amy s Cream přestali skákat. Povzdechnu si ,,.. Hele.. Moji rodiče přijedou tak ve čtyři a Vy se schovate buď do skříně nebo do ložnice ale budete potichu! Jasný?!" oni jenom přikývli pak za mnou přišel Tails ,,Tady máš ten svůj telefon. Jako novej!" ,,Oh! Děkuji" vezmu si ho a dam ho na stůl. Teď mi ale něco došlo ,,Počkat.. Když tu jste vy.. Není tu ještě někdo?" Sonic se zamyslel a řekl ,,když nás to přesunolo sem tak.. Musí tu být i Eggman!" no bezva schovávaní zvířat z vesmíru a ještě nás tu bude nahánět vejcový muž. Hmm.. Asi bych ho měla pojmenovat omeletu protože i když je tak "Geniální" tak je to hroznej Deb.. Blb a vždycky všechno zkazí a k tomu udělá bordel po městě.. I když..by mi nevadilo kdyby zničil školu. Když jsem pomyslela na omeletu tak jsem dostala chuť na čokoládu ,,chce někdo čokoládu?" když jsem to dořekla lituji toho co jsem řekla protože všichni kromě ehm.. Shadowa zařvali ,,JOOO" tak jsem radši šla do kuchyně ale pak si uvědomím že čokoládu nemáme ,,ehh.. Lidi čokoládu nemáme ale můžu ji jít koupit ALE když něco rozbijete.. TAK VÁS NARVU DO SKLEPA!" hned mě napadlo že jsem to neměla říkat před Cream ale to už bylo JEDNO. Vezmu si na sebe kraťasy, černou mikinu i když bylo venku horko jako kdyby bůh nás neměl rád a chtěl nás podpálit..no tak jsem se na ně naposled podívala a šla jsem do obchodu.

Vzala jsem jednu velkou a dvě malý čokolády. Stalo to 50 korun českých takže doufám že mi to nějak vrátí. Odemču dveře a málem dostanu mrtvici. Sonic furt běžel do koupelny a do kuchyně a furt dokola. Silver zase vzal misku a začal vodu vylevat do kuchyně. Já radši zavřela dveře ať nikdo nevidí co se děje i když bydlíme v paneláku ale co už. Namířim si to do kuchyně a vidím jak Tails, Cream a Amy stojí u černé trouby ze které se kouří

Takže další kapitola je tu! Sice trošku krátká ale možná ještě dneska vydám další pokud to stihnu ze školou. Dneska nebyli žádné obrázky protože moc líná XD ale v další kapitole bude. No tak u další kapitoli Cya!
(456)

Ježek Sonic - V realitě! [OLD]Kde žijí příběhy. Začni objevovat