Bölüm 8

517 48 0
                                    

"Baran"

   Hakan Beyle olan ortaklığımızı duyurmak adına bir davetiye düzenlenmişti. Ofisimde oturmuş son işlerimi halletmeye çalışıyordum biter bitmez yola çıkacaktım. Bugün fazlasıyla yoğun geçecekti anlaşılan. Yapmam gereken bir iş kalmayınca kapıda bekleyen Serkan'ı çağırıp arabayı hazırlamasını söyledim. Çeketimi ve telefonumu alıp şirketten çıktım.

  Kısa yolculuğun ardından,beni uçağın yanında bekleyen pilota doğru ilerlemeye başladım. Koltuğa geçip, gözlerimi kapattım,biraz uyusam iyi olacaktı.

  Hakan Bey'in benim için ayarladığı otele geldim.  Odaya bırakılan takım elbiseleri göz atıp siyah olanını üzerime geçirdim. Biraz geç kalmıştım daha fazla geç kalmamak adına  oyalanmadan yola koyuldum.

  Arabadan inip bana doğru gelen Hakan Bey'e doğru ilerlemeye başladım.

"Hoşgeldiniz Baran Bey."

Bana uzatılan eli tutup

"Hoşbulduk Hakan Bey." Dedim.

"Sizi yorgun gördüm biraz ?"

"Şirkette halletmem gereken işlerim vardı. Beklediğimden fazla uzun sürdü üstüne yolculukta eklenince,gördüğünüz gibi."

"Anlıyorum Baran Bey ama merak etmeyin fazla uzun sürmez. Otele gidip dinlenirsiniz."

"Umarım Hakan Bey."

"Buyrun lütfen sizinle tanışmak isteyen çok kişi var içeride."

Birşey demeden yürümeye başladım.

  İçeriye girmemle herkesin gözü bana döndü. Anlaşılan gerçekten merak ediliyordum. Hakan Bey'in sesiyle başıma ona çevirdim.

"Şimdiden herkesin dikkatini çekmeye başardınız. Tebrikler.Bunda en büyük etken genç,ve yakışıklı olmanız sanırım."

"Estafurullah Hakan Bey siz de hala genç ve yakışıklısınız."

"Haha güldürmeyin beni Baran Bey. Benim işim biteli çok oldu artık sizin sıranız."

Onun bu dediğine gülmekle yetindim.

   Masaya geçmiş bizi tebrik etmeye gelen kişileri teşekkürlerimizi sunuyorduk. Tanıdığım bir kaç yüz görünce  selam vermek adına Hakan Bey'in yanından ayrıldım. Ufak sohbetler eşliğinde geceyi yarılamıştım.

  Hakan bey'in seslenmesiyle, sohbetimi bitirip yanında daha önce görmediğim kişilere doğru ilerledim.

"Seni eşim ve kızımla tanıştırmak istiyorum. Kızım Naz,eşim Canan."

Canan Hanımın elini nazikce öpüp

"Tanıştığımıza memmun oldum Canan Hanım."dedim.

  Başımı bana hayran hayran bakan kıza çevirdim. Benden bir ya da iki yaş küçük olmalıydı ve fazla cüretkar birisi  olduğu bakışlarından ve giyiminden oldukça belliydi. Beyaz, göğüs dekolteli oldukça fazla olan,bir elbise tercih etmişti. Esmer teniyle oldukça göze çarpıyordu. Ah gögüsleri fazla dikkat çekiyordu. Bakışımı gögüslerinden çekip yüzüne çevirdim. Benim nereye baktığımı görmüş olması hoşuna gitmişe benziyordu. Çapkın gülüşümü bahşetip elini öptüm. Benim temasımdan sonra gözleri parlamıştı.

"Memnun oldum Naz Hanım."

"Bende öyle Baran Bey."

O bakışı çok iyi biliyordum. Ama ortağımın kızıydı,onunla yatamazdım. Kısa bakışmamızın ardından Hakan Bey ve Canan Hanım bizi baş başa bırakmak adına masadan ayrılmışlardı. Demekki kızıyla tanışıp kaynaşmamızı istiyorlardı ama onların istediği gibi birşey olamazdı. Hemen altıma girecek bir kızla bir ilişkiye girmezdim ben. Konuşup zaman kaybetmemek adına masadan ayrıldım. Ortağımla aramın açılmasını istemezdim sonuçta. Lavaboya gidip elimi yüzümü yıkadım. Açıkcası yorulmuştum,dinlenmem gerekiyordu. Lavabodan çıkıp kalidora girdim. Davet alanına doğru giderken önümdeki kadının düşeceğini fark edip hızlı adımlarla onun bana yaslanmasını sağladım. Ellerim lefleksle belini sardı.

YOL (Yeniden Düzenlenecektir)Where stories live. Discover now