04

210 41 1
                                    

Arkadaşlar listelere girmek istiyorum lütfen beğenin.

Dan diye konuya gireceğim ama aradan iki ay geçti. Hiçbir mesaj yok. Yani olması saçma olurdu tabi ama yine de insan bir beklentiye giriyor. Yıllardır arkadaşlarım bana hoşlandığı çocukların resmini atarken ben Henry'nin resmini atıyordum ve bu adam bana bir gün de olsa yazdı. Devam etmesini umut etmem çok da zavallıca olmamalıydı. Ya da öyle bilmiyorum. Başlamamış bir hikayenin sonu olmaz sonuçta.

Her gece yatmadan önce DM kutuma girip malum birkaç mesajı okumam dışında hiçbir şey olmamış gibi hayatıma devam ediyordum. Ama yatmadan önceki merasim bir çeşit kişisel ayine dönüşmüştü.

Arkadaşlarım da bu konuyu tamamen görmezden geliyorlardı çünkü çıta şuan Allahuekber dağlarına tırmanmıştı ve benim ömrümün sonuna kadar Henry'i bekleyecek olmamdan korktuklarını hissedebiliyordum. Adamı tanımıyordum bile sadece seçtiği rollerde muhteşem karakterleri olması beni cezbediyordu büyük ihtimalle ama bu gerçek Henry değildi ve ben bunun farkındaydım.

Ayrıca adamın adı kral adı gibiydi. Henry William Dalgliesh Cavill!

Sonuç olarak kör topal iki ayı atlattık. Şimdi diyeceksiniz ki iki ay yazmadın da şimdi burada ne işin var?

Çünkü yine o yazdı!

Üniversiteye yeni gitmiştim ve sabah dersinin yine bana kitlendiğini öğrenmiştim. Ayılmaya fırsat bulamadan anlatmam gereken konunun slaytlarını okurken bulmuştum kendimi. Amfiye girince de direk olarak mail adresimi yazdım ve soruların mail yoluyla maddeler şeklinde atılmasını istediğimi belirttim. Ders anlatabilecek kadar uyanmıştım ama herhangi bir soruyu düşünüp doğru cevap verebilir miyim emin değildim.

İşte ders sonrası kendime kalori deposu bir kahve alıp maillerimi okurken bildirim kutumda birden @henrycavill adı görünüverdi. Size yemin ederim ki oturduğu yerden yanlışlıkla kaslı poposuyla random bir şeyler yazmış olmasını istedim.

Bu iş kalp kırıklığına doğru yol alıyordu ve Henry Cavill kolayca atlatılabilecek bir erkek değildi. Herkes bu adamı tanıyordu ve Times meydanında posteri vardı!

@henrycavill: İyi günler
@henrycavill: Yardımınıza ihtiyacım var
@henrycavill: Cevap yazarsanız çok sevinirim

Gerçekten mesajları görmezden gelip öğrencilerin maillerini cevaplamaya devam etmek istedim. İradesizliğim bu sefer başıma büyük bir dert açacaktı ve ben bu büyük derdin altında ezilecektim. Yine de bunu bile bile cevap yazdım.

@gunesgibiparlak: Yapabileceğim bir şeyse yardım etmek isterim

@henrycavill: Bir süre uzaklaşmam ve tanınmamam lazım.

@henrycavill: Senin olduğun şehre gelmek istiyorum.

@henrycavill: Bir eve ihtiyacım var. Uzun süre kalacağım.

@gunesgibiparlak: Hesabı mı hacklediniz? Kimsiniz siz?!

Bu adam beni sürekli şoka sokuyordu. Şimdi de fotoğraf göndermişti. Sabah sporlarını yaptığı koşu yolunda, km levhasıyla selfie çekinmişti. Yaşadığım her mantıksız şey gerçekti.

@henrycavill: Bana yardım edecek misin?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

@henrycavill: Bana yardım edecek misin?

Edeceğim tabi, edeceğim. Yapmamam gereken her şeyi yapmamla ünlüyüm ben!

Ne oldu? Neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuyor bilmiyorum ama tanınmayacağı bir yerde dikkat çekmeyen bir ev tutmamı istedi. Dil bilmediği için bana yakın bir yerde bulmamı istedi hatta. Beni tanımıyordu. Onu bir magazin sitesine ifşa edebilirdim ve bundan yüklü miktarda para kaldırabilirdim ama bunu yapabileceğimi hiç düşünmüyor gibiydi. Kendine miydi bu aşırı güveni yoksa bana mı bilmiyordum. Tabi ki ifşalayacak değildim hatta eve gelip üzerimi değiştirdikten sonra hemen geri çıkıp ev aramaya başlamıştım bile.

Şuan evimin çevresinde yürüyor ve Henry için ev bakıyordum. O bana güvense de ben tanımadığım bir adama güvenemediğim için kendi evime çok yakın yerlere bakmayacaktım tabi ki. Yürüyerek 15-20 dakika gittikten sonra geniş bir çember çizerek ev aramaya başladım. Sahibinden kiralık evlere bakmak istiyordum, emlakçı işleri bana göre daha da karmaşık hale getiriyordu ve iş uzadıkça kendime olan güvenim azalıp vazgeçmeme sebep olabilirdi.

Bu adam tanınmayacağı bir yerden ev istediğinde kabul etmiştim ama bizim ülkenin bekara ev vermeme huyunu unutmuştum. Kimseye de adamın gece hayatı ya da ilişkileri için söz verecek değildim. Sahibiyle konuştuğum iki ev için de aynı şartlar koyulunca, ki daha eve bakmama dahi izin verilmemişti, eski usul ev arayıp toplumsal zihniyetle savaşmanın saçmalığını kavrayıp pes etmiştim.

@gunesgibiparlak: Bir sorun var.

@gunesgibiparlak: Tanınmayacağın bir yerde istemiştin ben de yaşlıların yaşadığı yerlere baktım ama kimse bekar bir erkeğe ev vermek istemiyor. Orada da böyle bir şey var mı bilmiyorum ama Türkiye'de durum böyle maalesef. Bu şekilde bir ev bulmamız çok zor.

@gunesgibiparlak: Biraz daha tanınabileceğin yerlere bakmam gerekiyor.

@henrycavill: Türkiye'ye tatil için gelmiyorum. Buradaki kilit nokta tanınmamam.

@gunesgibiparlak: Bir apartman yerine müstakil ev seçmelisin o zaman. Daha az komşun olur ve tanınma ihtimalin azalır.

@henrycavill: Sen ne dersen o

@gunesgibiparlak: Senin menajerin falan yok mu? O evler çok pahalı olabiliyor ve büyük bir karar vermek istemem.

@henrycavill: Daha önceki konuşmamızda kur farkını çok güzel anlatmıştın.

@henrycavill: Para sorun olmaz.

@gunesgibiparlak: Yine de başkası yapsa daha rahat hissederim.

@henrycavill: O zaman ben menajerime söylüyorum o ev buluyor.

Are You Kidding Me?Where stories live. Discover now