02

247 32 23
                                    


"Gelebilirsin artık, bitirdim bulaşıkları!" Çemkirme Ecrin, hakkını vererek şok oluyorum şurada.

Kaç dakikadır sadece mesaja bakabiliyorum. İstemeden görüldü de atmış oldum ama kimse kusura bakmasın saçma sapan bir anın içindeyim. Rüya desem değil, halüsinasyon desem benim çapım belli böyle bir kurgusallık beni aşıyor. Yok daha neler!

@henrycavill yazıyor...

"Hey?"

"Görmezden gelmek çok kaba bir davranış."

Allah'ım lütfen uyanayım. Birazdan 'Kusura bakma kuzenim yazmış.' Derse ben bu acıyla yaşayamam. Yüzüncü kez profiline baktım. Vallahi de o resimlerindeki beğenilerim bile duruyor. Sarhoş mu acaba? Ben mi sarhoşum acaba?

"Ah! Niye cimcikliyorsun ya?" Ecrin kılığındaki annem etimden et kopartmıştı. "Aval aval telefonuna bakıp bana cevap vermediğin için olabilir mi? Ne oldu?"

"Bir şey yok. Uykumu alamadım sanırım. Yani Henry Cavill bana DM'den yazacak değil ya daha neler." Dedikten sonra gülüp telefonu yatağa attım ve mutfağa bir bardak soğuk su içmeye gittim. Bir doktor kontrolüne gitmeyi düşünürken içerden Zeynep'in çığlığı geldi.

"OHA! Oha! Oha! Henry Cavill!" Bu çığlıkla olduğum yerde kalakaldım, su boğazıma kaçtı, nefes alamadım beyaz ışığı gördüm falan ama kalbim maşallah dakikada bin beş yüz atıyordu. Koşarak odama döndüm ve Zeynep'in çay tabağı kadar açılmış gözleriyle karşı karşıya geldim.

Gerçekti.

İkimiz de birbirimize bakıp çığlık attık. Neden bilmiyorum çok saçma ama oldu işte. Ecrin kafamıza vurunca tekrar şirazeme döndüm. "Saçmalamayı bırakın. Henry Cavill'in Güneş'e yazması çok imkansız bir şeydi ve anlaşılamayan bir sebeple gerçek oldu ama daha büyük ve saçma olan şey Güneş'in Henry Cavill'e 'Görüldü' atması. Aptal git ve adama cevap ver!"

Ya ben kimim ya nasıl adama görüldü atarım!
"Siz Henry Cavill misiniz gerçekten? İnanamıyorum da." Allah'ım gördü. Gördü ve video gönderdi. VİDEO!

"Kızlar hazır mısınız? Şimdi videoyu açıyorum ben Henry'ye bakarken siz de ortama bakıp kamera şakası olduğuna dair delil arıyorsunuz." Hepimiz yaptığımız büyük saçmalığı yok sayıp dediklerimi yaptık. Ekrana tıklamamla sıfır makyajlı karizmatik yüz telefonumun ekranında belirdi. Kameraya kafasıyla selam verip gülümsedi ve "Ben Henry Cavill. Gerçek olduğumdan eminim." Dedi. Video mu bitti ben mi bilmiyorum.

"Oha gerçekten yaşandı mı bu?!" Zeynep'in kelime kapasitesi sınırlandırılmış gibi sadece 'Oha' diyordu. Herkes şaşkınlığı bir süre içinde yaşayıp atlatmaya çalışırken ben de yatağımı düzeltip atlatmaya çalıştım. Şoka girsek de ev hanımlığı çizgimizden çıkmayız.

Otuma odasına girince kızların da kendi çizgilerine girdiklerini gördüm. Yine stalk yapıyorlardı ve kurban her kimse wikipedia hesabı oluşturulacak kadar bilgi bulunmuştu. "37 yaşındaymış vay be hiç göstermiyor. Ecrin baksana 5 Mayıs hangi burç oluyor."

"Boğa oluyormuş. Böyle stalk yapmak da hiç keyifli değilmiş be. Her şey var zaten Wikipedia'da. Hiç eğlenemedim." Ecrin'in söylediklerinden sonra kafamı aralarına soktum. Henry Cavill'in Wikipedia hesabındaydılar. Baya da uzun bir hesaptı.

"Abartmak istemiyorum, o da bir insan sonuçta. Ama sizce de 13 yaş hayalimin 28'inde gerçekleşmesi berbat değil mi? Aptal aptal sırıtıp mesajlaşmak sonra da bana aşık olacağıyla ilgili hayal falan kurmak isterdim. Şimdi ise 'Kusura bakmayın bir daha rahatsız olacağınız şekilde profilinizde etkinlik göstermeyeceğim.' Diyeceğim." Küskün ses tonumla bana sarıldılar.

Are You Kidding Me?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin