-13-

2.5K 164 12
                                    

Taehyung,véglegesen elveszette magával szembe a fonalat.

Az incidens ,már egy jó ideje történt ,és fenekestül megváltozott Taehyung és Jungkook kapcsolata.

Taehyung ,már túlzottan is hozzá szokott Jungkook jelenlétéhez,s lassan már mindenbe az ő véleményét kérte ki. A céghez is egyre gyakrabban jártak be a lányokkal,aminek Taehyung,és IU is nagyon örültek. Persze Taehyung IU-nak,és Jacksonnak azt mondta ,hogy nem akar semmit se Jungkooktól,de már maga se akarta elhinni.

Meglepő lehet ,s Taehyungot is meglepte,mikor egyszer Jungkookal a karjaiba kelt fel,s nem kapta el rossz érzés ,hanem ,valami másabb ,szívmelengetőbb.

Bolond lett volna bevallani másoknak,így csak magába csodálta a fiatalabbat,ahogy az lányaival játszik a barbikkal,elvékonyítva hangját,és mosolyát megnagyobbítva nevet ,mikor lányai olyat mondanak. Aranyosnak találta,hogy tizenkilenc évesen ,képes volt lealacsonyodni egy öt éves szintre,és felhőtlenül játszani .

Egyszerűen ,csak tetszett neki a fiatalabb,s nem egyszer jutott eszébe,hogy mi lenne ha megcsókolná,hogy megtudja mit érez a fiatalabb. Mert igen . Taehyungnak is feltünt,hogy Jungkook,nem épp úgy áll hozzá,mint Jacksonhoz,vagy IU-hoz,vagy mint Jisunghoz.

-Uhm,Taehyung,a lányok várnak már téged-nyitott be Taehyung dolgozó szobájába Jungkook,már felvéve Jeckiét. Na igen,ezek voltak azok a pillanatok,amiket Taehyung nem várt. Jungkook haza menetelét.

Kelletlenül,nyüszítve egyet kelt fel ,kiropogtatva csontjait,majd elindult lányahioz a nappaliba. Már mind a ketten megfürödve ,pizsamába nézték a Gumballt . Aminr meglátták apjukat egyből felkeltek ,s egy egy puszi után ,elindultak fel.

Ketten maradtak,lent a nappaliba,pár méterre egymástól,s csak nézték a másikat.

-Te ettél a lányokkal?-tette fel hirtelen kérdését Taehyung .

-Nem de nem.....

-Akkor gyere ,egyél velem.-fogta meg Jungkook kezeit,majd a konyhába húzta maga után. Levette róla a kabátot,s leültette ,elővett két tálat,s két pár evőpálcikát,majd szedve az ételből ,Jungkook elé rakta az egyiket. -Most miért nézel így?Tudod hogy utálok egyedül enni.

-Igen,tudom-moslyodott el halványan Jungkook is,majd evésbe kezdett. Evés közbe nem sokat beszélnek,csak néha egymásra pillantanak,majd mosolyogva néznek félre.Mint valami klisés romantikus filmbe.

Vacsora után ,együtt álltak neki mosogatni,hisz Jungkook tisztába van azzal,hogy Taehyung utál mosogatni, és szeretett az idősebbel lenni. Ő már rég bevallotta magának,hogy bizony,nem a legközömbösebb neki az idősebb . És erről persze IU is tudott,akivel minden apró kis gondolatát megosztotta amikor kis látogatását tette meg a cégnél.

-Figyelj Jungkook. Elég messze laksz innen,mi lene ha...nem is tudom...elvinnélek vagy valami.

-Kedves tőled hyung ,de nem kell,van busz még,plusz a lányokat nem kén itthon hagyni.-moslyodott el,amint berakta a pálcikákat a fiókba. Derekával neki támaszkodott a pultnak,s úgy figyelte az idősebbet,amint az a maradék ételt tette be a hűtőbe. Jungkook ajkaira egy mosoly szökött,amint meglátta az idősebb ,fancsali képét,fel lelve egy szelet,valamit a hűtőbe,miről már meg nem mondtad volna hogy mi.

-Te mit nevetsz?Kérsz belőle?-indult meg egy gonosz mosolyal ajkain a fiatalabb felé,ki azonnal felkapta a nyúl cipőt.De Taehyung gyorsabbnak bizonyult,s sikeresen kapta el Jungkook derekát,majd megához rántva rakta közelebb azt a valamit.

-Ne,Taehyung kérlek ne,be fogok hányni-nevette el magát ,hátra döntve fejét,minnél messzebb kerülve a szagos valamitől. Taehyung csak nevetve teszi le a mögöttük elhelyezkedő pultra a tányért,majd másik kezét is Jungkook derekára vezeti. Tetszett neki,hogy ennyire közel volt hozzá a másik. Hogy érezhette édeskés parfümjét,a testéből áramló meleget,és hallhatta aranyos szuszogását,amit a multkór megfigyelt.

Jungkook vissza emelkedett,s csak ekkor vette észre,hogy mennyire is közel van ozzá a másik. Arca elpirult ,s ajkait beharapva próbált eltávolodni a másiktól,de az nem igazán örült ennek. Kezeit jobban fonta a másik dereka köré ,s megsimítva az ottani részt ,hívta fel a maásik figyemét.

-Jungkook,nézz rám kérlek. ...-hallkan suttogta szavait ,mik megették a hatását. Jungkook felemelte fejét,így Taehyung láthatta pirispozsgás arcát,s beharapott ajkait. Egyik kezével elengedte Jungkook derekát,s ajkaihoz vezetve kezét,szabadította ki fogai fogságából alsó ajkát. -Miért kellett mindent megváltoztatnod ?-suttogta kérdését,mit igazából csak magának szánt ,de a másik is tisztán hallotta ,s szemöldökét,enyhén össze ráncolta.

-Tessék?

-Csak,igérd meg,hogy a mostani tettem után ,nem mész. Legalább te ne.

-Igérem de mi-.....

Taehyung ,nem gondolkodva tovább,közelebb hajolt,ajkait össze érintve Jungkookéval.

Mintha tüzijátékoztak volna gyomrukba ,olyan bizsergés járta át mind kettőjüket. Nem hamarkodták el,csak kiélvezték a pillanatot,mit mind a ketten azt hittek,hogy az első és egyben az utolsó pillanat is. Ajkaikat lassan mozdították meg,szinte egyszerre híva a másikét táncra . Jungkook,eddig lógó karjait,Taehyung vállaira tette,majd jobbját,felvezette a másik hajába,ujjai köré csavarva egy egy tincset. Hosszúra nyúlt csókuk,végül a levegő hiány miatt ért véget,de egy apró szusszanás után,ismét egymás ajkain csüngtek,teljesen bele élve magukat.

-Ez..wow...-suttogta hallkan Jungkook kettejük közé ,lélegzetét próbálva szabályozni.

-Igen...én se mondhattam volna jobban...-mosolyodott el Taehyung is, a másik homlokának döntve sajátját. Szíve alig akart vissza térni,eredeti ,lassú tempójába ,s gondolatai se akartak rendeződni,így ez után nem is mondott semmit. Csak élvezte a másik közelségét.

-Ez az....ami miatt el kéne mennem? -kérdezte kuncogva,Taehyung arcát,két keze közé fogva. Alig akarta felfogni ,hogy Taehyung tényleg megcsókolta.

-Igen...azt hiszem,de nincsenek ilyen terveid ugye?-ppillantott egyből fel Jungkook éjjfekete szemeibe.

-Más terveim lettek.-mosolygott ,kissé pimaszul,majd most ő érintette össze ajkaikat.

-Apu?-kisebb szívroham kapja el mind kettőjüket,s azonnal el is válnak,Chaere pillantva. Mind kettőjük arca pirosan fest,s légzésük is elég szapora lett,s nem csak a csók miatt,hanem az instant szívinfarktus miatt is.

-Picim,mi a baj?-kapta fel Taehyung ,palástolva zavarát.

-Mi csinyáltatok nyusival?Olyan pilos az ajca,,ugye nyem bántottad?

-Mi?Nem,nem bántottam ...nyuszit..csak....mi..-pillantott a másikra,ki csak vállat rántott.-Megégette a kajával a száját,és apa csak puszit adott rá,de te miért vagy fent hercegnő?

-Nem tugyok ajudni nyusi néjküj-kezdett el nyújtózkodni Jungkook felé,ki azonnal lépett,s karjaiba vette Chaet.

-Megtennéd,hogy haza szólsz édesanyámnak,hogy ne várjon?-adta oda telefonját Jungkook .

-Persze-moslyodott el,elvéve a készüléket.

Jungkook indult volna el,de Taehyung vissza húzva adott egy apró csókot ajkaira. Majd megsimítva derekát engedte el,s kezdte el tárcsázni Jungkook édesanyját.


To be continue......




𝑩𝒂𝒃𝒚𝒔𝒊𝒕𝒕𝒆𝒓-Vkook- befejezettWhere stories live. Discover now