-1-

3.4K 189 18
                                    

-Lara, Chae, álljatok meg-szólt ki Taehyung lányaira,kik papírjaival szaladkáltak a házba. 

-Én mondtam,hogy kell egy babysitter.-nyitott be a házba Lisa,Taehyung huga-Könnyebb lenne. Lefoglalná a lányokat amíg dolgozól. 

-Megmondtam,nem bízom a lányaimat egy idegenre. Elég,hogy téged ezzel nyaggatlak.-mormogta laptopja mögül a férfi. Huga ,rosszallóan rázta meg fejét,majd visszaszerezve a lapokat ült le bátya mellé.

-TaeTae,nekem jövőhéten el kell utaznom. Kikre bízod akkor a lányokat?

-Jackson fiai....

-Jimin,a zsírkrétás eset óta fél tőlük,Jisung meg elfoglalt. 

-Akkor ,arra a hétre szabadságot veszek ki-dőlt hátra fáradtan ,majd szemeit hugára vezette.  Nagyon kimerült volt. Este lányaival olt,nappal pedig a cégnél hallgatta a bugyuta befektetők,idióta ölteteit. 

-Nos ige....figyelj Tae,nem csak egy hétre megyek. Ezért akarom ,hogy vegyél fel egy babysittert. 

-Lisa...nem kell. 

-Add ide-vette a laptopját bátya öléből,majd egy oldalra felmenve ,kezdett el gépelni.-Mnnyit fizetnél egy embernek?

-Semennyit,mert nem kell ide senki más. 

-Oké,akkor eldümtöm én-motyogta a lány ,majd pár perc után mosolyogva,elégedetten dőlt ő is hátra a kanapén.-Már csak várni kell ,hogy valaki reagáljon. 

-Nem fog..-kezdett volna bele az idősebb,de ekkor a laptop jelzett. Lia nagy szemekkel olvasta el a jelentkezőt,majd bátya elé tette. -Miért akarsz ennyire tönkre tenni?-vette ki a laptopot Lisa kezéből,és olvasni kezdte. -Nem rossz iskolába járt,a korát nem írta ,de holnap Jacksonnal utána nézetek.  Te pedig írj neki majd .

-Hihetetlen vagy. De most,elmegyek ,ágybadugom őket,te pedig fürödj le.Most.-adta ki a parancsot,miközbe a fiúnak írt vissza. 

-Mintha az anyám lennél.-morogta felkelve ő is,de ekkor egy papucs repült lábának. Fájó részre fogva nézett fel tetstváráre,ki akkor döntött úgy,hogy meglendítve lábát kapja fel másik pár papucsát is,dobásra készen. 

-Mit mondál?

-Semmit. De ne felejd el ,hogy én a bátyád vagyok.

-Ne haragudj Taehyungie oppa-kezdett Lisa kislányos nyávogásba,majd hirtelen elkomolyult-Drága bátyám,lehet idősebb vagy,de gyerekesebb. Gondolom ,meg se kell említenem a cicás gatyáid.

-Te vetted nekem ,te pimasz némber.

A lány,csak mosolyogva vállat vont,se elindult unoka hugai felkutatására.  Taehyung pedig,megfogadva huga tanácsát,vagyis inkább parancsát,elindult a fürdőjébe. Levetette munkai öltönyét,és a többi ruha anyagot magáról,s az előre beállított forró zuhany alá állt. Semmi kedve se volt,egy vadidegennel jópofizni. Igaz,minden egyes nap ezt teszi bent a cégnél az újoncokkal,de aki már régebb óta ismeri Kim Taehyungot,pontosan tudja mennyire nem szereti a társas kapcsolatok. 

Hosszas zuhanyzása után,mint akit leütöttek,úgy aludt el egyből,amint feje érintette a párnát. 

Másnap......

𝑩𝒂𝒃𝒚𝒔𝒊𝒕𝒕𝒆𝒓-Vkook- befejezettWhere stories live. Discover now