-4-

2.6K 175 6
                                    

A hètvège gyorsabban el telt mint azt Taehyung hitte. Lányai,minden egyes pillanatot kihasználnak,amikor apjuk csak rájuk figyel. Ezért is keltek fel Hétfő reggel a kanapén,kisminkelve mindannyian. 

-Jó reggelt-nyitott be Lisa.

-Neked is-mosolygott Taehyung,állig érő rúzsos szájjal,s két copfal. De a mosolya azonnal leherdvadt,amint meglátta a fiút,ki kissé feszengve lépett be a lány után. 

-Meg merjem kérdezni mi volt?-nevetett Lisa,megfogva Chaet-Kook ,kérlek fogd meg Larat.Tae....te pedig menj el lefürdeni. -mosolygott báttyára. Az újonnan jött jövevény,kicsit feszengve ment oda,s vette fel a kislányt,ki egyből a haját kezdte el piszkálni. 

-Rendben-kelt fel Taehyung,szemét a fiún tartva szemeit. Nem kicsit volt zavarba,ami Taehyungnál nagy szó. 

-Nagyon fura.-szólalt meg Jungkook,Taehyung távolodó alakját nézve. 

-Kicsit mogorvának,és nagyképűnek tűnhet.De ha jobban megismered,teljesen más lesz a véleményed-mosolygott a fiúra,kinek a szemei csak úgy csillogtak. 

Taehyung,a korai kelés miatt,kicsit több időt töltött el a szuhany alatt. A forró víz alatt ,csak állt,és hagyta ,hogy lemossa róla a sminket,és azt a fura érzést.  Nem tudta eldönteni,hogy miért jött zavarba,a fiatalabbat látva. S ezen agyalva zárta el a vize,s szált ki a zuhany alól. Megtörölte magát,majd haját,s nyúlt volna ruháiért,amiket persze nem talált. Morogva csavarta maga köré a törölközőt,fogat mosott,majd szépen hallkan ,és feltünés mentesen akart átszökni szobájába. S ez jó is volt,míg el nem haladt lányai szoba ajtaja elől,ahonnan gondolataiba járó személy lépett ki. 

Mind ketten nagy szemmel néztek a másikra,s nem mertek semmit se mondani. Jungkook,túlságosan is zavarba jött,az idősebb félmesztelensége miatt,Taehyung pedig......testvérén ,lányain,és lányai anyján kívül senki se látta még felsőtestét,most pedig egy idegen fiú nézi őt. 

-Én....ammm ......-próbált valamit kinyögni Jungkook,szemeit próbálva nem a másik mellkasára vezetni .

-Lisa mere van?-vette vissza szokásos érzelem mentes álarcát. Jungkook látszólag kicsit összezavaraodott,de próbált nyugodtnak látszani...sikertelenül.

-El kellett....mennie...és..és rám bízta a lányokat...

-Rendben. Majd gyere le a konyhába.Nappali melletti első ajtó.-lépett el mellette ,majd saját szobája ajtaján belépve,be is csapta azt. A szíve csak úgy zakatolt,s nem tudta mi a fene miatt. 

Gyorsan magára kapkodta szokásos ruháját ,majd haját megszárítva,és beállítva indult el le . A fiú már ott ült,s úgy nézett ki mint egy rossz gyerek ,akit most szidtak le. Kezei összekulcsolva voltak  az asztal tetején,lábai pedig keresztbe rakva jártak. 

-Nosa-ült le Taehyung a fiúval szembe,ki kicsit megugrott a hirtelen mély orgánomú hangra-Minden reggel fél nyolcra kell jönnöd, Az ovodába ma beszólok ,hogy nem Lisa fog értük menni mostanába,hanem te. Ma kezdesz. Ma illetve holnap nem kell elvinned,mert kirándulni mentek,én pedig nem engedem ki őket az erdőbe. Kettőkor érkezem,addig azt csináltok amit akartok. Az itthoni telefonmba automatán van az én telefon számom. Ha valami baj van,esetleg  valamit nem tudsz ,hívd a számom. -Kelt fel ,hisz hiába jött hamar a fiú,Taehyung sok időt töltött a zuhany alatt,s mint kb mindig,most is késésbe volt. 

-Rendbe. Alergiássak valamire,mert ha igen akkor úgy főzök.

-Tudsz főzni?-lepődött meg ,miközbe felkelt,Jungkook is követte példáját,s az idősebb után sétálva válaszolt.

-Hát ,kénytelen voltam megtanulni.

-Oh..-nézett el Taehyung ,Jungkook,kissé fájó és erőltetett mosolyát látva.-Csak a mogyoróra.

-Rendben.-mosolyodott el Jungkook. A két kislány ,hangos trappolással szaladt le a lépcsőn,majd apjukra ugorva ölelgették meg. 

-Jók legyetek. Nem azt csinálni mint Jiminel. -nézett csunyán lányaira. 

-Park Jimin?

-Igen,a társam fia.-egyenesedett fel Taehyung,egy mosolyt villantva .

-Értem.Nos most ,akkor menjünk hercegnők,reggeli.


𝑩𝒂𝒃𝒚𝒔𝒊𝒕𝒕𝒆𝒓-Vkook- befejezettWhere stories live. Discover now