20. Bölüm - Bombshell From Hell

9.6K 1K 395
                                    

''Geldiğine sevindim,'' diye mırıldandı orta yaşlardaki bir kadın, Baekhyun onun yanındaki koltuğa oturduğunda gözlerinin dolduğunu hissetti.

''... 2 yıl oldu,'' diye fısıldadı yanında oturan Xiumin, ''Sana ulaşmak için çok çabaladık ve en sonunda numaranı bulabildik.''

Küçük olan bir teyzesine, bir de kuzenine baktı şaşkınlıkla, yeterince duygu yüklüydü ve üstelik poposu birazcık acıyordu.

''B-Beni neden aramadınız?'' diye sordu Baekhyun yatakta yatan kadına doğru kafasını çevirerek, ''Arayabilirdiniz, öyle değil mi? Mesaj atmak dışında yapabileceğiniz bir çok şey var, Kakao Talk ve Line var.''

Xiumin derin bir nefes aldı.

''Beni aptal mı sanıyorsun Baekhyun? Sana ulaşabilmek için elimden geleni yaptım, kaç kere aradığımı ve mesaj attığımı bilmiyorum bile.'' Öfkeyle söylediğinde siyah saçlı çocuk kafasını çevirip ona baktı, zaten çok üzgündü ve ne yapacağını bilmez haldeydi ve şimdi de kuzeninin sesi ve cümleleri onu rahatsız ediyordu.

''İnanır mısın, mesaj falan gelmedi bana,'' dedi Baekhyun onun gözlerinin içine bakıp, iğneleyici bir sesle konuşarak. Neden mi gelmemişti? Baekhyun bunun cevabını aklından o ismi geçirirken tüm vücudunun ürperdiğini hissetti, Chanyeol onu deliriyormuş gibi hissettiriyordu.

Xiumin de aynı şekilde gözlerini kısarak ona baktığında Yunyoung onları sakinleştirmek için konuşmaya çalıştı. Baekhyun kuzenini oldum olası sevmemişti, nedenini tam olarak bilmiyordu.

''Baekhyun; Xiumin,'' dedi kadın otoriter bir sesle, ''Sakin olun lütfen.''

Siyah saçlı olan kafasını çevirip bakmayı kestiğinde, aynısını Xiumin de yapmıştı.

''Artık bizimle yaşamanı istiyorum,'' diye mırıldandı Yunyoung, bunu duyan Baekhyun şaşkınlıkla kafasını çevirip ona baktı, gözleri kocaman olurken, teyzesi konuşmaya devam etti, ''O iğrenç yurtta yeterince süründün. Bir aileye ihtiyacın var Baekhyun ve elimden geldiğince seni koruyacağım.''

''Aslında ar-arkadaşımla yaşıyordum,'' diye kekeledi Baekhyun, ''A-Ancak başka bir üniversiteye geçmek zorunda kaldı ve bende kendi yurt odama geri döndüm.'' Chanyeol hakkında yalan söylerken bile gözlerinin daha fazla dolduğunu hissediyordu.

''Daha iyi olmuş,'' dedi teyzesi, ''Artık bizimlesin ve benim gözetimim altındasın Baekhyun, yeterince kırıldın ve daha çok kırılmana izin vermeyeceğim.''

*

4 Hafta Sonra

Luhan üstüne, ''LEE JINKI'' yazılı bir plaket yerleştirilmiş kapıyı çaldığında, melodik bir ses içeriden ona gelmesini söyledi. Sarışın olan kapıyı itip açtığında, gözüne ilk olarak masada oturmuş, silah temizleyen Jinki çarpmıştı. Kapıyı kapatıp içeri yürüdü ve masanın kenarına konulmuş yumuşak koltuklardan birine yerleşti.

''Merhaba Luhan,'' diye mırıldandı onun sesini duyup kafasını kaldıran Jinki, ''Hoş geldin.''

Sarışın göz devirip ona baktıktan sonra elini çenesine koydu.

''Sorun nedir? Beni niçin alelacele çağırdın?'' Günlerdir çok stresliydi ve yapmak istediği tek şey odasında oturup birkaç rapor imzalamaktı.

''Bombshell'in dün öldürdüğü genç kızın cesedinin otopsisini az önce bitirdim,'' diye mırıldandı Jinki dudaklarıyla silahın içine hava üflerken. Luhan asık yüzüyle dikkatli bir şekilde onu izledi, ardından karşısındaki çocuk bakışlarını ona çevirip silahı masanın üstüne bıraktı, ''Anlatmaya değer bir şeyler olduğunu düşünüyorum.''

BombshellHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin