Kapittel 25

256 13 3
                                    

Jeg tok på meg en rosa blode bikini og slang en hettegenser over og ble med de andre ned til stranden.
Guttene løp ut i vannet med en gang men jeg la meg ned for og sole meg, haha. "Er det ledig her?" sa en våt Nash og slang seg ned ved siden av meg. "Sofie, det var ikke meningen å stenge deg ute eller noe sånt det er bare det at jeg liker deg veldig godt og du gjør det jævlig vanskelig for meg og være bestevennen din cameron og matt er i nærheten. Jeg vet at det sikkert ikke var dette du trengte og høre akuratt nå med tanke på at nesten alle de andre liker deg også men du fortjener og vite sannheten, så her er den" Sa han og stirret ned på håndklet han låg på.
Hadde Nash følelser for meg? Jeg visste ikke hva jeg skulle si. De måndene jeg har bodd i LA har jeg tenkt på Nash som aller beste venn, altså han er jo det enda men. Jeg klarer ikke og tenke helt klart nå.
"Nash, unskyld men kan vi snakke om dette senere? Jeg vil bare nyte denne siste dagen før vi drar til Paris," sa jeg og prøvde og smile.
Han nikket og reiste seg kjapt og gikk ut til de andre, jeg fulgte etter han og hoppet uti vannet og det var iskaldt. Jeg skrek da hodet mitt kom opp av vannet. De andre lo bare.

Da vi satt i maxi taxien på vei til flyplassen så var det egentlig ganske klein stemning. Ingen snakket med hverandre, alle var på mobilene sine. Heldigvis var det ikke langt fra hotellet til flyplassen.

"Flight 2017 to Paris, France is now boarding," sa de over høytalerne, og vi gikk ombord på flyet. Jeg skulle sitte med Nash og Gilinsky, Great. Bestevennene mine, han ene som nettop har sagt at han har følelser for meg og han andre som jeg kysset. Dette skal bli gøy.
Av ren refleks så lå jeg hodet mitt på Nash sin skulder og la meg til og sove. Jeg følte at jack stirret på meg men jeg orket ikke å bry meg egentlig.

Jeg våknet da flyet skulle til og lande og rettet opp seteryggen min. "Sovet godt eller?" sa Nash og lo. Håret mitt stod til alle kanter og jeg så sikkert helt jævlig ut.
Vi skyndet oss ut av flyet for og slippe og stå i den evige lange køen for og komme ut. a
Når vi skulle hente bagasjen så var det så mange jenter der at vi fikk ikke lov og gå ned så vi måtte ut en annen vei og bli hentet av mini bussen der, så nå hadde ingen av oss klær og bruke før i morgen.

"Fritt for og sove på rom med Sofie!" skrek alle når Bart fikk rom nøklene siden vi skulle sove to og to på rom. "Alle kan ikke sove på rom med Sofie, gutter" sa bart og lo. Jeg tok et rom kort fra Bart og dro Nash med meg opp på rommet som vi skulle dele de neste dagene.
"Det er urettferdig" ropte de andre etter oss, før de ble enig om hvem som skulle sove på rom sammen.

Jeg vasket av meg sminken og pusset tennene og skiftet til en oversized tskjorte som jeg kjøpte i en turist butikk over gaten.
Jeg la meg ned i sengen vedsiden av Nash og la telefonen min på lading og rulte over mot Nash.
"Så," sa jeg i en litt rar tone.
Han snudde seg mot meg og smilte. Jeg så litt rart på han og han lente seg inn mot meg og kysset meg, jeg trakk meg kjapt unnav.
"Nash..." sa jeg og reiste meg fra sengen og tok på meg joggebuksen jeg hadde på meg når vi reiste og gikk mot døren.
"Unskyld, jeg bare trodde at.." var alt han rakk og si før jeg forsvant ut døren.
En tåre rant nedover kinnet mitt, hvorfor må alle gjøre det så vanskelig?
Alt jeg klarte og tenke på var at jeg måtte snakke med Shawn. Jeg banket på rommet vedsiden av for og spørre hvilket rom Shawn var på og ut kom Matt i bare underbuksen.
"Hvilket rom bor Shawn på?" sa jeg kjapt uten og få øyekontakt med han.
"322, hva har skjedd sofie?" sa han og skulle til og klemme meg.
"ikke nå matt, vær så snill," sa jeg og gikk for og finne Shawn.

"Shawn, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre," sa jeg og så ned i gulvet. Han klemte meg lenge, "Bare ikke gå for fort frem, og snakk med dem og si at du bare vil at dere skal være venner inn til videre, og så lar du tiden vise hvem og hva du skal velge," sa han og kysset meg i pannen.
Jeg er så glad for at jeg har Shawn. Selvom jeg ikke har kjent han så lenge så er han en av mine bestevenner og jeg kan snakke med han om alt.
"Du kan sove her i natt om du ikke har lyst og sove borte med Nash. Taylor kommer ikke før i morgen så jeg har rommet alene," Sa han og la seg til og sove igjen.
Jeg nikket og la meg ned med han i sengen. Jeg tok telefonen og sendte melding til Nash.
- Jeg blir hos Shawn i natt, så snakker vi om dette i morgen.
Jeg la fra meg telefonen og la meg i armkroken til shawn og sovnet fort.

________________________________
A/N
Hei dere, jeg vet at det er veeeldig lenge siden jeg har postet her nå, så jeg håper dere likte det!
Kommenter og vote hvis du syntes historien er bra, så får jeg kanskje litt mer motivasjon til og skrive hvis det er flere enn bare en som liker den.

BlessedWhere stories live. Discover now