Kapittel 5

1.3K 23 1
                                    

SOFIE POV.

Jeg våknet med armen til Cameron rundt meg. Jeg gnidde meg i øynene og Cameron våknet. "Godmorgen prinsessa" sa cameron og reiste seg opp. Jeg smilte til han og reiste meg opp jeg også.

"Jeg får vel gå opp og stelle meg" sa Cameron og glemte meg. "Hade prinsessa" ropte han før han lukket døren bak seg.

Jeg gikk inn på badet og tok av den gamle sminken og tok på ny. Jeg skiftet klær til en Nash Grier baseball-tee og et par svarte jeans. Jeg tok håret opp i en hestehale.

Jeg grabbet nøklene mine og låste døren etter meg. Jeg gikk opp trappen og banket på døren til guttene. Matt åpnet, og inviterte meg inn. Jeg så rundt meg etter ledige sitteplasser men fant ingen så jeg satte meg ned på fanget til Cameron. Han la hendene sine rundt midjen min. "Jenta har klesstil jo" sa Nash og pekte på genseren og alle lo.

Matt virket sur på meg, så jeg spurte om jeg kunne snakke med han. Vi gikk ut i gangen og jeg spurte han om hvorfor han var sur.

"Jeg er ikke sur" svarte han. "Jeg er ikke dum, jeg ser at du er sur for ettelerannet" sa jeg. Det var en lang stillet før Matt brøt den. "Greit, Vil du vite hva som er galt? Alt er galt. Som vanlig så får Cameron drømmejenten og jeg får ingenting." sa han. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle si.

"Matt..." Sa jeg før jeg ble avbrutt.

"Jeg vet at du sikkert ikke vil velge eller noe sånt, men det gjør vondt og se drømmejenten i armene til bestevennen sin" sa han med et trist utrykk. Jeg klemte han. "Skal vi gå ut og finne på noe?" sa jeg for og prøve og få tankene hans på noe annet. Han sa seg enig og vi sa ifra til de andre guttene om at vi gikk ut.

Matt flettet hånden sin sammen med min når vi gikk oppover gaten mot tacobell. Vi snakket en stund før spørsmålet jeg hadde ventet på kom. "Hva skjer mellom oss og cameron?" sa han. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle si. "Matt, jeg liker både deg om Cameron og det er vansklig og velge. Jeg må bare ha litt mer tid før jeg klarer og velge" klarte jeg tilslutt og presse frem.

Vi gikk inn på tacobell og bestilte og så satt vi oss ned på er bord nede i hjørnet. Maten kom og vi snakket og lo som vanlig. "Du er så vakker" sa Matt og smilte til meg. Jeg rødmet og smilte tilbake.

Vi satt i circa en time og bare snakket og hadde det gøyt før vi gikk ned til stranden som lå rett vedsiden av.

Matt tok av seg t-shorten og shortsen, sånn at han bare stod i boxeren. Han løp ut i vannet og dukket under. "Kom da, Sofie" ropte han. Jeg tok av meg shortsen og genseren og løp uti til han.

Vi hadde det helt ubeskrivelig gøyt sammen.

Matt kom bort til meg og plukket meg opp og kastet meg men i vannet. "MATT" skrek jeg når jeg fikk hode opp av vannet. Han tok hånden min og snudde meg mot han. Annsiktene våre var bare noen centimeter fra hverandre og han smilte. Han tok hånden på kinnet mitt og presset leppene sine mot mine. Det var noe spesielt med dette kysset. Det var som om verden bare stoppet rundt oss og jeg fikk sommerfugler i magen.

Jeg la armene mine rundt nakken hans og kysset tilbake. Han trakk fra og smilte til meg.

Vi gikk opp igjen av vannet og jeg gikk litt foran Matt. "Damn, that booty girl" ropte Matt til meg. Jeg lo litt av han og tok på meg klærne igjen.

"Du ser litt kald ut, her ta genseren min" sa matt og ga meg magcon hoodien sin. Jeg trakk den over hodet og den luktet super godt. Vi gikk inn dørene i blokken og opp trappene. Vi stoppet i 3 etasje og jeg sa hade til Matt. Jeg ga han en klem. "Godnatt prinsessa" sa han og kysset meg i pannen. Han løp opp trappene til fjerde etasje og jeg gikk inn i min leilighet.

MATTHEW POV.

Jeg løp opp trappene og inn i leiligheten vår. Alle guttene var våkne men ingen løftet hodene sine opp fra telefonene sine. Jeg smelte døren igjen bak meg for og se om noen reagerte. Alle hodene spratt opp og så på meg.

"Hvorfor er du gjennom blaut?" Sa Nash og så på meg med et rart blikk. "Ehm, vi var og badet." sa jeg og gikk inn på rommet.

Etter en stund banket det på på rommet og Cameron kom inn. "Sofie er min så back off bror" sa cameron og satt seg ned. "Hva får deg til og tro det?" Sa jeg og så dumt på han. "Fordi hun liker meg, og jeg sov hos henne i går." sa han og skulle til og gå ut. "Det var ikke det hun sa til meg." Sa jeg. Han stoppet opp og så på meg. "Jaså? hva sa hun til deg da?" sa han og så spent på meg. "Hun sa at hun likte begge men at hun trengte tid på og bestemme seg." sa jeg. Han bare så på meg og så gikk han ut og smelte døren igjen bak seg.

Jeg tok opp telefonen og skjekket twitter. Jeg svarte og fulgte noen fans og så skrev jeg en tweet. "@themattespinosa: hvorfor kan ikke du bare bli min?" Jeg postet tweeten og la telefonen fra meg.

Jeg tok av meg genseren og shortsen og la meg til og sove.

BlessedWhere stories live. Discover now