Kapittel 3

1.3K 22 0
                                    

MATTHEW POV.

Jeg våknet av at Nash smacket meg med barberskum og alle de andre holdt på og dø av latter. Jeg reiste meg opp av sengen og gikk inn på badet for og ta meg en dusj.

*hopper over dusjingen*

Jeg gikk ut av dusjen og tørket meg. Jeg tok på meg et par khaki shorts og en tiedye tank top. Jeg tørket håret mitt og tok litt voks i og fikset det sånn det pleide og være. Jeg tok på meg deo og a&f parafyme.

Jeg gikk ut av badet og skjekket klokken, den var 12:48. Jeg tok på meg noen et par vans og tok bilnøklene mine og gikk ut døren. Jeg gikk ned trappen og banket på hos Sofie. Etter en stund åpnet hun og hun ga meg en klem. "Klar til og gå?" Sa jeg. Hun nikket og tok på seg conversene sine. Hun lukket døren og låste og vi gikk ut i bilen. Vi snakket om alt mulig på vei til sixflags der jeg skulle ta hun med.

Jeg stoppet bilen utenfor sixflags og jeg så at smilet til sofie spredde seg på munnen hennes. "åå, jeg har alltid hatt lyst og dra hit!" Sa hun spent. Hun hoppet ut av bilen og løp mot meg. Hun tok hånden min og dro meg med inn i parken. Vi gikk på karuseller etter karuseller og det var kjempe gøyt.

Vi gikk også innom mange sånne boder og jeg vant en gigantisk tiger til henne. Jeg sjekket klokken, den var 21:50. Vi hadde vært her i nesten 9 timer. Vi gikk hånd i hånd bort til bilen.

Vi satt og snakket og lo hele bilturen og jeg bare digget den jenten.

SOFIE POV.

Hele bilturen hjem satt vi og snakket og lo. Det hadde vært en perfekt dag.

Han stoppet bilen i parkerings huset og vi gikk opp til leiligheten min. Jeg åpnet døren til leiligheten og skulle si hade til matt, men han sa noe. "Jeg vet at vi ikke har kjent hverandre lenge men jeg klarer ikke og la vær" sa han, før han presset leppene sine mot mine. Jeg kysset tilbake og det var det beste kysset jeg noen sinne hadde hatt. Matt trakk fra og sto og smilte til meg og jeg smilte til han.

Vi hørte noen nede i trappen og opp kom Cameron. Jeg løp mot han og klemte han. Jeg så at smilet til Matt var vekke. Vi sto og snakket lenge før jeg ble så trøtt at jeg måtte si godnatt til de. Jeg klemte begge og gikk inn. Jeg var så trøtt at jeg ikke klarte og komme meg inn på rommet, så jeg sovnet på sofaen.

CAMERON POV.

Jeg gikk opp trappen og så at Matt og Sofie stod der. Sofie løp mot meg og ga meg en klem og smilet til matt forsvant. Vi snakket en stund til før Sofie gikk inn.

Jeg og matt gikk opp til leiligheten og ingen sa ett ord til hverandre. Jeg visste at han hadde kysset henne og jeg hadde ødelagt det med at jeg kom opp trappen og at han sikkert var sur på meg.

Vi gikk inn døren og der lå alle strødd rundt i stuen og sov. Jeg lo litt av de, og så gikk jeg inn på rommet mitt. Jeg sente en melding til Sofie.

__________________________

Cameron Dallas IMessage:

Plukker deg opp klokken 5 imorgen

__________________________

Jeg ventet lenge på svar, men jeg fikk ingen respons. Hun hadde sikkert sovnet. Jeg la fra meg telefonen og la meg til og sove jeg også.

BlessedWhere stories live. Discover now