9

495 8 0
                                    

Ik word wakker van gepor in mijn zij, ik open mijn ogen en kijk in de mooie puppy pret ogen van Lando 'goeiemorgen schoonheid' ik rek me uit, en er ontsnapt een gaap uit mijn mond 'goeiemorgen babe' en geef hem een kus 'ik wil dit wel vaker hoor, naast jou wakker worden' glimlacht Lando naar me 'ik ook babe' en kruip tegen hem aan 'ik moet wel zo gaan schat' zucht Lando, ik zucht nu ook 'ik  weet het bby' Hij kruipt uit bed en ik zie hem een makkelijke broek pakken en zijn McLaren team shirt, en ik hoor de douche aan gaan, ik twijfel of ik er bij ga staan. Ik stap uit bed en loop naar de badkamer 'babe?' vraag ik 'wat is er schat?' klinkt Lando onder de douche 'ik uh wou uh vragen' maar ik kom niet verder want Lando klinkt al 'ik zou het leuk vinden als je er bij komt schat' en ik loop de badkamer in, en trek mijn kleding uit en stap voorzichtig onder de douche bij Lando 'je bent prachtig babe' zegt Lando lief terwijl hij zich tegen me aan trekt en zo ontstaat er een passievolle zoen tussen ons wat uit loopt op meer, hij zet de douche uit en tilt me uit de douche en gooit ons op bed. (zelf maar inbeelden wat verder ;) haha). 

Uitgeput laat ik me naast Lando glijden en lig met een brede glimlach naast hem 'je was geweldig bby, ik hou van je' zegt hij lief en het is de eerste keer dat hij zo tegen me zegt dat hij van me houd, ik voel me nog verder weg dromen 'jij was geweldig schat, ik hou ook van jou' en als ik dat zegt komt hij boven me hangen en zoent hij me 'ik moet je alleen teleurstellen, ik moet helaas gaan.... Moet me voorbereiden op de race met het team, sorry bby' probeert hij zich te verontschuldigen 'daar hoef je geen sorry voor te zeggen babe, het is je werk, hopelijk heb ik je alvast een beetje voorbereid' zeg ik en geef een knipoog bij het laatste 'dat heb je zeker babe' hij stapt weer uit bed en kleed zich snel aan, doet deodorant en een luchtje op en doet zijn haar een beetje maar doet dan zijn pet weer op en loopt dan de deur uit. Ik glimlach nog even en stap dan ook uit bed, ik pak mijn kleding van gister avond en doe dat aan pak mijn spulletjes en wil de kamer dan uitlopen en zie dan dat hij zijn pasje van zijn kamer is vergeten, die stop ik ook in mijn tas, ik geef m wel aan hem op het circuit. 

Aangekomen in mijn eigen kamer stap ik meteen onder de douche. Na het douche bekijk ik mezelf in de spiegel en zie daar een vlek in mijn nek zitten.... 'LANDOOOO' roep ik, wetende dat hij me toch niet hoort, maar toch. Ik pak mijn telefoon en app hem even, ik heb ook appje van Charles.

Lando🧡💍

Thanks......
*afbeelding*

Oeps.... Sorry bby, kon me niet inhouden
je was geweldig 😜🤤

Zucht.... Loveyouu, tot straks 🧡

Loveyou 2 bby🧡 

-----------------------------------------------------


Charles 🙈

Hey lekkerding!
Ben je wakker/klaar?

Heeeyy, ja ben wakker, nog niet klaar...
Hoezo?

Tot zo 💋


Ik zucht, en heb me ondertussen aangekleed, en dan word er geklopt op de deur, ik sta op van de stoel, waar ik me haar en make up wou doen, en open de deur. 'Goeiemorgen Amy' glimlacht Charles 'wat doe jij nou weer hier' lach ik 'fijn dat je blij bent om me te zien, maar ik verveelde me, dus ik dacht ik ga Amy vervelen' lacht hij nu hardop 'oh fijn' lach ik en laat hem binnen, maar als ik me om wil draaien houd hij me tegen 'wat heb jij in je nek' lacht hij en hij wilt mijn haar aan de kant schuiven maar hou mijn hand erop 'shut up, je weet dondersgoed wat het is' sus ik hem 'hahaha wilde nacht gehad dus' lacht hij, op het moment dat hij de deur wil dicht doen staat George daar 'wat is er zo leuk?' vraagt George die nu ook binnen staat. 'Onze lieve Amy en Lando hebben een wilde nacht gehad' lacht Charles die naar mijn zuigzoen wijst... 'klaar nou Charles' zucht ik en ga terug op mijn stoel zitten, de jongens laten zich vallen op bed en lachen daar door. 

Ik heb het zelfde jurkje aan als gisteren maar dan in een andere kleur

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik heb het zelfde jurkje aan als gisteren maar dan in een andere kleur. Mijn haren heb ik in de krul gelaten los over mijn schouders, en ik heb vandaag mijn bril op in plaats van mijn lenzen in. Ik heb het zelfde make -up op als altijd, simpel mascara en wat oog potlood/eyeliner. 'Zo is mevrouw eindelijk klaar' zucht Charles en George zucht ook 'niet zeuren, ik heb niet gevraagd of jullie kwamen' lach ik en pak mijn tasje, met pasjes, geld, telefoon en mijn vlog camera, het pasje van Lando zijn kamer heb ik nog in mijn tasje zitten, en loop samen met de mannen naar de lift om naar het ontbijt beneden te gaan. 

Als we het ontbijt op hebben ga ik met George, Charles en Daniel naar het circuit, Daniel kwamen we in de hal tegen onderweg naar buiten om op de Taxi te wachten. 'Wat staat er vandaag voor je op de planning Amy?' vraagt Charles als we in de taxi zitten, George zit voorin, en ik ben samen met Charles en Daniel achterin gaan zitten. 'Vandaag staat bij mij op de planning, weinig filmen, vooral genieten van de race, en aantal van jullie interviewen' lach ik, de mannen knikken, en zo hebben we nog een hele gezellige rit naar het circuit. 

Ik zit in de paddock van McLaren beetje mijn social media door te kijken tot ik gebeld word door Jack Plooij, 'Goedemorgen met Amy de jong' neem ik op 'Ha Amy, met Jack Plooij van Ziggo sport, hoe is het met je?' 'Hoi Jack, ja het gaat hartstikke goed met mij, en met jou?' 'Goed hoor Amy, leuk dat je het vraagt, waar ik je eigenlijk voor bel.... is of je naar het vierkantje kan komen voor een interview met Lando?' 'Uh ja dat is goed, maar ik weet niet waar Lando is' 'die staat naast me' 'oke kom ik eraan' en ik hang op en loop maar naar het vierkantje. 

Als ik aan kom bij het vierkantje zie ik inderdaad Lando bij Jack staan, ik wil die kant op lopen maar word tegen gehouden door Daniel en Max 'Amy we hebben je hulp nodig' zegt Max gestrest 'wat is er aan de hand?' 'we hebben een leuk iemand nodig in onze video, en ja dat ben jij' lacht Max 'jeetje Max ik schrok, ik dacht er is wat aan de hand, maar ik heb nu geen tijd, heb nu zelf een interview' en wil weg lopen maar Daniel houd me tegen 'Amy please, desnoods na je interview maar we hebben je hulp echt nodig' smeekt hij me 'ik zie jullie zo ja' en loop nu echt naar Jack en Lando toe, ik begroet Lando met een knuffel en geef Jack een hand. 


SORRY SORRY SORRY..... Ik heb een aantal dagen niet geüpload.... maaaar hier is deel 9!!! 

1239 woorden

The RaceWhere stories live. Discover now