6

521 9 0
                                    

Het is donderdag einde van de middag, samen met Yara lig ik op het strand, genieten van het warme weer! Vanmorgen heb ik mijn contract besproken en getekend bij de Formule 1 en ik start morgen, ik ga het hele weekend filmen, de vrije trainingen, de kwalificatie en de race, allemaal wat er voor, tijdens en na gebeurd. 'Zullen we nog een keer de zee in, voor we terug naar het hotel gaan om dadelijk te gaan eten met de mannen?' vraagt Yara, ik kijk op mijn telefoon en zie dat ik een gemiste oproep heb van Lando, 'ik bel eerst even Lando terug ja?' ik zie Yara nog knikken en bel dan Lando terug 'Hey waar ben je?' hoor ik Lando zijn stem meteen vragen óp het strand met Yara, jij?' 'in het hotel, ik wou graag even nog praten met je voor we gaan eten met z'n allen' hij klinkt nerveus 'uhm ja ik kom er aan, wat is er aan de hand dan?' vraag ik lichtelijk gestrest, Yara kijkt me nu ook bezorgd aan 'niets ernstigs, maar ik wil dit graag even bespreken' zegt hij nu nog nerveus, maar wel lief 'oke ik kom eraan, geef me 10 minuutjes' 'rustig aan Amy, ik wacht voor je kamer' 'oke tot zo Lando' 'tot zo Amy' en dan hang ik op en pak mijn spullen bij elkaar, en leg Yara uit hoe of wat, 'misschien wilt hij het officieel maken Amy, niet zo stressen' zegt Yara, ik zucht en samen lopen we zo snel mogelijk naar het hotel. 

Aangekomen bij het hotel en op de verdieping waar onze kamers zijn, zie ik inderdaad Lando voor mijn deur zitten, ik geef Yara een knuffel en loop dan door naar Lando 'Hey je zei 10 minuten, dit zijn er 5' lacht hij lief en geeft me dan een knuffel 'het was dichterbij dan ik dacht' lach ik, en ik doe mijn kamer deur open en gooi mijn strand handdoek over de railing van mijn balkon en ga dan op de stoel buiten zitten, mijn kamer is gewoon te warm om te zitten, blijkt dat de airco van mijn kamer kapot is, en die kunnen ze morgen ofzo pas maken..... Lando komt tegenover me zitten 'ik uh ja wou het graag hebben met je over ons' hij word verlegen, ik weet zelf niet wat te zeggen, en hoop dat hij door praat, wat hij gelukkig ook doet 'je blijft door mijn hoofd spoken, en ik merk dat ik me heel slecht kan concentreren en dat komt puur omdat ik niet weet hoe het staat en wat het is, en ik hoop dat we hier nu samen uit kunnen komen, want ik vind je echt interessant en leuk Amy' hij praatte steeds sneller, ik voel me blozen 'het is zeker wederzijds Lando, ik geniet van je als we samen zijn, maar ook als we niet samen zijn, geniet ik van je als we appen, bellen etc. ik denk ook continue aan jou Lando' en ik merkte aan mezelf dat ik ook steeds sneller begon met praten, hoe meer ik het over mijn gevoelens had, hij glimlacht en staat dan op en trekt mij overeind 'zullen we er dan iets officieels van maken? Wil je mijn vriendin zijn Amy?' hij kijkt me zo lief aan met zijn puppy ogen, waar ik echt van smelt 'heel graag Lando, heel graag' zeg ik en dan voel ik zijn lippen weer op die van mij. 

Na een uurtje samen geweest te zijn, vertrekt hij naar zijn eigen kamer om zich klaar te maken, en dan ga ik me ook even snel douche en klaar maken. Ik trek mijn bordeaux rode hoodie aan, met mijn zwarte skinny jeans met gaten en mijn zwarte vans erbij. Op het moment dat ik mijn haar wil gaan doen, word er op mijn deur geklopt, ik open de deur en daar staat Yara, ik laat haar binnen. 'EN?!?' is het eerste wat ze vraagt 'je had gelijk, we zijn nu officieel een stel' lach ik en meteen springt Yara boven op me 'ik ben zo onwijs blij voor jullie' schreeuwt ze zowat in mijn oor, 'thanks schat, maar nu je hier toch bent, zou je mijn haar willen in vlechten?' en ik probeer haar zo lief mogelijk aan te kijken 'ja ga maar zitten' lacht ze, zo gezegd zo gedaan, en zo begint ze aan mijn haar. Mijn make-up had ik gelukkig al gedaan, ik heb weer een beetje mascara en oogpotlood op. 

Als we allebei klaar zijn gaan we alvast naar beneden want we moeten toch over 10 minuutjes verzamelen bij de receptie, ik pak mijn tasje, voor wat geld, pasjes en mijn telefoon en natuurlijk het pasje van de kamer, en trek dan de deur achter me d...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Als we allebei klaar zijn gaan we alvast naar beneden want we moeten toch over 10 minuutjes verzamelen bij de receptie, ik pak mijn tasje, voor wat geld, pasjes en mijn telefoon en natuurlijk het pasje van de kamer, en trek dan de deur achter me dicht en loop samen met Yara naar de lift toe, we slapen op de 8e verdieping dus hebben echt geen zin om met de trap te gaan... 

Na 5 minuten wachten, letterlijk 5 minuten wachten is de lift er nog niet... 'zullen we maar met de trap gaan, want duurt nou wel erg lang voor de lift komt' zucht ik, Yara knikt en zo nemen we de trap naar beneden, als we op de 5e verdieping komen waar alle mannen slapen waar we vanavond mee gaan eten, zie ik dat ze hier de lift op houden, maar ze zien ons niet aankomen 'ja en wat heeft dit te betekenen... de lift een beetje lang ophouden' zucht ik, ik zie ze schrikken en plots gaat de lift deur dicht, 'kom snel Yara' roep ik, en ren naar beneden en druk op alle lift knoppen, en zo zijn we eerder beneden dan de mannen 'pff gelukkig hebben wij een goeie conditie' lacht Yara 'zo ja gelukkig wel' lach ik nu ook, en na 2 minuten komen de mannen nu ook beneden 'moest je nou echt op alle knoppen drukken' zucht Lando als ze bij ons komen staan en hij geeft me een kus 'eigenlijk verdien je die nu niet eh' lach ik, 'huh, hebben wij wat gemist?' lacht George 'ja inderdaad' begint Charles nu 'onze lieve Lando heeft eindelijk de stap durven zetten' lacht Max als hij op Lando zijn schouder klopt. Iedereen begint nu te joelen enz, Lando pakt mijn hand en loopt al door, en trekt mij mee 'laten we maar gaan boys' lach ik. 

Na een heerlijk diner met iedereen gehad te hebben lopen we nu met z'n allen over het strand, ik maak leuke foto's met Yara en natuurlijk ook met Lando en de andere mannen. 'Kan ik deze op insta plaatsten Lando? Ze komen er toch snel achter dat we iets hebben' vraag ik terwijl ik de foto laat zien, 'ja journalisten zijn sluw en snel met dat soort dingen, dan kunnen we het beter zelf naar buiten brengen' zegt hij, hij gaat zitten en trekt mij op zijn schoot. 

@ amy

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

@ amy.dejong: I Love You 🧡

@ landonorris: I love you too bby 🧡
@ yaravbeek: cuties 😍
@ maxverstappen1: #instaofficial 😱
@ maxverstappen1: 🧡
@ georgerussell63: 😱😍
@ charles_leclerc: Finally 🎉❤️

7037 more comments....

Ik moet lachen om hun comments, en alle andere reacties zijn echt super leuk en lief!!! 

DIT WAS DEEL 6 ALWEEERRR!!!! WHOOPWHOOP

1244 woorden !!! 

The RaceWhere stories live. Discover now