7

505 7 0
                                    

Het is de volgende ochtend, het is super warm ik drijf mijn bed uit, en als het goed is word vandaag de airco op mijn kamer gemaakt!! Ik pak een jurkje die ik bij me heb (1 van de weinige jurken die ik heb, want ik draag liever broeken, maar dit is wel 1 van mijn favoriete jurkjes die ik heb) en loop naar de badkamer en zet de douche aan. 

Ik heb mijn jurkje aan, ik heb mijn witte nike's eronder, heb mijn haar weer in een slordige staart en een klein laagje make-up op

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Ik heb mijn jurkje aan, ik heb mijn witte nike's eronder, heb mijn haar weer in een slordige staart en een klein laagje make-up op. Als ik helemaal klaar ben pak ik de pasjes die ik nodig heb voor vandaag, wat geld en mijn telefoon voor in mijn tasje en natuurlijk mijn vlog camera niet vergeten. Als ik alles heb, en nog net op tijd mijn pasje van de hotel kamer heb, loop ik mijn hotel kamer uit naar die van Yara, en op het moment dat ik bij haar wil aankloppen, komt Yara de deur al uit gelopen 'perfecte timing, zoals altijd' lach ik, Yara moet ook lachen, en zo lopen we samen lachend naar de lift om naar beneden naar het ontbijt te gaan, de meeste mannen eten bij het circuit, maar wij eten lekker in het hotel. 

Als we beneden aankomen in het restaurant, zie ik daar George en Charles lopen bij het buffet 'we zijn in ieder geval niet de enige' lach ik terwijl ik naar George en Charles wijs, 'kom dan gaan we naar hun' zegt Yara en voor ik iets kan zeggen trekt ze me alweer mee. 'Hey Amy, Yara ook leuk om jullie hier te zien' lacht George 'ja insgelijks om ook jullie hier te zien' lach ik nu, en ook Yara en Charles moeten lachen. We pakken allemaal iets van het ontbijt en gaan dan met z'n allen aan tafel zitten, ik naast Charles en George zit tegen over mij. Opeens richt George zijn telefoon op mij 'even je vriend jaloers maken' grapt hij, ik moet lachen en dan maakt hij de foto van mij 'stuur je hem ook door naar mij' lach ik 'als je je nummer geeft, dan kan ik hem doorsturen, '*nummer*' noem ik op, en ik zie Charles hem ook meteen toevoegen 'of mag ik je nummer niet' lacht Charles 'haha tuurlijk wel' lach ik, en ineens begint George keihard te lachen, en hij draait zijn telefoon naar mij 'kijk eens wat voor knappe dame er tegen over mij zit bij het ontbijt😍' lees ik van George, en daaronder de reactie van Lando 'handen thuis, ze is van mij!' ik moet nu ook wel lachen om zijn reactie, ik besluit hem ook maar even te appen...

Lando🧡

Natuurlijk ben ik van jou schat!!
Alleen van jouuu🧡

Weet ik schat!! Maar ik hoor wat de andere,
over jou zeggen (positief natuurlijk)...

En dan nog, ik ben van jouu schatt,
ik zie je strakss 💋

Ik hou van je🧡,
Tot straks babe

'Dus wat zeggen jullie allemaal over mij?' lach ik als ik mijn telefoon weg leg, ik zie Charles en George beide in hun eten verslikken 'hoe bedoel je?' vraagt Charles als hij is bijgekomen, 'nou ik hoor van Lando dat jullie het vaak over me hebben' lach ik 'oeps, maar wel positief hoor Amy' probeert George zich te verontschuldigen 'rustig maar jongens, ik dol maar wat met jullie!!' lach ik, en Yara lacht nu ook hard. 'Amy kijk eens' hoor ik naast me, ik kijk naar Charles en die wilt een selfie van ons samen maken, ik schuif wat dichter naar hem toe en lach dan naar de camera 'ah die is leuk, wil je hem doorsturen naar me?' vraag ik als Charles de foto heeft gemaakt 'ja shure, ik stuur hem door' en binnen no time voel ik mijn telefoon trillen. 

Samen met Yara wacht ik op de taxi voor het hotel om naar het circuit te gaan, ze willen dat ik alles ga vloggen rondom de vrije trainingen, kwalificatie en de race. 'Ik vind het toch best wel spannend hoor... Mijn eerste officiële werkdag bij de formule 1' zeg ik tegen Yara terwijl ik mijn hoofd op haar schouder leg 'dat merkte ik allang aan je, maar je gaat het knallen, jij kan dit! Ze hebben jou niets voor niets gevraagd!!' Moedigt Yara mij aan 'Zonder jou had ik dit nooit kunnen doen, ik ben blij dat jij in mijn leven bent gekomen Yaar!!' zeg ik en knuffel haar, op dat moment komt de taxi er ook aan. 

Aangekomen op het circuit ga ik eerst met wat fans op de foto, en dan word ik begeleid naar binnen, ik scan mijn pasje, en Yara doet het zelfde. Ik loop langs het vierkantje waar er dadelijk interviews worden gedaan met de coureurs, en loop dan de mannen van Ziggo sport tegen het lijf 'Ha Amy, wat leuk jou hier te zien, kom je om Lando te supporten? Of toch stiekem voor Max' word er door Jack Plooij gevraagd  'haha leuk opgemerkt, eerlijk gezegd kom ik niet speciaal om te supporten voor 1 van de mannen, maar ben hier vooral voor mijn werk' lach ik 'je werk?' vraagt nu Olav Mol 'haha ja mijn werk, ik kan er nog niet te veel over kwijt, maar jullie zullen mij vaker zien' 'kan je niet een kleine tip geven?' vraagt Olav weer 'het heeft met YouTube te maken, meer kan ik echt nog niet zeggen, vanmiddag word het bekend gemaakt' zeg ik 'dan zouden we je vanmiddag graag willen interviewen als het kan?' vraagt Jack 'natuurlijk kan dat! 17.30u doen? Dan zijn als het goed is de coureurs ook al bij jullie geweest' vraag ik 'dat is helemaal prima Amy, dan zien we je dan! Heel veel succes alvast!' zegt Jack, en Olav knikt overduidelijk, ik zeg ze gedag en loop dan met Yara mee naar de afgesproken plek. 

Als de ochtend echt voorbij is gevlogen, en er dadelijk de tweede vrije training is in de middag, besluit ik het team van McLaren even op te zoeken 'Hey Amy, leuk je weer te zien' begroet Zak Brown de team baas van McLaren mij meteen als hij mij ziet 'Hey, ik vind ook leuk om jullie weer te zien!' lach ik en geef hem een hand 'Je zoekt Lando zeker?' lacht hij 'ook, maar kwam ook even kijken bij jullie hoe het gaat' 'hier gaat het prima hoor meis, en als je door die gang gaat en daar via de achterkant kom je bij de coureurkamers, dan zie je vanzelf Lando zijn hoofd op 1 van die hokken staan, daar kan je gewoon naar binnen' lacht Zak 'dank je wel, en tot snel' lach ik en geef hem weer een hand 'dat hoop ik wel, want Lando heeft ons meteen ingelicht hoor, dat jullie een stel zijn' knipoogt hij, ik voel me blozen en zeg de rest van het team nog even gedag. Ik loop door de gang die Zak mij aan wees en kom inderdaad weer buiten terecht en zie al snel het hok met Carlos en Lando's hoofden erop, ik loop het hok in van Lando, maar daar is geen Lando, ik sta nu voor die van Carlos, ik klop aan 'binnen' hoor ik Carlos zeggen, ik loop binnen en daar zit Carlos en inderdaad ook Lando, en zijn gezicht is prachtig om te zien, wanneer hij mij ziet!! 

DIT WAS ALWEER DEEL 7!!! 

1258 WOORDEN!! 

The RaceDonde viven las historias. Descúbrelo ahora