Voorwoord

950 10 0
                                    

Dag lieve lezers, 

Ik wou even voordat het boek echt begint even mededelen dat dit gewoon een 'fanfictie' is, is dus een verzonnen verhaal. Dus als ik iemand slecht in beeld laat komen, is dat niet met opzet, ik probeer gewoon een leuk verhaal te bedenken, en ik ken niemand persoonlijk!!!!!! Het is gewoon een verzonnen boek, met wat fantasie. 

'Dit verhaal gaat over Amy, een meid van bijna 20 jaar oud. Amy is erg bekend van YouTube heeft bijna 20 miljoen abonnees op YouTube, ze gaat wereldwijd over YouTube met haar covers van andere bekende zangers/zangeressen over de hele wereld.

Amy haar beste vriendin Yara helpt haar met de video's te editen en online te gooien.

Op een dag word Amy gebeld, door iemand die formule 1 race organiseert op Zandvoort, ze word uitgenodigd om daar paar nummers te komen zingen, en ze mag als V.I.P overal komen en interviews geven, en natuurlijk mag ze alles filmen voor haar eigen YouTube kanaal, ze krijgt 3 dagen de tijd om na te denken want over een klein maandje is de race al en moet alles geregeld etc zijn. Maar Amy hoefde niet lang na te denken en had al meteen Yara gebeld en die was ook meteen enthousiast, dus binnen 1 uur belde Amy, Ed van Duinen (gewoon een verzonnen naam) op om mede te delen dat ze het wilt doen.

Wat gaat het verder uitpakken voor Amy? Voor haar toekomst, wat als er een jongen in beeld komt die haar leven veranderd? Wat er allemaal gaat gebeuren ga je lezen!!' 


Sorry als er spel fouten in zitten, in het Nederlands en het Engels, ik doe het ook maar voor mijn lol, en in mijn vrije tijd! Ik werk veel en zal ook de ene keer meer uploaden als de andere keer, en misschien ook wel een hele week, 2 weken niet, ligt eraan hoe ik me voel en hoe druk ik het heb!! 

Oke nou genoeg onzin, vandaag of van de week deel 1 online! 

Ik heb duss daarom ook geen vaste upload dagen! 

The Raceحيث تعيش القصص. اكتشف الآن