Kärlek (Kapitel 12)

150 2 0
                                    

Anne

Jag känner Charles hand, hans fingrar som drar försiktigt genom mitt hår. Han lindar små slingor runt sina fingrar, en lätt suck hörs från honom och det ger mig lätt gåshud. Den sprider sig längs min nacke och ner över min rygg.

-"Lägg dig hos mig."

-"Nej för sjutton, du är skadad din tok."

Han lyfter bandaget och det finns inget mer än ett ytligt skrubbsår kvar av det som en gång varit ett stort köttsår. Herregud vad snabbt det läker!

Han sätter sig upp för en sekund för att kasta upp mig så jag hamnar liggandes på honom.

-Charles!?" Utbrister jag fnittrande, omöjligt att låtsas vara arg.

-"Tänk om någon kommer in." Viskar jag lite oskyldigt.

-"In? Här? Älskling, jag är deras alfa, de vet att de inte ska komma in." Säger han med ett stort självgott flin. Men han blir allvarlig, tar mitt ansikte i sina händer, tittar mig i ögonen och sedan ner på min mun. Jag slickar försiktigt mig om läpparna, jag vill så gärna att han kysser mig... nu..


-"Du är så vacker, dina ögon, dina läppar och du är min." Han sträcker ut sin tunga och nuddar försiktigt på mina läppar. Jag sträcker sakta ut min tungspets, möter hans och en ström av berusning går genom kroppen. Jag pressar mina läppar mot hans och han särar på dem så våra tungor åter igen kan mötas.

Jag känner hans stånd under mig och börjar gnida mig försiktigt mot honom. Våra blickar möts och hans blick avslöjer verkligen att han åtrår mig. Dessa vackra ögon som kan jag inte få nog av, jag kan drunkna i dem i all evighet.

-"Ta av dig för mig." Ber han mig medan han lägger sig till rätta och lägger händerna under sitt huvud.

Jag sätter mig upp och drar tröjan över huvudet, kylan som slår mot mina bröst gör bröstårtorna styva och han ögon spärras upp för en sekund.

-"Åh ingen BH under." Flinar han medan han tittar upp och ner på min nakna överkropp. Älskar hur han njuter av att titta på mig. Trots alla skavanker så tittar han på mig som jag vore en gudinna.

Jag kastar mig på rygg bredvid honom och knäpper upp knappen på mina byxor. Jag lyfter rumpan och drar ner byxorna, när de och trosorna kommit ner på låren lägger jag mig igen med en duns. Fnittrar lite och får bita mig i underläppen för att inte börja skratta.
V

ar seriös nu Anne!

Drar sedan av mig byxor och trosor så jag ligger i bara strumporna.

Han sätter sig upp, hasar ner så han hamnar vid mina ben. Han särar på dem och lyfter ena benet för att kasta av strumpan. Tar sedan andra för att göra likadant. Det pirrar genast till i underlivet, jisses hur kan en sån liten gest vara så jäkla sensuell? Men allt Charles gör får min kropp att reagera så här..

Sedan lägger han sig till rätta med sitt ansikte så han kommer åt att slicka mig. Han slickar först lite lätt på läpparna med tundspeten, sedan lite hårdare så han kommer in med tungan mellan dem. Han hittar min klitoris, sveper tungan upp och ner medan hans händer letar sig upp till mina bröst. Jag särar mina ben lätt uppåt så han kommer åt bättre, tar ett hårt tag om sänggaveln och blundar. Ger mig hän åt njutningen, en njutning som nästan borde vara olaglig så fantastiskt skönt är det.

Ta Min Hand•Del 1•Min ÄlskadeWhere stories live. Discover now