Silver (Kapitel 11)

119 3 0
                                    

Charles

Jag springer fort genom skogen, måste försöka få ur ilskan få ut det bubblande hatet. Jag måste hitta Blake, slita ur hans hjärta och se han plågas till döds.

Han är förmodligen inte själv så mina chanser är förmodligen inte så stora. Fan jag skulle tagit med mig Tom och Jacob, då hade jag kunnat koncentrera mig på Blake.

Jag känner att Anne försöker nå fram men jag har stängt av henne. Fan hon kommer bara stoppa mig om jag hör hennes röst. Kan inte leva utan henne, det går inte, kan inte förlora henne till någon annan. Speciellt inte den där jäveln!

-"Charles!" Det är Anne! Hur.. hur kunde hon nå fram. Helvete...

-"Inte nu Anne, låt mig va."

-"Låta dig va? Låta dig bli dödad?? Är du inte klok!! Jag har precis hittat dig och du ska redan kasta dig åt vargarna!! Hur kan du göra så här mot mig!?"

-" Anne.. Anne??.."

Nu har hon stängt ute mig istället! Jäkligt bra det här! FAN!!

Jag stannar och tittar mig omkring, jag har nått Blakes territorium, så han lär ha några nära här. Fan! Jag måste vända! Anne har rätt, jag kan inte göra det på det här sättet. Jag måste samla alla och ta till strid, inte så här, som en ensam idiot!

Jag börjar springa tillbaka när jag känner ett hugg rätt över ryggen, satan jag märkte inte att det var någon här! Jag vänder mig om ser att någon i varulvsform biter mig över ryggen. Jag kastar mig bak och biter han rätt över huvudet. Han släpper taget om min rygg och smärtan gör mig ursinnig. Jag hoppar snabbt åt sidan och hinner precis väja undan ett bett i buken. Jag hukar mig och tar sats, han tar ett språng, jag hugger underifrån och träffar strupen. Jag biter åt och sliter loss den i ett enda ryck. Varulven faller till marken med ett duns. Jag slänger iväg slamsorna och går fram till den döde. Helvete! Är det Blakes bror??

Han börjar sakta återgå till sin människoform och visst sjutton är det Dev! Det måste det vara, lite kortare och mindre än Blake, samt lite ljusare i håret, lite skäggsgubb, gulbruna ögon. Men de är lika varandra.. Helvete..

Jag måste tillbaka nu! Innan de andra kommer, innan Blake känner av att han är död!

Jag skyndar som aldrig förr, ingen följer efter, men jag får inte titta bakåt. När Blake får reda på att Dev är död och dessutom känner min lukt på hans lik, ja då är kriget igång.

Jag skymtar huset, jag är nästan framme, jag ser Anne står på verandan och tittar åt mitt håll. Jag saktar ner, stannar en liten bit in i skogen.

-"Älskling? Jag behöver dig. Släpp in mig snälla."

-"Charles.. du är här.. vad har du gjort?" Jag hör många arga röster från Blakes sida."

-"Jag blev attackerad."

-"Av? Någon nära Blake verkar det vara iallafall. För han är galen!"

-"Dev, hans bror."

-"Charles..."

-"Det var antingen han eller jag."

Ta Min Hand•Del 1•Min ÄlskadeWhere stories live. Discover now