Märkt (Kapitel 7)

193 5 0
                                    

Anne

En rysning av välbehag går längs ryggraden när jag tänker på Charles och att jag snart ska få vara med honom. Jag sveper runt inne i hans sovrum, förundrad över hur välstädat där är. Inte ett dammkorn, men de har väl folk till det förmodar jag. Jag sätter mig i en av Charles fåtöljer och lutar bak mitt huvud, drar en djup suck i ett försök att slappna av. Fjärilarna i magen vägrar ge med sig så ja, det är lika bra att ge efter.

Jag har precis fått hit alla mina grejer jag behöver. Grejer som kläder, intimprodukter, några fotografier och annat lullull som Julie bara visste jag skulle vilja ha med mig. Jag stirrar upp i taket en lång stund och försöker andas djupa och långa andetag. Smått nervöst nynnade lämnar mina läppar.

Det är dags, nu ska jag bli hans, på riktigt bli hans, ingen annan kommer någonsin ta hans plats, det vet jag. Mitt hjärta bultar hårdare. Fjärilarna är som en tornado där inne nu...

Han är min, min älskade, som jag drömt om i hela mitt liv. Först nu förstår jag varför jag drömt om honom.

Kommer jag kunna återgå till mitt vanliga liv, mitt jobb, min familj?

Jobbet borde funka, de andra varulvarna jobbar ju ? Min farbror, jonna... äsch jag hittar en väg, jag kommer få det att fungera.

Detta är mitt öde, det här är min väg att gå, det känner jag ända ut i fingerspetsarna. Fjärilarna håller med..

-"Vad funderar du på älskling?" Jag sätter mig fort upp och möter Charles vackra ögon, avslappnat står han lutad mot dörrkarmen in mot sovrummet. Och han har nog stått där en stund om man ska läsa av hans flin.

-"Hur går det till exakt? Jag menar... du bara biter mig och sen är det klart??" Jag tittar frågande på honom medan jag sträcker på mig.

-"Nej inte riktigt, vi måste fullborda genom att älska med varandra." Han pausar, ler lite och sedan fortsätter han lite mer allvarligt. -"Jag måste även dricka av ditt blod.. sedan tar det någon vecka innan förvandlingen är gjord.

Men mamma tror att i ditt fall går det nog direkt i och med att du har vargblod i dig." Han ler mot mig igen och mitt hjärta rusar genast.. det leendet.. gör mig och mina fjärilar galna.

-"Gör det ont?" Säger jag och grimaserar. Nu är Fjärilarna ända uppe i halsen och fladdrar. Tankarna går även till just sexbiten..

-"Bettet känns ju såklart.. men inte så farligt. Förvandlingen kan vara väldigt smärtsam dock. Men vi är osäkra i ditt fall. Vi får se helt enkelt." Jag nickar..

-"Och du... min varg vill hälsa på dig innan om det är okej?"

-"Ja gärna." Säger jag, reser mig och går fram till honom. Kysser honom lätt och går sedan och sätter mig på sängkanten.

Jag tittar på honom och ser hur han kröker ihop sig, det knakar och hans kropp förvrängs. Sweet jises.. är det så jag kommer göra sen.. nu är inte Fjärilarna så kaxiga längre...

Han växer otroligt fort, han blir stor som en björn och hans ansikte blir mer likt en vargs.. en väldigt stor varg. Större tänder, ögon och gap. Svart hår växer ut och den sprider ut sig till päls som glänser nu i månskenet. Hans ögon riktigt skimrar i en glänsande blodröd nyans. Så otroligt vacker, mitt hjärta pumpar fortare och fortare.

Ta Min Hand•Del 1•Min ÄlskadeDär berättelser lever. Upptäck nu