Oväntat besök (Kapitel 3)

168 4 0
                                    

Charles

Jag stänger till dörren till personalrummet och vänder mig mot damen som väntar otåligt. Hon är gissningsvis runt femtioårsåldern, färgat rött hår och alldeles för mycket smink påkletat för min smak och säkert ett och annat skönhetsingrepp. Dyr parfym som hon dränkts sig i för att dölja att hon röker. Men min näsa missar inget. Jag flinar lite halvdant och drar fingrarna genom håret.

-"Vad kan jag hjälpa dig med?" Frågar jag och ser hur hon rodnar. Det gör alla mänskliga kvinnor, de är alla likadana. De dras till oss utan att de kan hjälpa det och det kan vara så störigt ibland. Men ibland roande, idag är inte en sån dag. Jag har bara Anne i mina tankar. Jag kastar en blick in genom springan till personalrummet och jag ser hennes ben. Det räcker av den synen för att det ska rycka till i mitt kön igen.

- "Jag har hittat dessa handskarna och vill betala." Hakar hon fram med ett smil på läpparna medan hon lägger dem försiktigt på disken.
Jag tar dem och lägger dem i en påse.


-" Bra val Miss, de är av äkta ull, håller händerna värma och väta borta.

Det blir 599:-". Säger jag och ler lite lätt, jag ser hur hennes kinder färgas röda och hon biter sig i läppen.


Hon drar sitt kort och jag slänger en blick över hennes axel och där genom fönstret ser jag Elton på andra sidan gatan. Vad fan gör han här? På mitt territorium?

Damen ser nog hur mitt ansikte förvandlas med vrede, hon tackar och försvinner snabbt ut genom dörren, jag tittar inte ens åt hennes håll. Fullt fokus på den där förbannade Elton.

Jag känner ilskan växa, vad i helvete..
Ivan morrar och gör sig redo att förvandlas.


Elton är från flocken Norrsidan, där Blake är Alfa, vilka vi absolut inte kommer överens med. Blake vill starta krig, vill ta över min flock och hela mitt territorium. Men vi har lyckats undkomma ett krig än så länge.


Elton den jäkeln är en spårare, så Blake måste ha skickat honom av en anledning. Vilken det nu än kan vara så vill jag inte ha dem nära Anne innan jag förvandlat henne. Och det är inget man gör bara i en hast.

Hon vet förmodligen inte en sak om oss, vad vi är. Att vi ens finns, men det ska mamma snart få hjälpa mig med.

Och Anne är människa, så jag måste fånga hennes hjärta på hennes vis. Hon kanke inte alls känner den dragningen som jag gör.

Ska kanske börja med att bjuda ut henne på middag eller kanske frukost nu direkt, det gillar människor, visa henne att jag är intresserad av henne. Jag måste försöka få henne att vilja ha mig lika mycket som jag vill ha henne, jag behöver henne verkligen.

Men först måste jag få veta vad sjutton Blakes spanare gör här!

-"Anne, jag kommer strax, ska bara prata lite med en bekant på utsidan." Ropar jag in till Anne medan jag traskar ut genom dörren.


F

äster ögonen på den där jävla Elton och visar framtänderna som varning. Han visar sina tänder och morrar. Ha! Idiot! Vad tror han?? Att han har en chans?

Ta Min Hand•Del 1•Min ÄlskadeWhere stories live. Discover now